‘Wonder Park’ Wastafels Met Negatieve Beoordelingen En Bekendheid Voor Het Hebben Van Geen Gecrediteerd Directeur

Paramount Animatie en Nickelodeon Movies’ nieuwe animatie Wonder Park, is het krijgen van een aantal van de ergste beoordelingen van het jaar.

Met een 50-review-to-date, de film heeft een bodemloze 28% score op de review aggregatie platform Rotte Tomaten, dat is het laagste voor een geanimeerde film sinds vorig jaar de Sherlock Gnomes (27%), maar ook dat van Paramount Animatie.

Gericht op een jong meisje, waarvan het imaginaire attractiepark tot leven komt om haar te helpen overwinnen van verdriet, Verwondering Park heeft bekendheid gekregen dan negatieve receptie, want het was vrij zonder een gecrediteerd directeur. Zover we ons kunnen herinneren is dit de eerste keer dat een grote studio cg-functie is geopend zonder dat er iemand is vermeld als de officiële helmer.

Terug in januari 2018, wanneer het project zich nog met de titel Amusement Park, Paramount ontslagen directeur Dylan Bruin na een onderzoek over klachten van “ongepast en ongewenst gedrag.” Volgens rapporten, de voormalige Pixar animator gedrag opgenomen aanraken en strelen vrouwelijke collega ‘ s.

Bronnen vertellen Cartoon Brew dat na Brown, directeur van de creditcard werd aangeboden aan meerdere andere belangrijke creatieve medewerkers aan de film, maar niemand wilde zetten hun naam op de film uit angst dat het schadelijk zou zijn voor hun carrière. Beoordelingen van de film geven een idee waarom wilde niemand hun naam op de film, wijzend op de tonale onbalans ontstaan tussen de glossy avontuur sequenties en de donkere problemen die worden opgelost in het verhaal. De meningen over de schoonheid van de animatie zijn verdeeld, maar de stilistische keuzes niet bijzonder opvallen.

In zijn recensie voor Indiewire, David Ehrlich opgemerkt:

Het probleem zou kunnen zijn dat Wonder Park, zoals zo veel van de minder verfijnde 3D-geanimeerde films die Hollywood karnen uit, het is gewoon vervelend om naar te kijken voor meer dan een paar seconden per keer. De plastic ontwerpen voelen als de producten van een zielloze, Skynet-zoals kunstmatige intelligentie die is bezeten te zijn op het verlagen van de kinderen normen, zodat ze meer tolerant ten opzichte van middelmatigheid en artlessness als ze komen van een ticket voor het kopen van leeftijd. Juni enorme ogen maken het gemakkelijk om te lezen, haar emoties, maar onmogelijk om te geloven.

Kristen Pagina-Kirby schreef in De Washington Post:

Veel van de film voelt aan als filler. Foto ‘ s zijn vaak te lang; scènes slepen of zijn helemaal niet nodig. Indien juni avontuur in Wonderland is de motor van het verhaal, waarom duurt het bijna 40 minuten om er te komen? Pixar ons kan vertellen over de kindertijd geliefden die opgroeien om te trouwen en een lang, gelukkig leven samen — in de eerste 10 minuten. Waarom moet besteden we wat voelt als uren kijken naar de ene scène na de andere te tonen dat juni graag dingen maken?

Frank Kellerhoff in De Hollywood Reporter:

Zoals zo vele geanimeerde films van deze dagen en begraaft haar ideeën in een beeldende en auditieve kakofonie van uitzinnige actie-sequenties ontworpen om de kortste van aandacht. Het beschikt ook over een galerie zou schattige dieren zo duidelijk ontworpen om te vliegen van speelgoed van het schap dat u verwacht dat de koopwaar te koop in het theater lobby.

Aan de andere kant, ondanks de uiteindelijk geven de film een negatieve review, Variëteit ‘ s Owen Gleiberman geprezen Wonder Park animatie:

De animatie Wonder Park is nooit minder dan de textuur, gebeeldhouwd, wereld-klasse. Er is nauwelijks zoiets meer als een reguliere animatiefilm dat ziet er minder dan wonderbaarlijk in haar geestige sensualiteit en tactiele precisie, en vraag me af Park, in de blockbuster sprookjesachtige manier, heeft de beelden die roven de ogen.

De animatie Gleiberman wordt beschreven als een wereld-klasse werd gemaakt door Madrid, op basis van Ilion Animation Studios. In 2017, het spaanse bedrijf tekende een meerjarige samenwerking met Skydance Animatie, de nu omstreden studio waar John Lasseter is hoofd van de animatie. Een van de projecten waarin Ilion Animation Studio samen met Skydance is Geluk, een functie die onlangs in het nieuws als actrice Emma Thompson verlaten de functie uit protest Lasseter ‘ s huren.

Ondanks Wonder Park is van ongelijke kwaliteit, Paramount voelt dat de film zou kunnen doen het goed met een jong publiek, en heeft bevorderd de film zwaar aan kinderen, outspending zelfs Captain Marvel op tv-advertenties in de afgelopen drie weken. De studio heeft doorgebracht een geschatte $27,4 miljoen aan tv-reclame, met een veel te besteden gebruikt voor advertenties tijdens de shows Nickelodeon zoals Spongebob Squarepants, De Luide Huis, en Poot van de Patrouille. De studio is ook bevorderd de film veelvuldig op de legacy netwerken — CBS, ABC en NBC.

Paramount is een reden om te willen om de film te slagen, volgens een rapport in Deadline, de film kostte $100 miljoen om te maken, een schandalig cijfer voor een animatiefilm geproduceerd in Spanje. De exorbitante kosten kunnen worden toegerekend aan de jaren die de film bracht het spinnen van de wielen in de ontwikkeling van Paramount.

Deadline meldt ook dat gebaseerd is op de vroege box-office resultaat van vrijdag, de film is overperforming en kunnen mogelijk een $20+ miljoen starten, ver boven de aanvankelijke prognoses van $10 tot 14 miljoen, maar toch een zwakke start voor een dergelijke dure titel.