Nytt Lovforslag i Kongressen Ville Ødelegge Vape Industri

Et lovforslag er utformet for å ødelegge vaping industrien ble innført tirsdag i Representantenes Hus. Den regningen, hvis vedtatt, ville forby smaker og online salg, og angi den minste alder for å kjøpe vapes på 21. Det ville også trekke ut $100 millioner i FDA egenandeler fra bransjen.

Bill ‘ s sponsorer er Reps. Frank Pallone av New Jersey og Donna Shalala av Florida, både Demokratene. Regningen er støttet av alle store tobakkskontroll og anti-vaping grupper i Washington.

Regningen, kjent som Reversere Ungdom Tobakk Epidemien Handle, utgir seg for å ta ungdom som bruk av tobakk, men til tross for forbud mot mentol sigaretter og flavored sigarer, dens forfattere er tydelig fokusert på vaping, ikke røyke. Regningen ville:

Forby all “karakterisering av smaker” med unntak av tobakk, med mindre de er spesielt godkjent av FDAProhibit online salesGives FDA myndighet til å samle inn $100 millioner kroner i egenandeler fra vaping industryProhibits salg til noen under 21Orders FDA til å gi en regel om regulering av produkter ved hjelp av syntetisk nicotineExtends alle FDA regler om salg og markedsføring av sigaretter til vaping produkter, inkludert reklame regler

Det er andre aktive regninger i Kongressen som inkluderer noen av disse bestemmelsene, men det er ingen som til nå har tatt med alle av dem.

Tverrpolitisk HR 2084 (SCOTT Act) ville forby salg til under-21, og krever en voksen signatur ved levering for produkter som er solgt på nettet. TRYGGE Barn Act — introdusert i begge husene i Kongressen, ville forby smaker. Rep. Rosa DeLauro er HR 293 ville forby smaker og skatt damp produkter som sigaretter.

I sitt forslag til 2020 budsjett, Trump Hvite Hus foreslått inkludert damp produkter i FDA tobakk bruker gebyrordningen. Det er også et lovforslag introdusert av New Hampshire Sen. Jeanne Shaheen å vurdere $150 millioner kroner i egenandeler. Shaheen sier hun er villig til å jobbe med Trumf-administrasjonen for å nå et kompromiss. Forfatterne av den nye regningen oppmerksom på at det Hvite Hus godkjenner brukeren avgifter.

Kravet om at FDA lage en regel på syntetiske nikotin er ment å lukke et mulig smutthull i Familien Smoking Prevention and Tobacco Control Act. At 2009 lovgivningen gir FDA myndighet til å “mene” som tobakk ethvert produkt som inneholder nikotin “laget eller avledet fra tobakk.” Pallone og Shalala vil byrået skal også ha autoritet over nikotin gjort uten tobakk.

“Snu Unge Tobakk Epidemien Loven gjør det klart at vi ikke vil tolerere spredning av glatt nye produkter med vilje designet for å appellere til unge mennesker for å få dem avhengige av nikotin og tobakk” Rep. Pallone sa i en uttalelse.

“Kongressen må opptre for å redusere ungdom nikotin avhengighet ved å gjøre det klart at å selge tobakksvarer til barn er ulovlig,” la han til. “Min lovgivning behandler også e-sigaretter og andre tobakksprodukter det samme som tradisjonelle sigaretter under loven. Vi har ikke råd til å vente – vi er på cusp av å miste en helt ny generasjon til en levetid på nikotin avhengighet.”

Interessant, Rep. Pallone var ikke alltid så kompromissløs om tobakk. Så sent som i 2015, Pallone eies av over $15 000 verdt av Philip Morris International (PMI) – aksjer, i henhold til Åpne Hemmeligheter. Den mangeårige New Jersey Kongressmedlem også eide aksjer i Altria Group, produsenten av Marlboro sigaretter og en 35 prosent eier av JUUL Labs.

Lager posisjoner kan ha vært en del av fond som investerer i et bredt spekter av finansielle produkter, men likevel representere en uforsiktig feil av en politiker som ønsker å henge hatten på en tøff anti-tobakk-holdning. Det er ukjent om Pallone fortsatt eier tobakksindustrien investeringer.

Bill ‘ s andre sponsor, Florida Rep. Donna Shalala, er best kjent for å fungere som Helse-og sosialtjenestene sekretær under begge betingelsene i Clinton-administrasjonen (1993-2001). Selv om Bill Clinton kjempet for FDA myndighet av tobakksindustrien, som ikke kommer til åtte år etter at han forlot kontoret, i 2009.

Hvis regningen var til pass, det vil i hovedsak tørk den uavhengige vaping industri av kartet over natten.

“Som HHS Sekretær under Clinton-Administrasjonen, har vi gjort store fremskritt i å holde tobakk selskapene som er ansvarlig for å markedsføre sine produkter til barn, og vi reduserte antall personer som røykte sigaretter,” Shalala sa. “Men nå, bruk av e-sigaretter, spesielt av barn, er i ferd med å angre år med fremskritt vi har gjort.”

Den Reversere Ungdom Tobakk Epidemien Loven er støttet av American Academy of Pediatrics, American Cancer Society Kreft Action Network, American College of Cardiology, American Heart Association, American Lung Association, American Thoracic Society, og Kampanjen for Tobacco-Free Barn, blant andre grupper. Store tobakk kontroll støtteordning CVS Helse har også indikert støtte for lovforslaget.

Hvis regningen var til pass, det vil i hovedsak tørk den uavhengige vaping industri av kartet over natten. Mens tobakk selskaper og JUUL kunne opprettholde en nærbutikk tilstedeværelse som selger tobakk-flavored produkter, er det tvilsomt om noen mindre bedrifter kan overleve.

E-væske produsenter og vape butikker avhenge som selger et bredt utvalg av smaker. En 2018 undersøkelse av nesten 70,000 voksen American vapers viste at det store flertallet av vapers foretrekker frukt – og dessert-flavored produkter. Det ville rett og slett ikke være nok salg av tobakk smaker bare for å opprettholde en vape butikk — og e-væske er den primære overskudd driver i vape butikker.

Et slikt forbud ville skape en massiv svarte markedet, med ut-av-jobb-e-væske beslutningstakere miksing og salg av produkter gjennom underjordiske annonsering og sosiale forbindelser, og mange vapers slå til DIY e-juice og maskinvare som selges direkte av Kinesiske forhandlere. Diskusjon mellom vapers sannsynligvis ville flytte tilbake til forum, som sosiale medier kan forby diskusjoner om “ulovlig tobakksvarer.”

Infrastrukturen for slik markedet er allerede på plass. Det vil bare ta en handling av Kongressen eller FDA for å starte det.

[Takk til University of Waterloo forsker Amelia Howard for informasjon om Rep. Pallone investeringer.]

RELATERTEBizarro World: Gottlieb Spørsmål Rite Aid ‘ s Beslutning om å Slippe VapesForeslått Føderale Tobakk 21 Lov Omfatter Online Salg RestriksjonerBye, Felicia: Gottlieb Etterlater FDA Etter Bisarre Anfall AdvarselFrykt for Damp Regler Skolene: Tjenestemenn Ansette Ekstreme TiltakSeychellene Vil Løfte sin Vape Forbud og Regulere SalgMaskert Tyver Trekk Av Vågale JUUL Heist [VIDEO]California Statewide Smak Forbud Høre Denne UkenOffentlig Mening om Vaping? Det er KomplisertSan Francisco Foreslår Fullstendig Forbud mot Alle Vape SalesLOAD MER