Hobbs & Shaw Trailer #2 Gir den Største, Villeste Fast & Furious-Filmen Ennå

Universal har lansert en splitter ny Hobbs & Shaw trailer. Det har vært snakk om studio muligens gjøre en Rask Og Rasende spin-off for noen tid nå, mest sannsynlig sentrert på Dwayne Johnson er tegnet Luke Hobbs, som ble innført i Fast Five. Det har endelig slått til, og han er å bringe Jason Statham er Deckard Shaw med på turen. sluttresultatet er trolig kommer til å bli galere enn noen av oss muligens forestilt seg. Idris Elba er i hovedsak blitt til en faktisk supervillain og det er mer action enn vi kan muligens prosessen, som ertet i denne siste traileren.

Noen av disse opptakene ble første gang vist til publikum i salen på CinemaCon og reaksjonen var ganske positive. Som sagt, det er også blitt gjort ganske klart at dette er veldig mye kommer til å være så over toppen og latterlig som en kunne forvente at det skal være. Så ikke gå i forventer en Oscar-verdig, høy-konseptet handling bla. Dette er ren popcorn tull (forhåpentligvis) på sitt beste. Ren og enkel. Men kanskje ikke franchise vet hva det er og holder seg til det bedre enn dette, og publikum har slått opp i hopetall i de siste årene for akkurat denne typen ting.

Til dags dato, åtte filmer i den Raske og Rasende serien, som går tilbake til 2001, og har spilt inn en kombinert $5,1 milliarder kroner. for det meste, de har bare gått opp i verdi siden den gang Rock sluttet brett, med de forrige to oppføringer med $1 milliard club. I tilfelle av Rasende 7, $1.5 milliarder club. Ikke dårlig for en franchise som startet ut med hva som var ganske mye en remake av Point Break sentrert på street racing. Alle som til å si, studio hadde veldig god grunn til å tro at en spin-off som dette var en veldig god idé, i hvert fall fra et økonomisk ståsted. Og, for de som liker slikt som dette, fra en ren underholdning ståsted.

Relatert: Hobbs & Shaw Super Bowl-Trailer Bringer Handlingen til det Store Spillet

David Leitch er i regissør-stolen. Han har tidligere helmed filmer som Atomic, Blonde og Deadpool 2, i tillegg til å fungere som co-leder av den første John Veken. Så dette føles veldig mye som det er i hans styrehus. De kastet også inkluderer Vanessa Kirby (Mission: Impossible – Nedfall), Eiza Gonzalez (Baby Driver) og Dwayne Johnson er stipendiat WWE-stjerners Roman Regjerer som Hobbs’ bror. Chris Morgan, sjef forfatteren bak den viktigste bidrag i serien, skrevet filmmanus.

I tillegg til dette spin-off, det ble nylig avslørt av Vin Diesel som han og studio har kokt opp planer for en kvinne-led Rask og Rasende filmen, som ligger i den serien også. På samme tid, arbeidet er i gang på Rask og Rasende 9, som ser tilbake regissør Justin Lin og er satt til å treffe teatre neste år. Fast & Furious Presenterer: Hobbs & Shaw er satt til å komme på kino på 2 August. Pass på å sjekke ut den nye traileren for fra Universal Pictures.