UKCloud Helse til å være sky og stolte på Digital Helse Rewired

Public cloud spesialister UKCloud Helse har blitt med Digital Helse Rewired som sponsor av Skyen og Mobile spor.

Digital Helse Rewired er den nye to-dagers konferanse og utstilling i London fokusert på å koble NHS DET lederne og deres lag med de nyeste forstyrrende digital helse-teknologi.

Messen er for alle som arbeider på tvers av NHS DET og bredere digital helse sektor, og omfatter keynotes fra Utenriksminister Matt Hancock og Doug Gurr, UK MD av Amazon, som taler på hans kapasitet som Leder av British Heart Foundation.

Cleveland Henry, direktør cloud i UKCloud Helse, vil være å snakke om den rolle cloud har til å spille i helsetjenester og dele av sin kunnskap i sektoren.

Han sa: “UKCloud Helse er glade for å være sponsor av Skyen og Mobile Konferanse på Digital Helse Rewired, som sementerer vår tilbake som sponsorer av CIO-Nettverk. Vi ser frem til muligheten til å være nært og personlig med en imponerende publikum som leverer digital helse transformasjon gjennom teknologi.

Henry lagt til: “Vi vil dele vår historie med suksess på tvers av helse-og offentlig sektor for å vise hvordan vi setter transformasjon gjennom våre BRITISKE sovereign multi-cloud forslag og stadig voksende partner øko-system.

“På Rewired, i forbindelse med et utvalg av våre økosystem av ekspert helsesektoren teknologi partnere, vi vil engasjere oss i hvordan vi kan hjelpe deg med å flytte sømløst til skyen, noe som gir deg valgfrihet og fleksibilitet i en rekke sikker, kostnadseffektiv teknologi plattformer som er åpne og interoperable.”

Dag en av Rewired, 25. Mars, vil begynne med den fjerde utgaven av den Digitale Helse Leadership Summit, nå omdøpt til Rewired Leadership Summit.

Den Rewired Leadership Summit vil bringe sammen helse CCIOs, CIOs, CNIOs og C-suite kolleger til å ta ledelsen utfordringer av digital transformasjon. En kveld med nettverksbygging vil følge.

På dag to, 26 Mars, handlingen skifter til Nivå to Olympia Exhibition centre for Digital Helse Rewired Konferanse og Utstilling, en spennende integrert konferanse og utstilling, som vil vise frem noen av de aller beste lokale og nasjonale arbeidet med digital trailblazers i helse-og omsorgssektoren.

Den Rewired Konferanse og Utstilling har åtte spor og over 100 høyttalere presentere.

Den dedikerte spor vil også gjøre det mulig for deltakere å utforske siste utviklingen i sentrale disruptiv teknologi trender: AI og Analytics, Cloud og Mobil, Klinisk Programvare og Cyber Security.

Sørg for at du har registrert din plass i dag.