Gezichtspunten: Update Medicare Part D om Te Betalen Voor Nieuwe kankertherapieën; Lessen Op Columbine ‘ s 20-Jarig bestaan, Die niet in acht Worden genomen

Gezichtspunten: Update Medicare Part D om Te Betalen Voor Nieuwe kankertherapieën; Lessen Op Columbine ‘ s 20-Jarig bestaan, Die niet in acht Worden genomen

Redactionele schrijvers wegen in op deze gezondheids onderwerpen en anderen.

Stat:
Medicare Part D Moet Evolueren Om Mensen Te Helpen Kanker Te Bestrijden

In de afgelopen vijf jaar zijn we getuige geweest van de opkomst van de revolutionaire wetenschappelijke ontdekkingen voor de behandeling van kanker, zoals immunotherapies, gerichte orale kanker geneesmiddelen, gentherapieën, en meer. Deze nieuwe benaderingen draaien veel ontmoedigend kanker in beheersbare omstandigheden. Deze nieuwe ontwikkelingen niet realiseren van hun volledige potentieel, echter, tenzij patiënten hebben toegang tot hen. Zolang patiënten strijd te betalen out-of-pocket kosten of niet in staat zijn om toegang te krijgen tot geneesmiddelen die kunnen het redden van hun leven, de belofte van deze nieuwe therapieën gaat onvervuld. Dit geldt met name voor oudere Amerikanen, die hebben meer kans om kanker te ontwikkelen dan jongere personen en die kan leven op vaste inkomen. (Percival Barretto-Ko, 4/18)

Los Angeles Times:
In De 20 Jaar Sinds Columbine, We Hebben Meer Op School Veiligheid — En Meer Schietpartijen Op Scholen

Terwijl grootschalige bloedbaden zoals in Columbine zeldzaam blijven, schietpartijen op scholen in het algemeen worden steeds vaker en meer dodelijk. Volgens de statistieken bijgehouden door de Naval Postgraduate School, 349 mensen zijn gestorven in de ‘school shootings’ sinds Columbine. Onder de meest gruwelijke waren de moorden van 26 mensen, vooral jonge kinderen, bij Sandy Hook-Basisschool in Connecticut en de dood van de 17 mensen, vooral studenten, op het marjory Stoneman Douglas High School in het Park, Fla. …Dus wat zijn de oplossingen? Het beperken van de toegang tot vuurwapens en het leveren van betere preventieve hulp voor moeilijke leerlingen zijn de voor de hand liggende redenen. (4/18)

Chicago Tribune:
20 Jaar Na Columbine, School Verkeersveiligheid Nog Steeds Ontgaat Ons

De akelei is een vaste plant, bloem vaak gezien in het wild groeien in de Rocky Mountains. Maar sinds 20 April 1999, het woord is een universeel erkende verwijzing naar wat dan nog het ergste massale schietpartij op een school in de Amerikaanse geschiedenis. Dertien mensen werden doodgeschoten en 21 raakten gewond door een paar van de Columbine High School studenten die vervolgens gedood zelf. Het bloedbad in Littleton, Colorado, was een zonderling schokkende gebeurtenis. (4/16)

Bloomberg:
De NRI ‘ s Hanteert Nieuwe Macht In de Federale Rechtbanken van

Een 86-pagina beslissing in Maart, U.S. District Rechter Roger T. Benitez voorkomen van de staat Californië van het stilleggen van grote capaciteit tijdschriften voor semi-automatische vuurwapens. In het proces, de rechter aangetoond dat zowel de reflexieve gun aanbidden geassocieerd met de National Rifle Association en waarom de NRI ‘ s grip op President Donald Trump – en sommige van de federale rechters die door hem zijn aangewezen — beloften om zich te wreken voor de komende jaren. (Francis Wilkinson, 4/17)

JAMA:
Werkgever Wellness-Programma ‘ S—Een Werk In Uitvoering.

Ongeveer 4 van de 5 grote AMERIKAANSE werkgevers bieden een wellness-programma als onderdeel van hun werknemers’ voordelen voor de gezondheid. Werkplek wellness-programma ‘ s zijn voorzien van een gecoördineerde reeks van activiteiten die de ondersteuning van de medewerkers in het maken van veranderingen aan de gezondheid van de gedragingen die kunnen verlagen hun risico op bepaalde chronische aandoeningen en het inschakelen van werknemers met bestaande diagnoses te beheren ze meer effectief. Uitgebreide, multicomponent programma ‘ s omvatten meestal gezondheid beoordelingen en biometrische screening te kwantificeren risico factoren; onderwijs en coaching voor lifestyle gedragsverandering (bijv. tabak stopzetting van de bevordering van lichaamsbeweging, stress reductie en gewicht management); en in sommige gevallen van chronische aandoeningen. (Jean-Marie Abraham, 4/19)

De Washington Post:
Ik Klop Borstkanker. Toen Ontdekte Ik Mijn Implantaten Kunnen Veroorzaken Lymfoom.

