Sol Pais, kvinne “forelsket i Columbine,” døde av selvpåførte sår i nærheten foten av Mount Evans

Sol Pais, den 18-år gamle Florida kvinne som FBI tjenestemenn sa var “forelsket i Columbine” og hvis nærvær i Colorado utløst hundrevis av skoler i nærheten, ble oppdaget kjører naken gjennom skogen nær foten av Mount Evans kort tid før hun drepte seg selv, en politi-kilde fortalte Denver Post.

“Hun er definitivt død. Det var en selvpåførte sår,” sa kilden, som snakket anonymt fordi de ikke har tillatelse til å gi informasjon.

FBI twitret det er ikke lenger en trussel mot samfunnet, men spesifiserte ikke om hun er død eller levende.

Jefferson County Sheriff ‘ s Office via FacebookSol Pais

“Vi er takknemlig for den støtten samfunnet tilbys for å hjelpe til å finne
Sol Pais,” sa Dustin Farivar, en FBI-talsmann.

På tirsdag myndigheter, ledet av FBI, sendt ut en advarsel og søkte etter Pais, som ble antatt å være i Denver-Littleton-området. Pais var “forsøk på å kjøpe skytevåpen,” FBI sa i et varsel distribuert til politiet etater i Colorado.

Pais hadde reist til Colorado mandag kveld, gjorde trusler og ble ansett som bevæpnet og “ekstremt farlig” FBI sa.

På tirsdag, myndigheter bekreftet at det var hennes tilstedeværelse som utløste lockout — ytre dører ble boltet, men klasser fortsatte som vanlig — først på Columbine High School, og mer enn 20 andre Jefferson County institusjoner, deretter på dusinvis av andre skoler i de større metro området.

Truslene kom bare dager før 20-årsdagen for Columbine-massakren, hvor to studenter skjøt og drepte 12 av sine klassekamerater og en lærer.

De fleste store Denver-området skolekretser — og andre på tvers Foran Spekter — hadde kansellert klasser onsdag, inkludert Denver Offentlige Skoler, Douglas County School District, Aurora Offentlige Skoler og Jeffco Offentlige Skoler. Superintendents fra videregående skoler over Denver-metro området samlet for en samtale tirsdag kveld og kollektivt bestemt at det tryggeste løpet av handlingen ville være å lukke skoler på onsdag.