Thanos eindelijk rust in het Rijk abonnee van de cover voor ‘the Avengers: Endgame’

Bekijk Op Volledige Grootte

De laatste Avengers: Eindspel trailer was slechts het begin. Met de film slechts zes weken weg, de marketing en publiciteit campagne is in volle gang. Het plezier blijft volgende week bij het Rijk publiceert hun cover story over de film. Vandaag hebben we de abonnees alleen dekking.

Kunstenaar Vincent McIndoe beschilderd met de afbeelding van Thanos’ overwinning. Hij is eindelijk rust op welke bestuurders Joe en Anthony Russo wel Titan II. Het kan ook komen om te worden bekend als De Tuin.

Bekijk Op Volledige Grootte

Dit kunstwerk is absoluut adembenemend. Abonnees zijn zeker blij zijn wanneer dit probleem landt op hun deur in de komende dagen.

Het zal interessant zijn om te zien wat er allemaal Rijk werd verteld en laten zien, in de komende artikel. Marvel Studios waarschijnlijk tegengehouden aanzienlijk, maar misschien zal er op zijn minst een klein stukje informatie dat we niet al weten.

De nieuwe editie van Empire hits kiosken donderdag, 21 Maart.