Møtt Med Høye Egenandeler, Pasienter Å Utsette Helsehjelp, Slik Som Ikke Å Rack Opp Høye Regninger

Møtt Med Høye Egenandeler, Pasienter Å Utsette Helsehjelp, Slik Som Ikke Å Rack Opp Høye Regninger

Selv med forsikring, helse regninger kan være skremmende og får folk til å utsette omsorg for problemer som kunne ha vært fanget opp tidligere. Kvinner med lave inntekter som hadde høy egenandel forsikring planer ventet et gjennomsnitt på 1,6 måneder lenger for bryst-diagnostisk avbildning, 2.7 måneder for første biopsi, 6.6 måneder for første tidlig stadium brystkreft diagnose og 8.7 måneder etter første cellegiftbehandling, sammenlignet med lav inntekt kvinner med lav egenandel planer.

NPR:
Høy Egenandel Forsikring Knyttet Til Forsinkelser I Kreft Diagnose Og Behandling

I 2017, Susan fikk vite at hun bærer en genetisk mutasjon som kan heve sin levetid risiko for å utvikle brystkreft til 72 prosent. Hennes lege forklarte at personer som har denne mutasjon i BRCA2-genet har valg i behandling. Noen mennesker velger for en forebyggende dobbeltrom mastektomi. Men Susan kan i stedet velge å gjennomgå økt kreft screenings, som for henne, ville bety en årlig mammogram og årlig MR-skanning. (Stallings, 4/18)

I andre helsemessige kostnader nyheter —

KCUR:
Gården Byråer Gjør Et Forsøk På Rimelig Helseforsikring, Men Planer Ekskludere Noen

I en fersk nasjonale undersøkelse, bønder sa den største trusselen mot deres levebrød var ikke lave råvarepriser eller global handelspolitikk. Det var de økende kostnadene for helseforsikring. Det er en av grunnene til at state farm byråer har hoppet inn i forsikring spillet i Iowa, Tennessee og Nebraska, og prøver å i Kansas. Medlemmer av Kansas Farm Bureau bruke et gjennomsnitt på 30 til 40 prosent av sine årlige inntekter på helse-dekning, ifølge KFB President og CEO Terry Holdren. (McLean, 4/17)

The Wall Street Journal:
Helse-Care Lager Ruter Dypere Midt Politisk Press

Helse-care aksjer er etterfølgende de bredere markedet ved en historisk margin tidlig i 2019, den nyeste eksempel på hvordan politiske skifter har plaget visse sektorer. Med et annet lysbilde onsdag, S&P 500-helse-og omsorgssektor er nå nede 0.9% for året, sammenlignet med 16% forskudd for den bredere indeksen. Hvis dette gapet har gjennom slutten av måneden, det ville merke bare andre gang siden 2000 at S&P 500-sektoren har sakket akterut med en margin som er stor i de fire første månedene av året, ifølge Dow Jones Market Data. (Ramkumar, 4/17)

Dette er en del av KHN Morgen Briefing, en oppsummering av helsepolitikk dekning fra store nyheter organisasjoner. Registrer deg for en e-abonnement.