Stephens: CHSAA og Grandview Høy sendt en melding til utøvere på tvers av Colorado at vold er OK

Hvis diskresjon er den bedre delen av tapperhet, gi de voksne i denne historien en medalje.

Men Hvis lærere er forventet å, vel, utdanne, da alle er nevnt ved navn heretter har mislyktes. Lærdommen de har lært: Vold er OK.

Hvis noen gjør deg gal, punch ’em.

Hvis de sier noe du ikke liker, drive din palm så hardt inn i deres kjevebeinet, vil de aldri tør du spille igjen.

Hva er det nå? Det er ikke hva du lærer barna dine? Kom til å tenke på det, når min nesten-2-år gamle datter klokket meg over ansiktet i går kveld med en neve full av Duplo, hadde vi ikke ignorere det. Så hvorfor, når en tenåringsjente dekk hennes motstander med en sucker punch har hun får en gratis pass?

Hva er de undervisning over det på Grandview, og hvorfor er CHSAA, det statlige organet for high school friidrett, kult med det?

RELATERT: – Stjerners makt og hevn, men forhåpentligvis ingen slag. Regis-Grandview omkamp lover et “oppvarmet miljø” på Colosseum i kveld

Basketball er en kontakt sport — ikke la din ungdom-league ref fortelle deg noe annet, men en uskyldig svart øye fra et falskt albue kjemper for en rebound er ikke det samme som et slag i ansiktet når det har blåst som kan ha brukt et slagsmål. Dec. 12, i en omkamp av sist sesong jenter basketball state championship spillet, det er dessverre det som skjedde når Grandview lidd en utblåsning tap på Regis Jesuitt.

Regis led, 70-45, med 2:47 å spille når Raider kjørte En baseline for hva som syntes å være en enkel layup før hun ble tilsmusset av Grandview er superstjerne forsøker å blokkere henne skudd. Raider En søster, vi kaller henne Raider B, tok ikke vennlig til eldre søsken å falle offer for en hard stygt og bestemte seg for å kjøre munnen på gjerningsmannen — et trekk som manglet klasse i sin egen rett.

Grandview er superstjerne svarte umiddelbart med et slag som sendte Raider B snubler i gulvet. Trenere ryddet benker, superstjernen var behersket, og hun spurtet til garderoben mens de voksne på begge sider utvekslet valg ord.