Kirurgen Allmänna Huvuden Till Nordväst Antyder Ett Nytt Tryck För Att Ta Itu Antivaccination Rörelse

Kirurgen Allmänna Huvuden Till Nordväst Antyder Ett Nytt Tryck För Att Ta Itu Antivaccination Rörelse

Under sitt besök, Surgeon General Jerome Adams sade att han inte uttryckligen stödja statliga lagar, men han uttryckt stöd för idén bakom räkningar i Oregon och Washington lagstiftarna som skulle eliminera används allmänt undantag från obligatorisk vaccinering.

Oregonian:
AMERIKANSKA Surgeon General Besök Vancouver Till Adress Mässling Utbrott

En ny nationell tryck på vaccinationer kan vara på gång, vilket framgår av ett besök till Oregon och Washington av den AMERIKANSKA surgeon general (allmänt) på onsdag. AMERIKANSKA Surgeon General Jerome Adams träffade Oregon och Washington den offentliga hälso-tjänstemän, läkare och räddningspersonal att mässling utbrott som har blivit en av de största i landet. Som bildas Indiana state offentliga hälso-chef, han berömde snabba svar av Washington och Oregon health workers för att begränsa utbrottet. (Harbarger, 3/6)

Seattle Times:
En Annan Kostnad Av Washington Mässling Utbrott: 800 Studenter Hålls Utanför Skolan

I Washington county, som är hem till en av landets största utbrott av mässling, effekter som går långt utöver de 70 bekräftade fall det. Mer än 800 studenter anses vara utsatta för en mycket smittsam sjukdom i Clark County har fått order att hålla sig borta från klassrum för upp till tre veckor. Sedan början av januari, studiebesök, aktiviteter efter skolan som familj nätter, även en sammanställning för att hedra Martin Luther King Jr har ställts in eller skjutits upp. Vissa elever gör läxor av förberedda åhörarkopior, andra använder sin skola-utfärdas av bärbara datorer att hänga med. (Goldstein-Street, 3/6)

Arizona Republic:
Vacciner För Ovaccinerade Tonåringar: De Behöver Föräldrarnas Samtycke?

Vi ger tonåringar till egenvärde och rätt att vara självständig i sina medicinska beslut så länge de beslut som inte leder till skada. Tonåringar kan vara gammal minderåriga om de förstår konsekvenserna, fördelar och risker av sina beslut. Enligt min mening, de behöver inte föräldrarnas samtycke. (Beyda, 3/6)

Dallas Morning News:
Med 10 Mässling Bekräftade Fall I Texas, 2019 Har Redan Överträffat Förra Året

Det har varit 10 bekräftade fall av mässling i Texas detta år överträffar alla 2018, hälso-tjänstemän sade på onsdagen. Det senaste fallet är en vuxen som var på besök i Guadalupe County från Filippinerna, där det är ett mässling utbrott, enligt the Texas Department of State Health Services. (Cardona, 3/6)

Detta är en del av KHN Morning Briefing, en sammanfattning av hälso-och sjukvårdspolitik täckning från större nyhetsorganisationer. Registrera dig för en e-prenumeration.