Broncos GM John Elway kunde utkast till D-telefonarbetare igen i början av runt till adress kontrakt löper ut

Derek Wolfe? Free agent efter den kommande säsongen.

Adam Gotsis? Dito.

Shelby Harris? Samma.

Och kvaliteten djup bakom Broncos’ projicerade Vecka 1 defensiv linje? Tunn efter att Zach Kerr.

Med ett öga på de nuvarande (så att coach Vic Fangio att ha en två-pluton linje) och mot framtiden (kontraktet status av de ovan nämnda spelarna), Broncos skulle kunna gå med en defensiv linjearbetare med 10-allmänna val nästa torsdag.

General manager John Elway började köra Broncos, ” utkast till 2011 och har använt fyra plockar i omgångar 1-2 på defensiv telefonarbetare: Wolfe (andra omgången, 2012), Sylvester Williams (första omgången, 2013), Gotsis (andra omgången, 2016) och DeMarcus Walker (andra omgången, 2017).

Wolfe är på sitt andra kontrakt och spelade 16 matcher förra året för första gången sedan 2014, Williams spelat ut sin rookie affären och skrev Tennessee, Gotsis har inte missat en match i sina tre pro årstider och Walker bör titta på Fangio ankomst som en nystart efter att han inte passar in i tidigare tränare Vance Joseph ‘ s planer.

Så många som sex defensiva telefonarbetare kunna utarbetas i den första omgången.

Quinnen Williams från Alabama kommer inte att vara tillgängliga. Men vad händer om Houston ‘ s Ed Oliver glider ner? Elway kunde föreställa sätter Oliver på defensiven slutet i bas-paketet och inne på tredje ner.