In het najaar van 2016, was ik genoot van het feit dat ik gewonnen had de kanker loterij: Na de initiële diagnose van borstkanker (ja, had ik te verliezen dat de loterij eerste), mijn biopsie resultaten aangegeven hoefde ik niet lang chemotherapie of straling, net een operatie. Een operatie en ik zou wakker worden vrij van kanker met gereconstrueerde borsten en weer terug naar de reguliere activiteiten in een paar weken. Schrijf me in voor de worry-free BMX! (De afkorting voor bilaterale mastectomie zelfs cool klonk.) Maar enkele maanden later, de dingen niet gaan zoals gepland. Ik had necrose van de huid van de mastectomie, een spier afgescheurd mijn borstbeen van de wederopbouw en chronische pijn; beide schouders waren zo bevroren dat ik niet kon trek mijn broek of een knuffel van mijn kinderen. (Ridgeley, 4/17)

Bloomberg:
Bernie Sanders ‘ s Medicare-Voor-Alle Brandwonden UnitedHealth (UNH), CVS

De gezondheidszorg voorraden zijn onder druk maanden als Democraten hebben voorgesteld agressieve gezondheidszorg hervormingen, eenmaal vriendelijke Republikeinen targeted drug prijzen, en beide partijen harangued managers in het Congres hoorzittingen. Deze week, de sector nam een verdere hit, en het was deels aan zichzelf te wijten. De katalysator voor de route was ziekteverzekering reus UnitedHealth Group Inc., die gebruikt zijn inkomsten gesprek aan te gaan met de grootste bedreiging voor de status-quo die er zijn: Vermont Senator Bernie Sanders voorstel te elimineren particuliere verzekeringen in het voordeel van de regering-run universele dekking. Het is een belangrijk onderdeel van zijn campagne voor de 2020-Democratische presidentiële nominatie. (Max Nisen, 4/17)

De Heuvel:
We Snijden De Regelgeving Van De Overheid Ten Koste Van Het Leven Van Patiënten

Afgelopen week heeft het Witte Huis vrijgegeven memo, die stelde een richtlijn die mogelijk een bedreiging voor de toekomst van vele wetenschappelijke innovaties die het kunnen redden van het leven van patiënten. De memo beschreven dat het Office of Management and Budget (OMB) zou nu moeten alle niet-bindende richtsnoeren van alle federale overheidsdiensten. Deze documenten worden dan onderworpen aan een congres stemming. Guidances zijn bedoeld om duidelijk te maken een agentschappen positie op de processen, het beleid en de opkomende vragen van het gebied waarin een specifiek agentschap regelt. Hun gebruik en de gevolgen aanzienlijk kunnen verschillen van de luchtvaart-door-bureau; een nuance die deze memo negeert volledig. (Ellen V. Sigal, 4/17)

Ochtend Raadplegen:
Wat Is Het Pad Naar De Kwaliteit Van De Verpleeghuiszorg?

Amerika ‘ s bevolking vergrijst snel op: 10.000 baby boomers zal het bereiken van de leeftijd van 65 jaar elke dag tot 2030. Verpleeghuiszorg is, en blijft, een cruciaal onderdeel van onze gezondheidszorg. Verpleeghuis zorg en toezicht is een onderwerp van het congres zorg en aandacht van de media in de afgelopen maanden. (Katie Smith Sloan, 4/17)

Arizona Republic:
Dakloosheid Betekent Vaak Slaaptekort. Hier is Waarom Die Zaken

Slaaptekort achtervolgt unhoused mensen, verslechtering van het trauma en geestelijke en lichamelijke ziekten. Bobby Watt, die aan het hoofd van de Nationale Gezondheidszorg voor Daklozen Raad, zegt dat “slapeloosheid in dakloosheid is een openbare gezondheid van de crisis.” (Anne Teresa Yearwood, 4/17)

De Philadelphia Inquirer/Philly.com:
Philly is Latinx Meisjes Moeten Meer Ondersteuning voor Geestelijke Gezondheid

Onlangs heb ik gewerkt met de National Women ‘ s Law Center op de onlangs vrijgegeven rapport om erachter te komen een manier om vooruit te gaan voor Latinx studenten omgaan met geestelijke gezondheidsproblemen omdat, helaas, de situatie is nijpend. Momenteel 46.8 procent van alle AMERIKAANSE Latina high school girls voelde voortdurend verdrietig of hopeloos aan het punt van het niet in staat om te gaan in de dagelijkse routine activiteiten, volgens een 2017 rapport van het AMERIKAANSE Ministerie van Volksgezondheid en Human Services. (Angela Calderon, 4/18)

San Francisco Chronicle:
Californië Moet Redden Van Deze Bron Van Huisvesting Voor Ernstig Geestelijk Ziek

Sinds 2012 in San Francisco heeft verloren meer dan een derde van de raad van bestuur-en-tehuizen waar cliënten jonger dan 60 die lijden aan ernstige psychische ziekte. Het is verloren meer dan een kwart van de mensen die het dienen van oudere cliënten. De meeste van het verlies wordt in kleine voorzieningen, vaak woningen. (4/16)

San Francisco Chronicle:
SF Algemeen Ziet het Licht Na Publieke Druk, Herziet Systeem Dat Geproduceerd Grote Rekeningen

Na maanden van intense media-aandacht die het oneerlijk systeem voor facturering, San Francisco General Hospital ambtenaren op dinsdag belangrijke wijzigingen aangekondigd die gericht zijn op de bescherming van patiënten’ financiële gezondheid evenals hun fysieke welzijn. Patiënten zullen niet meer worden “saldo gefactureerd” voor het verschil tussen wat de ziekenhuis kosten en wat hun verzekering betalen bedrijven. (Heather Knight, 4/16)

Dit is een onderdeel van de KHN Ochtend Briefing, een overzicht van het gezondheidsbeleid dekking van grote nieuwsorganisaties. Aanmelden voor een e-mail abonnement.