Spoilere! Baylor topper kvinne NCAA feltet som brakett lekkasjer

NEW YORK — En av gledene av Mars Madness er overraskende ting som kan skje i løpet av NCAA Tournament. For kvinner var det en ubehagelig overraskelse før turneringen begynte da feltet ble avdekket tidlig takket være en produksjons feil.

Braketten var feilaktig kringkasting av ESPN timer før nettverket hadde sitt utvalg viser avslørende Baylor, Notre Dame, Mississippi State og Louisville som Nr 1 frø i kvinnenes NCAA Tournament på mandag. ESPN beklaget og eggerøre til luft i en tidlig utvalget viser til slipp beslag, mens skjermbilder av de plukker ble delt på tvers av sosiale nettverk.

“I arbeidet med NCAA å forberede seg til kveldens Kvinne Utvalget Spesielle fikk vi braketten, lik tidligere år. Midt i vår forberedelse, braketten var feilaktig lagt ut på ESPNU,” nettverk sa i en uttalelse. “Vi dypt beklager feilen og utvide vår unnskyldning til NCAA og womens basketball samfunnet. Vi vil gjennomføre en grundig gjennomgang av vår prosess for å sikre at det ikke skjer i fremtiden.”

I 2016, men ‘ s bracket ble lekket under utvalget viser, reverberating på Twitter og andre steder, så fans lurte på om de plukker var nøyaktig.

No. 1 Lady Bears er det beste laget i Greensboro Regionale mens regjerende mester Notre-Dame, og er det første valget i Chicago. Baylor var den beste totalt frø i feltet og skal prøve å nå Finalen Fire for første gang siden 2012. Laget har vunnet 23 kamper på rad — den lengste aktiv strek.

Irish er ute etter å gjenta som champions og er potensielt bedre enn det laget som vant skolens første mesterskap siden 2001 forrige sesong. Notre Dame-returnerer de fleste av sine team fra i fjor, inkludert Fire Siste MVP Arike Ogunbowale, som treffer spill-vinnende skudd i semifinalen, og vm-spill. Teamet har også lagt frem talentfulle Brianna Turner, som tapte forrige sesong med en kneskade.

“Jeg tror absolutt med Brianna Turner vi er en mer talentfulle team, og vi har et par mer folk på benken også,” Notre Dame-trener Muffet McGraw sa.

Mississippi State er Nr 1 frø i Portland Regionale, hvor Oregon er det andre frø. Louisville er det beste valget i Albany Regionale, der Nr 2 UConn potensielt venter.

“Vi er begeistret over å ha den sesongen vi har hatt. Vi spilte en fremragende planen. På slutten av dagen, tenkte jeg at vi kanskje kommer til å Albany som 1 eller 2,” Louisville coach Jeff Walz sa. “Det er virkelig stor til å være en 1 frø og vi vet det er mye arbeid foran oss.”