Forskning Roundup: Dual Påmelding; Mat Og Sikkerhet, Og Helse Prisgunstig

Forskning Roundup: Dual Påmelding; Mat Og Sikkerhet, Og Helse Prisgunstig

Hver uke, KHN kompilerer et utvalg av nylig utgitt health policy studies og truser.

JAMA indremedisin:
Foreningen Av Lagdelingen Av To Påmelding Status Med Økonomisk Straff I Sykehus Readmissions Reduksjon Program.

I denne cross-sectional study, sykehus i den laveste forventes at lærere skal delta på to påmelding så en økning av $12.3 millioner kroner i bøter, mens de i høyeste forventes at lærere skal delta på to påmelding så en nedgang på $22.4 millioner kroner. Store sykehus, undervisning sykehus, sykehus i de mest vanskeligstilte nabolag, og de med den høyeste andelen stønadsmottakere med nedsatt funksjonsevne var markant mer sannsynlig å se en reduksjon i straffen, som var sykehus i land med høyere Medicaid valgbarhet cutoffs. (Maddox et al, 4/15)

Helse-Saker:
Virkninger Av Alternative Mat Kupong Levering Strategier Om Ernæring Blant Lav Inntekt Voksne

Ernæring hjelp programmer er gjenstand for en kontinuerlig politisk debatt. To forslag fortsatt være uinformert av eksisterende bevis: om å begrense fordeler ved å tillate bare frukt og grønnsaker kjøp forbedrer den generelle inntak, og om hyppigere fordelingen av goder (ukentlig månedlig versus) induserer mer frukt og grønnsaker forbruk og mindre innkjøp av kalori-tett mat. I en community-basert studie, vi tilfeldig tildelt deltakerne mottar matkuponger som skilte seg i hva slags mat kan kjøpes (frukt og grønnsaker eller bare noen matvarer) og i distribusjon tidsplan (i ukentlige eller månedlige avdrag, holder månedlig total verdi konstant). (Basu et al, 4/1)

Henry J. Kaiser Family Foundation:
Hvordan Kostnader Av Helsetjenester Varierer Etter Inntekt Blant Personer Med Arbeidsgiver Dekning

Kostnader av helse forsikring og helsetjenester fortsette å være viktige offentlige interesser. Mens senere politiske diskusjoner har i stor grad fokusert på hensiktsmessigheten av økonomisk hjelp for de som dekkes i Affordable Care Act markedsplasser og nongroup markedet, millioner av folk med lave inntekter få sin dekning gjennom en arbeidsplass, der det er færre beskyttelse fra høye kostnader. Denne analysen bruker informasjon fra den Nåværende Befolkningen Undersøkelse for å se på den gjennomsnittlige beløp og deler av familien folk til å arbeide familier med arbeidsgiver-basert dekning betale ut-av-lomme mot sin premie og direkte betalinger for medisinsk behandling. (4/15)

JAMA Nevrologi:
Association Of Closed-Loop Hjernestimulering Nevrofysiologiske Har Med Anfall Kontroll Hos Pasienter Med Fokal Epilepsi.

I denne kohort-studie av 11 pasienter med fokal epilepsi, beslag reduksjonen var ikke assosiert med direkte virkninger av akutt responsive stimulering hendelser. Indirekte effekter på anfall elektrofysiologi, som skjedde eksternt til individuelle stimulering hendelser, var assosiert med økt beslag kontroll. (Kokkinos et al, 4/15)

Dette er en del av KHN Morgen Briefing, en oppsummering av helsepolitikk dekning fra store nyheter organisasjoner. Registrer deg for en e-abonnement.