Synspunkter: Gottlieb, Et Unntak Trump er Middelmådig Ansetter, Gjorde Det Rette For Amerikanernes Helse; Ny Depresjon Narkotika ikke Er En Sikker på at Ting, Men Har livsforvandlende Evner

Synspunkter: Gottlieb, Et Unntak Trump er Middelmådig Ansetter, Gjorde Det Rette For Amerikanernes Helse; Ny Depresjon Narkotika ikke Er En Sikker på at Ting, Men Har livsforvandlende Evner

Redaksjonelle sider fokus på disse helsemessige problemer og andre.

Stat:
Scott Gottlieb Viste Ekte Lederskap På FDA

Mye kan sies om Washington i 2019. Snakk om regjeringen dysfunksjon og partipolitisk skyer selv de enkleste samtaler og politikk. Arbeidet i regjeringen, når den er holdt opp som en måte å tjene landet vårt, har blitt til en partisan attack linje. Men det er noen unntak. Scott Gottlieb, gjennom sin dype respekt for den etaten han var betrodd å kjøre, satt seg bortsett fra dette politisk krangel og gjorde det som var rett for Amerikanerne. Mens han skritt fra Food and Drug Administration, og han vil bli sårt savnet. (Ellen V. Sigal, 3/6)

Washington Post:
Scott Gottlieb Avgang Forlater Helse Millioner På spill

En av Trumf-administrasjonens mest kompetente, nøye og effektiv høyere offiserer vil snart forlate regjeringen. På spill er helsen til millioner av Amerikanere. Food and Drug Administration Commissioner Scott Gottlieb vil forsvinne i løpet av en måned. Han leder en av landets mest kraftfulle offentlige etater med ansvar for å overvåke en femtedel av den AMERIKANSKE økonomien. Mange av President Trump tidlig ansetter var mediocrities eller verre. Mr. Gottlieb raskt viste seg som et unntak. Han fortjener kreditt for å rokke administrasjonen er ellers vidt utbredt forkjærlighet for kne-jerk dereguleringen og virkelighet fornektelse. (3/6)

Bloomberg:
J&J Ketamin-Som Spravato Depresjon Narkotika ikke Er En Sikker Hit

Food and Drug Administration godkjennelse tirsdag kveld av Johnson & Johnson ‘ s depresjon narkotika Spravato, en nesespray som er en nær fetter til bedøvelse og fest stoffet ketamin, er en big deal for pasienter. Depresjonen medisiner som nå er tilgjengelig er ikke alltid effektive og det kan ta uker å ha en innvirkning selv når de er i. Spravato er den første fast-handle medisin i sitt slag og fungerer på en helt annen måte enn dagens alternativer. Det nye stoffet kunne hjelpe mennesker med alvorlig depresjon, og de som ikke svarer til konvensjonell behandling. Det er ikke en silver bullet: spray har gitt blandede data og har betydelige bivirkninger og misbruk potensial, som har ført til at FDA restriksjoner på bruken. Selv så, tar det et stort udekket behov, og har livsforvandlende potensial. (Maks Nisen, 3/6)

Åsen:
Trump, GOP Fortsette Å Undergrave Beskyttelse For Personer Med Pre-Eksisterende Forhold

I de neste ukene, Representantenes Hus vil begynne å stemme på helse-omsorg lovgivning, og vi vil snart se om det Republikanske partiet har lært noen leksjoner fra deres nederlag i 2018 mellomvalgene. Så langt, svaret er et rungende nei. Sist November, det Amerikanske folk undersøkt den Republikanske rekord på helsevesenet, og leverte sin dommen ved å velge et Demokratisk flertall til USA Representantenes Hus, med de største gevinstene siden Watergate. (Leslie Dach, 3/6)

Stat:
Helse Prislapper Tilbyr Ingen Informasjon Om Kvaliteten På Omsorg

Si at du ønsker å vite hvilke baseball spillerne gir mest verdi for store dollar de blir betalt. Et Google-søk gir raskt analytics. Men la oss anta at din primære omsorg lege bare diagnostisert du med kreft. Hva vil et søk etter “høy verdi” kreft legen fortelle deg? Ikke mye. Offentlig bekymring over oppblåst og uforståeleg medisinsk regninger har bedt om pushback alt fra en avsløringen av en satiriske TV-show til en offentlig kunngjøring om at sykehus liste prisene sine på nettet. Men til tross for utbredt enighet om viktigheten av høy verdi omsorg, informasjon om kliniske utfall av enkelte leger, noe som kan sette kostnad i perspektiv, er mangelvare. Selv når informasjon om kvaliteten på omsorgen som er tilgjengelig, det er ofte upålitelige, utdatert, eller begrenset i omfang. (Michael L. Millenson, 3/7)

