“Jeg Kommer til Å Kjempe Denne’: ‘Jeopardy!’ Vert Alex Trebek Kunngjør Han Har Stage 4 Kreft I Bukspyttkjertelen

“Jeg Kommer til Å Kjempe Denne’: ‘Jeopardy!’ Vert Alex Trebek Kunngjør Han Har Stage 4 Kreft I Bukspyttkjertelen

Sykdommen har en spesielt høy dødeligheten, men Alex Trebek sa at han “planer om å slå den lave overlevelsen-pris statistikk.” Ifølge American Cancer Society, for alle stadier av kreft i bukspyttkjertelen kombinert i ett-års relativ overlevelse er 20 prosent, og fem års rente er 7 prosent.

Associated Press:
‘Fare!’ Vert Alex Trebek Sier Han Har Kreft I Bukspyttkjertelen

“Jeopardy!” vert Alex Trebek sa at han har blitt diagnostisert med avansert kreft i bukspyttkjertelen, men har til hensikt å bekjempe sykdommen og holde på jobber. I en video lagt ut på nettet onsdag, den 78-år gamle sa at han var annonsere sin sykdom direkte til “Jeopardy!” fans i tråd med sin mangeårige politikk av å være “åpen og transparent.” (Elber, 3/6)

Washington Post:
‘Fare!’ Vert Alex Trebek Diagnostisert Med Kreft I Bukspyttkjertelen

“Akkurat som 50,000 andre mennesker i Usa hvert år, og denne uken ble jeg diagnostisert med Trinn 4 kreft i bukspyttkjertelen,” sa han. “Nå, normalt, prognosen for dette er ikke veldig oppmuntrende, men jeg kommer til å bekjempe dette, og jeg kommer til å fortsette å arbeide, og med kjærlighet og støtte fra min familie og mine venner — og med hjelp av dine bønner, også — jeg har tenkt å slå den lave overlevelsen-rangere statistikk for denne sykdommen. Når sant skal sies, må jeg. Fordi under vilkårene i kontrakten min, jeg har vert ‘Jeopardy!” for tre år.” (Rao, 3/6)

Los Angeles Times:
‘Fare!’ Vert Alex Trebek Sier Han Har Stage 4 Kreft I Bukspyttkjertelen Og Sverger På Å Bekjempe Den

Ifølge American Cancer Society, mer enn 56,000 folk i USA vil bli diagnostisert med kreft i bukspyttkjertelen dette året, og om 45,000 av dem vil dø fra det ofte-terminal sykdom. Trebek Stadium 4 diagnose betyr at kreften har avansert og spredt seg til andre deler av kroppen hans. (Saad, 3/6)

Dette er en del av KHN Morgen Briefing, en oppsummering av helsepolitikk dekning fra store nyheter organisasjoner. Registrer deg for en e-abonnement.