Denver-gebaseerd Antero eens $3.15 miljoen boete in de vervuiling schikking

CHARLESTON, W. Va. — Een Denver op basis van aardgas producent heeft ingestemd met het betalen van een $3.15 miljoen civiele boete op te lossen vervuiling overtredingen op 32 boren sites in West-Virginia.

Het AMERIKAANSE Ministerie van Justitie zegt in een persbericht dat het agentschap en de West Virginia Department of Environmental Protection bereikt een voorgestelde schikking met Antero Resources Corp. over beweringen van de Clean Water Act overtredingen op locaties in Doddridge, Harrison en Tyler provincies.

Naast de boete, de vereffening is ingediend bij de federale rechtbank van de staat northern district verplicht de onderneming uit te voeren herstel -, stabilisatie-en mitigatie werken aan getroffen sites en kan als mitigatie voor aquatische hulpbronnen effecten.

De overtredingen betrof de ongeoorloofde verwijdering van gebaggerd en vul materialen in de wateren in de buurt van locaties waar Antero gebouwd pads en andere structuren die betrokken zijn bij het hydraulisch breken, ook wel bekend als fracking.

Gerelateerde Artikelen

JBS USA beschuldigd van het illegaal vrijgeven van afvalwater in Greeley-gebied waterweg

Burgerlijke sancties voor vervuilers dramatisch gedaald Troef in de eerste twee jaar, blijkt uit analyse van

Front Range olie -, gas-emissie-eisen zijn sterker dan de rest van Colorado. Milieuactivisten, en sommige bedrijven willen dat veranderen.