Høyesterett Bedt Om Å Ta Opp Louisiana Abort Loven Krever At Leger Skal Ha Innrømme Privilegier

Høyesterett Bedt Om Å Ta Opp Louisiana Abort Loven Krever At Leger Skal Ha Innrømme Privilegier

Dommerne stemte i februar til å sette loven på vent. Det ligner på en Texas retten slo ned i 2016. Nyheter på abort ser på en Florida bill krever foreldrenes samtykke, en undersøkelse av familieplanlegging støtte til anti-abort grupper, og planer om et civil rights protector å forsvare abort motstandere, så vel

Associated Press:
Høyesterett Om Å Annullere Louisiana Abort Klinikk Lov

En Louisiana abort klinikk ber Høyesterett for å slå ned forskrifter som kunne forlate staten med bare en klinikk. En delt høyesterett tidligere hadde blitt enige om å blokkere loven i påvente av en full gjennomgang av saken. En klage som er sendt inn med retten onsdag, sier dommerne skal nå ta neste skritt og forkynne loven en grunnlovsstridig byrde på rettigheter for kvinner som søker abort. Louisiana bestemmelsen er lik en Texas retten slo ned i 2016. (4/17)

Åsen:
Abort Rights Group Ber Høyesterett For Å Slå Ned Louisiana Klinikk Lov

En abort rettigheter gruppe på onsdag stilte Høyesterett for å slå ned en Louisiana lov som de sier, er utformet for å lukkeren abort klinikker. Loven vil kreve leger som utfører abort har myndighet til å innrømme pasienter på et nærliggende sykehus, tvinge klinikker for å lukke ned hvis de ikke kan oppfylle. (Hellmann, 4/17)

Associated Press:
Florida House OKs Bill Krever Foreldrenes Samtykke Abort

Lovgivning som ville kreve samtykke fra en forelder eller verge før en jente under 18 år kan få en abort bestått Florida House onsdag kveld etter en lengre debatt og midt på spørsmål om konstitusjonen sin. Den Republikanske-led-Huset kåret 69-44 i stor grad langs partigrenser for lovforslaget, som nå flytter til Senatet, der en lignende lovforslag er ventende. Tiltaket sponset av GOP Rep. Erin Grall av Vero Beach ville kreve at en mindreårig få en skriftlig, bekreftet tillatelse fra en forelder eller verge til å få en abort. (4/17)

Åsen:
House Demokratene Probe Trump administrasjonens Finansiering Av Anti-Abort-Gruppen

House Demokratene er å lansere en probe av Trumf-administrasjonens beslutning om å finansiere en anti-abort-gruppen gjennom en føderal familie planlegging program mens kutte statlig støtte for Planlagt Foreldreskap. Trumf-administrasjonen kunngjorde i forrige måned at fire Planlagt Foreldreskap tilknyttede selskaper ville ikke bli tildelt Tittelen X familieplanlegging tilskudd dette året, til tross for å motta dem i det siste. Administrasjonen har også annonsert at, for første gang, det vil finansiere Obria, en kjede av anti-abort klinikker som ikke gir prevensjon. (Hellmann, 4/17)

CQ:
HHS Sivile Rettigheter Offisielle Boliger I På Abort-Relaterte Spørsmål

En Trump administrasjon offisielle siktet for å beskytte sivile rettigheter har store planer for å forsvare abort motstandere og fremme religiøs frihet, sa han i en sjelden og omfattende intervju. Roger Severino, direktør for Department of Health and Human Services’ Office of Civil Rights, understreket hans mål å undersøke stater som krever forsikring for å dekke abort, beskytte personer som avvise enkelte vaksiner på religiøst grunnlag, og forsvare elevene trening i å være medisinsk leverandører hvis de objekt til å delta i aborter. (Raman, 4/17)

Dette er en del av KHN Morgen Briefing, en oppsummering av helsepolitikk dekning fra store nyheter organisasjoner. Registrer deg for en e-abonnement.