AMERIKANSKE Senatet rase i Colorado frem til et dyrt og out-of-state start

Hva kan ende opp med å bli Colorado ‘ s dyreste politiske løp i historie er av en kostbar start, med out-of-state penger polstring første kvartal fundraising totaler for AMERIKANSKE Senatoren Cory Gardner og en topp motstander.

Gardner, en Yuma Republikanske, tok i litt mer enn $2 millioner i de tre første månedene av 2019. Om $1 millioner kom fra enkeltpersoner og $694,283 kom fra politisk handling komiteer. Om $275,000 av hans $2 millioner ble overført fra sin andre fundraising komiteer.

Av penger Gardner hevet fra enkeltpersoner, 58 prosent ble gitt som gave i beløp på $2000 eller mer, i henhold til Federal Election Commission tall. Av de omtrent $1.8 millioner som Demokrat Mike Johnston hevet, 81 prosent kom fra donasjoner på $2000 eller mer.

I en innsamlingsaksjon e-post mandag, Johnston ‘s kampanje kritisert Gardner’ s aksept av penger fra politisk handling komiteer og store givere utenfor Colorado. Om $420,000, eller 21 prosent, av donasjoner for å Gardner siste kvartal kom fra Colorado givere, FEC-poster vis.

Men Johnston har også tatt store mengder penger fra givere andre steder i landet: om $241,000 fra New York, $203,000 fra California og nesten $98,000 fra Connecticut, for eksempel. Femti-fire prosent av donasjoner for å Johnston kom fra utenfor Centennial State.

Tidligere denne måneden, Washington Free Beacon rapportert Johnston har kjørt Facebook-annonser som er spesielt rettet mot givere utenfor Colorado. Senatet rase er forventet å trekke betydelig oppmerksomhet – og penger – fra andre steder i landet i løpet av de neste 19 måneder.

Andrew Romanoff, en tidligere Colorado Huset høyttaler, løftet om $500.000 i de siste tre månedene, med det store flertallet av sine penger som kommer fra i Colorado. Romanoff kampanjen sa det mottatt flere bidrag fra Coloradans og små givere enn alle andre kandidater.

“Dette er hva en grasrota kampanjen ser ut som,” sa Tara Trujillo, leder av Romanoff kampanje. “Vi bygget mer støtte i Colorado, og i kortere tid, enn den sittende senator, og vi gjorde det uten en krone av PAC penger.”

Trish Zornio, en forsker fra Superior, reist $59,033 siste kvartal, og aktivist Lorena Garcia reist $14,266. Flere andre kandidater i det store Demokratiske feltet sluttet seg til løp etter den kvartalsvise fristen.