Under Trussel Fra Konkurrenter, Fitbit Lanserer Den Laveste Smartwatch Å Spore Treningsøktene, Puls

Under Trussel Fra Konkurrenter, Fitbit Lanserer Den Laveste Smartwatch Å Spore Treningsøktene, Puls

Rivalisering er varme opp som tech selskaper albuen i den varme wearables feltet. I andre helse-teknologi nyheter, Episke Systemer er saksøkt over sin electronic health record programvare.

Reuters:
Fitbit Lanserer Lavere Kostnader Og Egnethet Enheter For Å Bekjempe Samsung, Apple

Fitbit Inc har lansert sin billigste smartwatch på onsdag for å forsvare sin posisjon som den nest største selger av smartwatches etter Apple Inc. San Francisco-baserte Fitbit sa Versa Lite smartwatch vil koste $160, ned fra $200 for full versjon. Mens du fortsatt sporing treningsøkter og hjertefrekvens, vil det mangler noen funksjoner som muligheten til å lagre musikk direkte på klokken. I 2018, Fitbit solgt 5,5 millioner smartwatches, bak den største selgeren Apple Inc 22,5 millioner enheter, men bare i forkant av Samsung er 5,3 millioner enheter, ifølge data fast Strategy Analytics. (3/6)

Moderne Helsevesen:
Episke Systemer Saksøkt Over EHR Ikke Blir Tilgjengelig For Blinde

The National Federation of the Blind saksøkt Episke Systems Corp over sin electronic health record programvare, med påstand om at blind sykehusets ansatte ikke kan bruke programmet. Klage i føderal domstol i Massachusetts i forrige uke, hevder en del tid sykehus oppsynsmannen på Boston-basert Brigham and Women Sykehuset ikke kunne utføre sine arbeidsoppgaver etter at leverandøren gikk live på en Episk EHR i 2015. Den ansatte ble til slutt plassert på en betalt permisjon på grunn av vanskeligheter, søksmål påstått. (Cohen, 3/6)

Dette er en del av KHN Morgen Briefing, en oppsummering av helsepolitikk dekning fra store nyheter organisasjoner. Registrer deg for en e-abonnement.