VS 36 carpoolen programma streeft naar het terugdringen van het verkeer, verbetering van de luchtkwaliteit

Begin van de maandag chill kon geen domper op het enthousiasme van Audrey DeBarros en Saila Hanninen, die stonden te popelen om kickstart Colorado eerst op vraag van de rit-share programma in de VS. 36 en Tabel Mesa transit station.

Ze gaf freebies samen met flyers aankondiging van Casual Carpoolen op de AMERIKAANSE 36 pendelaars wachten of klaar om aan boord van het openbaar vervoer bussen.

“Ik zal er naar kijken”, zegt Dan Mandle van Boulder. Hij is pendelen dagelijks naar Denver voor 2 1/2 jaar, zei hij. Hoewel de transit bus werkt voor hem, het is goed om te weten van andere opties, Mandle zei.

Casual Carpoolen op de AMERIKAANSE 36 is een pilot programma van Louisville op basis van woon-Werkverkeer Oplossingen, zei DeBarros, uitvoerend directeur van de organisatie. Het programma werd ontwikkeld met de hulp van een federale dotatie aan het terugdringen van het verkeer en het verbeteren van de luchtkwaliteit, zei ze. Naar schatting 100.000 voertuigen rijden dagelijks over de AMERIKAANSE 36, en de grote meerderheid van de mensen met de express lanes zijn solo ‘ s, zei ze.

De innovatieve app-gebaseerd programma overeenkomt met stuurprogramma ‘s en rijders reizen in dezelfde richting op de drukke gang met het streven naar het verminderen van het aantal auto’ s op de weg, zei Hanninen, directeur van partnerschappen, Waze de Carpool voor de Rocky Mountain Regio.

Gerelateerde Artikelen

Colorado energie, Wordt de directeur van Toor te rijden duw in de richting van hernieuwbare energie, elektrische voertuigen

Colorado auto-dealers sue toezichthouders te trekken zwaardere voertuig brandstof-efficiëntie normen

Front Range olie -, gas-emissie-eisen zijn sterker dan de rest van Colorado. Milieuactivisten, en sommige bedrijven willen dat veranderen.

“We vertrokken met de droesem”: Reiger Vijver giftig brouwsel spots obstakels in Denver ‘ s druk te herwinnen groene ruimte

Lees meer op dailycamera.com.