Als Gezin Bij Elkaar Komen Om Het Pascha, Ambtenaren Volksgezondheid Angstig Vakantie Kan Verergeren Mazelen Uitbraak

Als Gezin Bij Elkaar Komen Om Het Pascha, Ambtenaren Volksgezondheid Angstig Vakantie Kan Verergeren Mazelen Uitbraak

Veel van New York ‘ s mazelen gevallen zijn in een ultra-Othrodox Joodse gemeenschap en ambtenaren volksgezondheid angst voor de komende vakantie is een recept voor een ramp. Ander nieuws op de uitbraken richt zich op de verplichte vaccinaties, stewardessen, meer gevallen, en vaccinatiegraad.

De Wall Street Journal:
Mazelen Uitbraak Zet Pascha Tradities

De groeiende mazelen uitbraak botst met het Pascha, één van de heiligste Joodse feesten en een tijd wanneer families reizen om bij elkaar te zijn. New York City health functionarissen hebben gewaarschuwd dat de vakantie, met een grote borrels en lange, rituele maaltijden, risico ‘ s van verspreiding van mazelen, die is zeer besmettelijk en gemakkelijk overgedragen. Ambtenaren van de stad verwachten dat het aantal gevallen van mazelen te verhogen in de komende paar weken, deels omwille van bijeenkomsten tijdens de feestdagen, zei Herminia Palacio, de stad van de loco-burgemeester voor de gezondheid en de menselijke diensten. De uitbraak is het slechtst in de ultra-Orthodoxe gemeenschappen in Brooklyn, N.Y., en in de buurt Rockland County. (West en Koning, 4/17)

De Heuvel:
New York Breidt Verplichte Mazelen Vaccinatie Bestelling

De New York City Board of Health met eenparigheid van stemmen verkozen tot woensdag te breiden om het uitbreiden van een volksgezondheidscrisis in delen van Brooklyn als de gemeente blijft worstelen met een mazelen uitbraak. Het mandaat, dat voor het eerst werd ingevoerd vorige week, de bestellingen die bewoners in de buurt van Williamsburg in de leeftijd van 6 maanden of ouder is ingeënt voor de ziekte of het gezicht van een boete van $1.000. De bestelling werd uitgebreid tot de ambtenaren verklaren dat de uitbraak voorbij is. (Axelrod, 4/17)

De Washington Post:
Mazelen Uitbraak: Israëlische Stewardess In Ernstige Toestand Na De Aanbestedende Virus

Ambtenaren volksgezondheid in Israël zijn aandringen van leden van de bemanning op de nationale luchtvaartmaatschappijen om ervoor te zorgen die zij hebben ontvangen van de juiste dosering van het mazelen vaccin na een stewardess die dodelijke ziekte, eventueel in New York. Ambtenaren met israëlische Ministerie van Gezondheid zei een 43-jarige stewardess voor de nationale luchtvaartmaatschappij El Al had overgevlogen naar Israël eind vorige maand van John F. Kennedy International Airport in New York. De staat New York is een strijdtoneel voor gelijktijdige uitbraken van mazelen in Brooklyn en Queens, evenals in Rockland County. Echter, omdat de vrouw “verminderde mentale status,” ambtenaren zei dat het niet kon worden bevestigd waar of wanneer ze gegrepen door het virus. (Bever, 4/17)

De Washington Post:
Derde Mazelen Patiënt Bevestigd In Maryland, Niet Gerelateerd Aan Eerdere ‘Huishoudelijke Contact’ Gevallen

Maryland gezondheid van de ambtenaren bevestigde woensdag dat een derde persoon gecontracteerde mazelen in de buurt van Pikesville van de staat deze maand. De laatste persoon de overeenkomst, de ziekte is niet verbonden met de vorige twee patiënten die een “huishoudelijke contact” met hun zaken, volksgezondheid ambtenaren gezegd. Vanwege de gezondheid van de privacy wetten, de ambtenaren niet vrij van informatie over de patiënten. (Williams, 4/17)

De Heuvel:
Google Waarschuwt Medewerkers Over Mazelen Geval Op Het Hoofdkantoor: Rapport

Google naar verluidt waarschuwde haar medewerkers deze week dat tenminste één persoon die is gediagnosticeerd met mazelen in het bedrijf Silicon Valley-hoofdkwartier. De diagnose mazelen, voor het eerst gemeld door BuzzFeed Nieuws is als de zoekmachine van Google en haar video streaming platform, YouTube, het gezicht van toezicht voor het bevorderen van anti-vaccin inhoud. De zeer besmettelijke ziekte heeft gezien een opleving in de VS dit jaar na geëlimineerd werd bijna 20 jaar geleden. (Birnbaum, 4/17)

Arizona Republic:
Arizona ‘ s School vaccinatiegraad te Vallen, En Erger Dan Ze Lijken

Voor het derde jaar op rij, het delen van Arizona ouders vrijstelling van hun kinderen van school-vereiste vaccins is toegenomen, maar de situatie is nog meer gevaarlijk scholen hebben toegestaan dat niet-gevaccineerde studenten bij te wonen, zelfs zonder de vereiste vrijstelling. Een Arizona Republic analyse van de staat van de immunisatie van data, die werd uitgebracht vrijdag, vond meer dan de helft van de peuterspeelzalen hebben immunisatie tarieven hieronder het niveau dat nodig is om af te weren van een uitbraak. (Innes, Philip en Prijs, 4/17)

Dit is een onderdeel van de KHN Ochtend Briefing, een overzicht van het gezondheidsbeleid dekking van grote nieuwsorganisaties. Aanmelden voor een e-mail abonnement.