Surgeon General Hoder Til Å Nordvest Antydet På En Ny Push-Adresse Antivaccination Bevegelse

Surgeon General Hoder Til Å Nordvest Antydet På En Ny Push-Adresse Antivaccination Bevegelse

Under sitt besøk, Surgeon General Jerome Adams sa han ikke eksplisitt godkjenner lover på statsnivå, men han uttrykt støtte for ideen bak regninger i Oregon og Washington lovgivere som ville eliminere mye brukt fritak fra obligatorisk vaksinasjon.

The Oregonian:
U.S. Surgeon General Besøk Vancouver for Å Adresse Utbrudd av Meslinger

En ny nasjonal presse på vaksiner kan være i arbeid, noe som gjenspeiles av et besøk til Oregon og Washington av US surgeon general på onsdag. U.S. Surgeon General Jerome Adams møtte med Oregon og Washington offentlige helsemyndigheter, leger og innsatspersonell til utbrudd av meslinger som har blitt en av de største i landet. Som et dannet Indiana state public health direktør, han roste rask respons Washington og Oregon helsepersonell til å inneholde utbrudd. (Harbarger, 3/6)

Seattle Times:
Annen Kostnad Av Washington Utbrudd Av Meslinger: 800 Studenter Holdes Utenfor Skolen

I Washington county, som er hjem til en av landets største utbrudd av meslinger, effekter som går langt utover 70-bekreftede tilfeller det. Mer enn 800 studenter ansett som utsatt for svært smittsom sykdom i Clark County har blitt beordret til å holde seg borte fra undervisningen for opptil tre uker. Siden tidlig i januar, turer, aktiviteter etter skoletid, for eksempel familie netter, selv en sammenstilling hedre Martin Luther King Jr. har blitt kansellert eller utsatt. Noen elever gjør lekser utarbeidet av ark, andre bruker sin skole utstedt av bærbare datamaskiner til å holde opp. (Goldstein-Gaten, 3/6)

Arizona Republic:
Vaksiner For Uvaksinerte Tenåringer: Trenger De Foreldrenes Samtykke?

Vi gir tenåringer til å egenverd og rett til å være uavhengig i sine medisinske beslutninger så lenge avgjørelser ikke fører til personlig skade. Tenåringer kan være modne mindreårige hvis de forstår konsekvensene, risiko og fordeler av sine beslutninger. I min mening, de trenger ikke foreldrenes tillatelse. (Beyda, 3/6)

Dallas Morning News:
Med 10 Meslinger Tilfeller Bekreftet I Texas, 2019 Har Allerede Overgått Siste Året

Det har vært 10 bekreftede tilfeller av meslinger i Texas i år, overgår alle 2018, helse tjenestemenn sa onsdag. Det siste tilfellet er en voksen person som var på besøk i Guadalupe Fylke fra Filippinene, der det er et utbrudd av meslinger, i henhold til Texas Department of State Health Services. (Cardona, 3/6)

Dette er en del av KHN Morgen Briefing, en oppsummering av helsepolitikk dekning fra store nyheter organisasjoner. Registrer deg for en e-abonnement.