Geconfronteerd Met De Hoge Eigen Risico ‘ S, De Patiënten Zijn Het Uitstellen Van De Gezondheidszorg Dus Niet Om Rack Up Een Hoge Rekeningen

Geconfronteerd Met De Hoge Eigen Risico ‘ S, De Patiënten Zijn Het Uitstellen Van De Gezondheidszorg Dus Niet Om Rack Up Een Hoge Rekeningen

Zelfs met verzekering, gezondheidszorg rekeningen kan ontmoedigend zijn en vraagt mensen om vertraging zorg voor de problemen die zouden kunnen zijn gevangen eerder. Vrouwen met een laag inkomen die een hoge-aftrekbare verzekeringen wachtte een gemiddelde van 1,6 maanden langer voor diagnostische breast imaging, 2.7 maanden voor de eerste biopsie, 6.6 maanden voor het eerst in een vroeg stadium de diagnose borstkanker en 8.7 maanden voor de eerste chemotherapie, in vergelijking met een laag inkomen vrouwen met een laag-aftrekbare plannen.

NPR:
High-Aftrekbare Verzekeringen Gekoppeld Aan De Vertraging In De Diagnose En Behandeling Van Kanker

In 2017, Susan geleerd dat ze drager is van een genetische mutatie die kunnen verheffen haar levenslange risico op het ontwikkelen van borstkanker naar 72 procent. Haar dokter legde uit dat individuen die deze mutatie in het BRCA2-gen hebben keuzes in de behandeling. Sommige mensen kiezen voor een preventieve dubbele borstamputatie. Maar Susan kan in plaats daarvan kies ondergaan verhoogde kanker screening, die voor haar zou betekenen dat een jaarlijkse mammografie en jaarlijkse MRI-scan. (Stallings, 4/18)

In andere kosten van de gezondheidszorg nieuws —

KCUR:
Farm Bureaus Maken Een Poging Om Een Betaalbare Verzekering Van De Gezondheid, Maar De Plannen Sluiten

In een recente nationale enquête, de boeren zei de grootste bedreiging voor hun bestaan was niet de lage grondstoffenprijzen of global trade beleid. Het was de stijgende kosten van de zorgverzekering. Het is een van de redenen waarom state farm bureaus hebben sprong in de verzekering spel in Iowa, Tennessee en Nebraska, en proberen het in Kansas. De leden van de Kansas Farm Bureau besteden gemiddeld 30 tot 40 procent van hun jaarlijkse inkomen op dekking van de gezondheidszorg, volgens KFB President en CEO Terry Holdren. (McLean, 4/17)

De Wall Street Journal:
De Gezondheidszorg Voorraad Nederlaag Verdiept Te Midden Van Politieke Druk

Gezondheidszorg de voorraden zijn trailing de rest van de markt door een historische marge vroeg in 2019, het meest recente voorbeeld van hoe de politieke verschuivingen hebben geteisterd bepaalde sectoren. Met andere dia woensdag, de S&P 500 in de gezondheidszorg sector is nu naar beneden 0.9% voor het jaar, in vergelijking met 16% vooraf voor de bredere index. Als die kloof heeft tot het einde van de maand, het markeert slechts de tweede keer sinds 2000 dat een S&P 500-sector bleef achter met een marge die groot in de eerste vier maanden van het jaar, volgens de Dow Jones Markt Gegevens. (Ramkumar, 4/17)

Dit is een onderdeel van de KHN Ochtend Briefing, een overzicht van het gezondheidsbeleid dekking van grote nieuwsorganisaties. Aanmelden voor een e-mail abonnement.