Het Kijken Naar Media-Aandacht Van De Massa Executies Wordt Een Vicieuze Cirkel In Termen Van Geestelijke Gezondheid Trauma

Het Kijken Naar Media-Aandacht Van De Massa Executies Wordt Een Vicieuze Cirkel In Termen Van Geestelijke Gezondheid Trauma

Een nieuw rapport constateert dat mensen kijken naar de dekking kan de ontwikkeling van symptomen van post-traumatische stress-maar ze kunnen gewoon niet weg te kijken van het nieuws. En de stress van wordt verlijmd op de dekking eindigt verspreiden door de samenleving als een virus. In ander nieuws, zoals de Columbine verjaardag nadert, overlevenden van die schietpartij op een school bereiken om te helpen andere slachtoffers. En de vrouw die leidde tot een massale klopjacht over mogelijke bedreigingen van Colorado scholen dood werd gevonden.

PBS NewsHour:
De Dekking Van De Massa Moorden Is Slecht Voor De Geestelijke Gezondheid — En Toch Maakt Mensen Zoeken Meer

Mensen lijken het dezelfde reactie op berichtgeving in de media van massa-geweld, en het zien en het delen van die gruwelijke scènes in de media verschijnt om ons te kwetsen, volgens een studie gepubliceerd woensdag in de Wetenschap Vooruitgang. Wanneer mensen het nieuws van een massamoord, het rapport laat zien, dat ze niet alleen de ontwikkeling van symptomen van post-traumatische stress, maar ook meer kans om te kijken naar de dekking van een latere massa tragedie. (Akpan, 4/17)

Reuters:
Twintig Jaar Na Columbine, Massa Schieten Overlevenden Anderen Te Helpen Genezen

Bijna twee decennia, scheiden de traumatische ervaringen van Michelle Wheeler en Tsjaad Williams, die beiden overleefden massa executies. Maar als ze deelden hun verhalen op een avond in juli vorig jaar, 20 jaar leek te verdampen in de frisse Colorado lucht. De gelijkenissen zijn te veel om te tellen. Dezelfde aangrijpende angst. Het verlies en verwoesting die wordt gevolgd. De blijvende trauma ‘ s en overweldigend verdriet. Zoveel begrafenissen en herdenkingsdiensten. (Millis, 4/17)

De Associated Press:
‘We Don’ t Get Over It’: de Pijn Van Massa Executies Stukken Op

Alex Rozenblat hoor nog steeds de kreten van een gewonde jongen te bellen voor hulp als ze zich verborg voor de geweerschoten die gedood 17 mensen op het marjory Stoneman Douglas High School vorig jaar. Praten met de therapeuten van de school in het Park, Florida, niet helpen. Elke sessie heeft een andere raadgever, en ze vond zichzelf herkauwen trauma ‘ s die ze al had uitgedrukt. Ze zou liever de beurt aan haar vrienden, die begrijpen wat ze ging door. “Er is lichte druk nodig om beter te krijgen zo snel als je kunt, en omdat het al een jaar, iedereen denkt dat je beter bent,” de 16-jarige zei. (Spencer, Kennedy en Slevin, 4/18)

De New York Times:
‘Verliefd’ Met Columbine: Bedreigingen En Angst, 20 Jaar Na Bloedbad

De 20e verjaardag van de aanval op Columbine High School moest zijn gemarkeerd met gebeden en gedenktekens. In plaats daarvan, miljoenen van ouders, leerlingen en docenten in Colorado wakker werd op woensdag tot en met het nieuws dat een gewapende 18-jaar-oude vrouw met een liefde voor het bloedbad had gevlogen over het land naar Colorado en dat honderden scholen waren gesloten uit voorzorg als de autoriteiten verwoed gezocht voor haar. Door het eind van de dag, de vrouw, een in Florida high school student geïdentificeerd als Sol Pais, werd ontdekt dood van een schijnbare zelf-toegebracht geweerschot wond in de bergen ten westen van Denver. (Turkewitz en Healy, 4/17)

De Washington Post:
Sol Pais: Verliefd Op De Columbine Shooting, Ze Vloog Naar Colorado En Kocht Een Pistool

Toen stapte zij in Colorado Broker Pistool op maandag, Sol Pais wist precies wat ze wilde kopen. Een 12-meter pump-action shotgun. Hetzelfde pistool van een van de schutters gebruikt in de 1999 aanval op Columbine High School. De 20ste verjaardag van die aanval was slechts vijf dagen — en de school was minder dan twee mijl van de weg. Voor de weken, de 18-jarige was de planning van deze reis, een pelgrimstocht van haar huis in het Zuiden van Florida naar de voorstad van Denver, waar het moderne tijdperk van de ‘school shootings’ was begonnen. (Oldham, Contrera, Shapira en Thebault, 4/17)

Dit is een onderdeel van de KHN Ochtend Briefing, een overzicht van het gezondheidsbeleid dekking van grote nieuwsorganisaties. Aanmelden voor een e-mail abonnement.