Natt til Frysninger Collector ‘ s Edition Nye Spesielle Funksjoner Avslørt

Som vi rapporterte tilbake i februar, Skrike Fabrikken lanserer en fantastisk collector ‘ s edition av 1986 horror klassisk, Natt av Frysninger. Når de først ble annonsert, var det fokus på collectible elementer du ville være å få med deluxe-versjonen av settet, som inneholder en 8-tommers kledd retro Tom Atkins handling figur (komplett med en hagle og en øl), samt fersk kunst fra Devon Whitehead. Små detaljer ble kjent om det faktiske innholdet av plater, og fram til i dag.

Skrik Fabrikken sier 2-Disc Collector ‘ s Edition av Fred Dekker er zombie-shambling, igle-slithering, Tom Atkins-skuespillere kult-klassiker er nå fullført. Gaten dato er planlagt for neste måned på Mai 28, 2019. For de av dere som er interessert i området-bare, deluxe-versjonen tilbyr, merk, det er bare 39 eksklusive action-figurer fra NECA venstre! Nå er sjansen til å preorder hvis du ikke har. Dette vil selge seg ut.

Natt til Frysninger blu-ray spesielle funksjoner inkluderer:PLATE:• Teatralsk Versjon av Filmen• Spenningen Meg!: The Making of Night of the Creeps – en fem-del dokumentar på å lage filmen med intervjuer med forfatter/regissør Fred Dekker, skuespillerne Tom Atkins, Jason Livlige, Steve Marshall, Jill rublom starte, produsent Charles Gordon, spesielle makeup virkninger skaperen David B. Miller, Spesielle Makeup Virkninger kunstnere Howard Berger og Robert Kurtzman, og mer• Tom Atkins: Man of Action – en titt på skuespiller karriere• Slettede Scener• Original Theatrical Trailer

PLATE TO:• Director ‘ s Cut av Film• NY: Horror er Hellig Grunn – en titt på filmens steder i dag med vert Sean Clark, direktør Fred Dekker og skuespilleren Jason Livlige• NY: Virkelig God Plan – et intervju med skuespilleren Jason Livlige• NY: Bradster – et intervju med skuespilleren Alan Kayser• NY: jeg Stemmer for At En et intervju med skuespiller Ken Heron• NYTT: det Verste Coroner Noensinne – et intervju med skuespiller Vic Polizos• NY: Svare på Døren – et intervju med skuespilleren Suzanne Snyder• NY: Final Cut – et intervju med redaktør Michael N. Knue• Audio Commentary med forfatter/regissør Fred Dekker• Audio Commentary med aktører Tom Atkins, Jason Livlige, Steve Marshall og Jill rublom starte

Pre-order kopi av Natten av Frysninger i dag.