Het Hooggerechtshof Gevraagd Aan Te Nemen Louisiana Abortus Wet Die De Artsen Hebben De Toelating Van Rechten

Het Hooggerechtshof Gevraagd Aan Te Nemen Louisiana Abortus Wet Die De Artsen Hebben De Toelating Van Rechten

De rechters stemden in februari om het recht op houden. Het is vergelijkbaar met een Texaanse wet de rechtbank sloeg in 2016. Nieuws over abortus lijkt op een Florida bill waarvoor de toestemming van de ouders, een onderzoek naar family planning financiering voor anti-abortus groepen, en de plannen van een burgerlijke rechten protector te verdedigen abortus tegenstanders, en

De Associated Press:
Het Hooggerechtshof Gevraagd Om Te Vervallen Louisiana Abortus Kliniek Wet

Een Louisiana abortus kliniek vraagt het Hooggerechtshof om neer te slaan regelgeving die kon verlaten het land met slechts een kliniek. Een verdeeld hoge hof had eerder afgesproken om blokkeren van de wet, in afwachting van een volledige review van de zaak. Een beroep bij de rechtbank woensdag, aldus de rechters moeten nu de volgende stap te zetten en verklaren van de wet van een ongrondwettige lasten voor de rechten van vrouwen die een abortus. De Louisiana bepaling is vergelijkbaar met een Texaanse wet de rechtbank sloeg in 2016. (4/17)

De Heuvel:
Het Recht Op Abortus Vraagt Hooggerechtshof Om Neer Te Slaan Louisiana Kliniek Wet

Een abortus rechten van de groep op woensdag gevraagd het Hooggerechtshof om neer te slaan van een Louisiana wet zeggen ze is ontworpen om de sluiter abortus klinieken. De wet zou verplichten artsen die het uitvoeren van abortussen hebben de bevoegdheid om toe te geven patiënten in een nabijgelegen ziekenhuis, waardoor de klinieken te sluiten als ze niet kunnen voldoen. (Hellmann, 4/17)

De Associated Press:
Florida Huis OKs Wetsvoorstel Waarvoor Een Ouderlijke Toestemming Abortus

Wetgeving die zou vereisen de toestemming van een ouder of voogd voordat een meisje onder de 18 kan het verkrijgen van een abortus voorbij de Florida House op woensdag avond na een lange discussie en te midden van vragen over de grondwettigheid. De Republikeinse led Huis gestemd 69-44 grotendeels langs partijlijnen voor het wetsvoorstel, dat nu gaat naar de Senaat, waar een soortgelijk wetsvoorstel in behandeling is. De maatregel gesponsord door GOP-Rep. Erin Grall van Vero Beach zou vereisen dat een minderjarige geschreven, notariële toestemming van een ouder of een wettelijke voogd voor het verkrijgen van een abortus. (4/17)

De Heuvel:
Huis-Democraten Sonde Trump Administratie van de Financiering Van de Anti-Abortus-Groep

Huis-Democraten zijn de lancering van een sonde van de Bazuin administratie in haar beslissing om de financiering van een anti-abortus-groep door middel van een federale family planning programma tijdens het snijden steun van de overheid voor een abortuskliniek. De Trump-administratie kondigde vorige maand dat er vier Gepland Ouderschap gelieerde ondernemingen niet zouden worden toegekend Titel X family planning geeft dit jaar, ondanks het ontvangen van hen in het verleden. Het bestuur kondigde ook aan dat, voor de eerste keer, zou het fonds Obria, een keten van anti-abortus-klinieken die geen anticonceptie. (Hellmann, 4/17)

CQ:
HHS Burgerlijke Rechten van de Officiële Woningen In Op Abortus Gerelateerde Onderwerpen

Een Troef administratie ambtenaar belast met de bescherming van burgerlijke rechten heeft grote plannen voor de verdediging van abortus tegenstanders en het bevorderen van religieuze vrijheid, zei hij in een zeldzame en brede interview. Roger Severino, de directeur van het Ministerie van Volksgezondheid en Human Services’ Kantoor van Burgerlijke Rechten en gemarkeerd zijn doelen te onderzoeken staten waarvoor de verzekering dekking van abortus, de bescherming van personen die weigeren bepaalde vaccinaties op religieuze gronden, en het verdedigen van studenten in opleiding voor medische zorgverleners als zij een object om te participeren in een abortus. (Raman, 4/17)

Dit is een onderdeel van de KHN Ochtend Briefing, een overzicht van het gezondheidsbeleid dekking van grote nieuwsorganisaties. Aanmelden voor een e-mail abonnement.