The Wall Street Journal:
Vi er Overmedicating Våre Barn

Et par kom til min psykoterapi kontoret fordi sin 8 år gamle sønn hadde problemer på skolen. Han kunne ikke sitte stille eller fokusere på klassens arbeid, og noen ganger han vil handle disruptively for å få oppmerksomhet. Skolen hadde merket gutten som å ha attention deficit and hyperactivity disorder, og oppfordret foreldre til å se en psykiater—som umiddelbart foreskrevet stimulerende midler. Amerikanske barn har et rusproblem. Bruk av psykiatriske medikamenter for å behandle ADHD, depresjon og angst hos barn og tenåringer har vært økende og er overdreven. Familien jeg så var et tilfelle i punkt. Medisiner undertrykt guttens oppførsel, men det gjorde ham også engstelige, irritable og søvnløse. Hans foreldre kom til meg som søker et alternativ. (Erica Komisar, 3/6)

Los Angeles Times:
Hvor Dårlig Er Vi Revet Av På Briller? Tidligere Industri Execs Fortelle Alle

Charles Dahan vet fra første hånd erfaring hvor dårlig folk får dratt av når du kjøper briller. Han var en gang en av de ledende leverandørene av rammer til LensCrafters, før selskapet ble kjøpt av optisk behemoth Luxottica. Han bygde også maskiner som forbedret linse-produksjonsprosessen.Med andre ord, Dahan, 70, kjenner briller virksomhet fra start til slutt. Og han liker ikke hva som har skjedd. (David Lasarus, 3/5)

Åsen:
Anti-Valg Bevegelse Er Som Reproduktive Tvang, Men I En Større Skala

Anti-valg retorikk kontinuerlig inkluderer en sunn mengde offeret skylden og meldinger som er misogynistic. En av de setningene som vi ofte hører, “prevensjon er tilgjengelig, slik at folk ikke skulle ha uplanlagt svangerskap.” Et annet er: “bør du ikke ha sex hvis du ikke ønsker å bli gravid eller ikke er forberedt for graviditet.” Begge disse utsagnene er fylt med nedstigning for folk opplever uplanlagt svangerskap og en mangel på forståelse av virkeligheten av den reproduktive opplevelser for folk flest. Prevensjon er ikke allment tilgjengelig i mange deler av Usa. Det er også stater stripping støtte fra familie planlegging klinikker eller nekte dem muligheten til å akseptere Medicaid; det ignorerer virkeligheten av reproduktive tvang. (Julie Burkhart, 3/6)

Boston Globe:
Lokket På Barn En Mislykket Velferd ‘Eksperiment’

De virkelig skadelige delen er at hetten straffer alle søsken som trenger å bli matet og kledd med samme størrelse nytte. Children ‘ s Health Watch rapportert, “Fra 2010-2016, nesten en tredjedel av 1,358 omsorgspersoner motta TAFDC [Midlertidig Bistand til Familier med Forsørgede Barn] med barn under 4 år intervjuet i Boston Medical Center rapportert et barn som ikke støttes på familiens TAFDC budsjett på grunn av familien cap-regelen”. (3/6)

Columbus Dispatch:
Som Studier Søkelyset Ohio, DeWine Lover Å Bekjempe Narkotika Onder

En ny studie publisert Feb. 22 i Journal of the American Medical Association siterer Ohio som en offentlig helse-lederen for å ansette en mangefasettert kjempe kreditert med å redusere overdosedødsfall i første halvdel av 2018. Likevel, så alarmerende som Ohio er beryktet for overdosedødsfall har vært, en annen ny studie kaster staten i en urovekkende, men ikke overraskende rolle: å ha noen av landets bratteste øker i forekomst av barn som trenger fosterhjem på grunn av foreldrenes rusmiddelproblemer. (3/7)

Detroit News:
Rett Til helsetjenester Gir Gov ikke Strøm

Hver Amerikaner skal ha tilgang til kvalitet, rimelige helsetjenester. Dette er ikke en kontroversiell påstand. Nesten alle, på høyre og venstre side av det politiske spektrum, kan være enig med denne uttalelsen. Men nylig har det blitt moderne å proklamere at helse-tilgang er ikke bare noe vi bør strebe etter, det er en menneskerett. Dessverre, de som motsetter seg denne uttalelsen har blitt stemplet som hatefullt og uncaring. Før man automatisk stiller seg bak tanken om at helsevesenet er en rett, han eller hun bør tenke nøye om betydningen av disse ordene og deres mulige bruksområder. (Chad Savage, 3/6)

Dette er en del av KHN Morgen Briefing, en oppsummering av helsepolitikk dekning fra store nyheter organisasjoner. Registrer deg for en e-abonnement.