Nederlag Skadade. Bogle Att Rida För Team Rocky Mountain ATV/MC-KTM-WPS (Supercross Nyheter)

Justin Bogle

En praxis krasch denna vecka tore Benny Nederlag s ACL, tvingar Nederlag att missa 2019 Monster Energy AMA Supercross Championship Series. Ta Nederlag plats på Team Rocky Mountain ATV/MC-KTM-WPS är Justing Bogle.

Den JGRMX/Yoshimura/Suzuki Factory Racing team tappade Bogle efter en besvikelse till 2018. Bogle tävlade bara två SX omgångar förra året slutade på en 17: e plats båda gångerna.

Bogle hade tänkt att rida för Phoenix Racing Honda. Men det arrangemang som föll igenom, lämnar Bogle utan lag. Nederlag skada flyttar Bogle på en av de mest prestigefyllda satellit-race team i Supercross, med Bogle som Blake Baggett nya lagkamrat. Båda kommer att tävla om en nära-fabriken KTM 450 SX-F.

“Jag är pumpad för att kunna gå med i Rocky Mountain ATV/MC – KTM – WPS-team,” Bogle sagt. “Jag vet att det är sista minuten, och det har varit lite av en ojämn offseason, men jag kunde verkligen inte vara mer glada över denna möjlighet. Detta team är mer än bevisat. KTM är utan tvekan den bästa cykeln ute, och jag är återigen bara riktigt spännande att kasta benet över cykeln och ta mig till jobbet i kommande dagar.”

Nederlag, som inte kunde starta 2018 Supercross serien på grund av skada, sade: “det var Det dummaste krasch och det var inget spektakulärt om det—oerhört frustrerande. Jag landade utanför en trippel, och gick bara till insidan för att göra en ny linje—något galet. Jag slog en smart plats och bara förlorat bak gör den standard glida ut. Tyvärr, jag hade mina ben helt och hållet för och det fick fästs under styret och marken. Jag visste att jag fångade det på en dålig vinkel, och det är ganska mycket i slutet av berättelsen—bara de värsta tänkbara läge att jag kunde ha gled ut i, och nu bär det av för att få min ACL fast.”

Nederlag räknar med att återvända till racing i tid för 2019 Lucas Oil Pro Motocross-serien.

2019 Supercross Tv-Schema: Kabel-och Streaming

2019 Supercross Förhandsgranska: Prognoser och Kommentarer

2019 Monster Energy AMA Supercross Schema