Facebook breidt het controleren van feiten in India voor de verkiezingen

Facebook Inc zei op maandag is het uitbreiden van het feit-het controleren van netwerk in India vooruit van het land van de algemene verkiezingen als gevolg van het nemen van een volgende stap te beteugelen van de verspreiding van desinformatie in de grootste markt door de gebruikers.

Facebook heeft vijf nieuwe partners, waaronder het India van Vandaag Group, een toonaangevende lokale media house, de fact-checker netwerk nemen van het totale aantal van deze partners te zeven, Menlo Park, Californië op basis van Facebook zei in een verklaring.

Facebook Inc vorige week zei dat het harden van de regels inzake politieke advertenties in India voor het creëren van meer transparantie vooruit van het land van de algemene verkiezingen.