Broncos har massor av NFL utkast alternativ för defensiva telefonarbetare i senare rundor

Defensiva telefonarbetare i utkastet till

BRONCOS STATUS

På deltagarlistan: Derek Wolfe (DE), Adam Gotsis (DE), Shelby Harris (DT), Zach Kerr (DT/DE), DeMarcus Walker (DE) och Caushaud Lyon (DE).

Nivå behöver: Måttlig. Wolfe, Gotsis och Harris — potential bas-ner börjar rad i Vecka 1 är planerad till fri byrå i Mars nästa år. Även om Broncos känna dessa tre spelare är i deras framtida planer, de kunde vänta tills Dag 2 (omgångar 2-3) för att lägga till djup.

DAG 2 ALTERNATIV

Dre’Mont Jones, Ohio State

Besökte Broncos tidigare denna månad. … Vid 6-fot-2 och 281 kilo, skulle passa som en defensiv end i Broncos ” – systemet. … Som deklarerats för förslag till ett fjärde år som junior. … Färdiga karriär med 115 tacklingar och nio säckar 39 spel (37 starter). … Fått två touchdowns (avlyssning/fumble recovery) förra året. … Och spelade defensivt redskap för Buckeyes 2018 och blev första team All-Big Ten.

Khalen Saunders, Västra Illinois

Vid 6-fot-och 324 pounds, en projicerad 3-4 näsa hantera alla sätt. … På 47 olika spel (34 starter) på FCS skolan, hade 204 tacklingar, 18 säckar och fyra tvingad fumlar. … First-team All-Amerika som en femte år äldre. … Inte missa ett spel på college. … Första spelaren i programmets historia att bli inbjuden till Ledande Skål.