Broncos har nok av NFL utkastet valg for offensive linemen i senere runder

Offensive linemen i utkastet

BRONCOS STATUS

På medlemslisten: Derek Wolfe (DE), Adam Gotsis (DE), Shelby Harris (DT), Zach Kerr (DT/DE), DeMarcus Walker (DE) og Caushaud Lyons (DE).

Grad av behov: Moderat. Wolfe, Gotsis og Harris — potensialet base-ned startstreken i Uke 1 — er planlagt for handlefrihet neste Mars. Selv om Broncos føler de tre spillerne som er i deres fremtidige planer, kunne de vente til Dag 2 (2-3 runder) for å legge til dybde.

DAG 2 VALG

Dre’Mont Jones, Ohio State

Besøkt Broncos tidligere denne måneden. … På 6-meter-2 og 281 pounds, ville passe som en defensiv slutten i Broncos’ – ordningen. … Erklært for utkast som et fjerde år junior. … Ferdig karriere med 115 taklinger og ni sekker på 39 spill (37 starter). … Scoret to touchdowns (avskjæring/rote recovery) siste år. … Spilte defensive tackle for Buckeyes i 2018, og ble først-team All-Big Ten.

Khalen Saunders, Western Illinois

På 6-fots og 324 pounds, en projisert 3-4 nese takle hele veien. … På 47 kamper (34 starter) på FCS skole, hadde 204 taklinger, 18 sekker og fire tvunget fumbles. … Første-team-Amerika som en femte-års senior. … Ikke gå glipp av et spill i college. … For det første spiller i programmet historie til å bli invitert til Senior Bowl.