Child ‘ s Play Remake Trailer #2 Sender Chucky på en Killing Spree

Chucky er løs i den nyeste Barns Lek Remake trailer. Vi ble behandlet på vår første titt på den nye Buddi dukke tidligere denne uken, komplett med en stor kniv. Han ser ikke så truende som den opprinnelige Chucky, men han har en ganske god stemme levert av kjente Star Wars-skuespilleren Mark Hamill, som en gang var skurken dukke for en episode av Robot Chicken, selv om skuespilleren glemte han hadde gjort stemmen til noen på sosiale medier minnet ham. Hamill tar over for Brad Dourif, som har gitt Chucky stemme siden begynnelsen.

Kortene har ganske mye blitt stablet mot Barns Lek remake siden det ble annonsert. Den første Barns Lek teaser trailer ikke gir en titt på Chucky og horror fans var ganske bummed på studio for å gå frem og gjøre filmen mens skaperen Don Mancini er fortsatt ute for å holde franchise i live. Men ting tok litt av en forandring til det positive da det ble avslørt Mark Hamill var om bord for å gi voice of Chucky for nyskaping. Hamill har en omfattende bakgrunn i stemmeskuespill og er trolig best kjent for å gi stemmen til Joker.

Nå har vi Mark Hamill ‘ s stemme og Chucky på full skjerm i Barns Lek remake trailer. Det er annerledes og det er fortsatt kommer til å være vanskelig for mange av horror fans til å ta i, men studio er mer enn sannsynlig i håp om å få en ny generasjon av yngre Chucky fans på bord med remake. Med det blir sagt, det kommer til å bli interessant å se hvordan horror fans i alle aldre reagere ved å se den nye versjonen av Chucky ut på jakt.

Relatert: Barns Lek Remake Avslører Mark Hamill ‘ s Chucky Le

I tillegg til Mark Hamill som Chucky, Barns Lek remake stjernene også Aubrey Plaza som en mor som gir hennes sønn leketøy dukke for hans fødselsdag, uvitende om sin skumlere natur. Remake costars Atlanta Brian Tyree Henry. Plaza og Henry hadde mye moro under innspillingen av filmen, ofte trekke sprell på de unge skuespillerne og legge dem ut på sosiale medier. Filmen ble skrevet av Tyler Burton Smith og regissert av Lars Klevberg, som erklærer den opprinnelige Child ‘ s Play for å være en av hans favoritt-filmer.

I dagens dagens landskap, Barns Lek remake passer rett i. Det er imidlertid uklart hvordan det vil gjøre når det treffer teatre 21. juni. Det er mange horror fans som vil ta side med Don Mancini og ønsker ikke å ha noe å gjøre med en remake av en av horror fineste franchising. På den annen side, en ny oppgradert Chucky kan være en stor suksess som går på å gyte en ny franchise. Uavhengig av hvordan alt panner ut, kan du sjekke ut den første full-lengde trailer for Barns Lek remake nedenfor, takket være Orion Pictures.