Onderzoek Roundup: Dubbele Inschrijving; Voedselveiligheid; En Betaalbaarheid Van De Gezondheidszorg

Onderzoek Roundup: Dubbele Inschrijving; Voedselveiligheid; En Betaalbaarheid Van De Gezondheidszorg

Elke week, KHN stelt een selectie van recent verschenen health policy studies en slips.

JAMA Internal Medicine:
Vereniging Van Stratificatie Door Dubbele Inschrijving Status Met Financiële Sancties In Het Ziekenhuis Heropname Reductie Programma.

In deze cross-sectionele studie, ziekenhuizen in het laagste kwintiel van de dubbele inschrijving zag een stijging van $12.3 miljoen straffen, terwijl die in het hoogste kwintiel van de dubbele inschrijving zagen een daling van $22,4 miljoen. Grote ziekenhuizen, academische ziekenhuizen, ziekenhuizen in de meest kansarme buurten, en die met het hoogste percentage van de begunstigden met een handicap, zijn aanzienlijk meer kans om te zien een vermindering van de sancties, zoals ziekenhuizen in staten met een hogere Medicaid aanvaardbare cutoffs. (Maddox et al, 4/15)

De Gezondheid Van Zaken:
Effecten Van Alternatief Voedsel Voucher Levering Strategieën Op Voeding Onder Een Laag Inkomen Volwassenen

Nutrition assistance programma ‘ s zijn het onderwerp van het lopende beleid van de debatten. Twee voorstellen blijven niet geïnformeerd door het bestaande bewijsmateriaal: of het beperken van de voordelen om alleen groenten en fruit aankopen verbetert de algehele voedselopname, en of meer regelmatige verdeling van voordelen (wekelijkse versus maandelijks) leidt tot meer fruit en groente consumptie en minder aankoop van calorierijke voedingsmiddelen. In een community-based trial, we willekeurig toegewezen deelnemers ontvangen voedselbonnen die verschilden in wat voedsel kon worden gekocht (fruit en groenten alleen of voedingsmiddelen) en in de distributie planning (in wekelijkse of maandelijkse termijnen, het houden van maandelijkse totale waarde constante). (Basu et al, 4/1)

De Henry J. Kaiser Family Foundation:
Hoe De Betaalbaarheid Van De Gezondheidszorg Varieert Met Inkomsten Onder De Mensen Met De Werkgever Dekking

De betaalbaarheid van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg blijven belangrijke publieke belangen. Terwijl de recente discussies over het beleid vooral gericht op de toereikendheid van de financiële steun voor de in de Affordable Care Act markten en de nongroup markt, miljoenen mensen met lage inkomens krijgen hun dekking door middel van een werkplek, waar er minder bescherming van de hoge kosten. Deze analyse wordt gebruik gemaakt van informatie van de Huidige Populatie Enquête om te kijken naar de gemiddelde bedragen en de aandelen van het familie-inkomen aan de mensen in de werkende gezinnen met de werkgever dekking te betalen out-of-pocket in de richting van hun premies en directe betalingen voor medische zorg. (4/15)

JAMA Neurologie:
Vereniging Van Closed-Loop Brain Stimulation Neurofysiologische Functies Met Inbeslagneming Controle Bij Patiënten Met Focale Epilepsie.

In dit cohort studie van de 11 patiënten met focale epilepsie, de inbeslagneming afname niet in verband met de directe effecten van acute reageren stimulatie evenementen. Indirecte effecten op de inbeslagneming elektrofysiologie, die zich op afstand aan individuele stimulatie gebeurtenissen, werden geassocieerd met een verbeterde inbeslagneming controle. (Apanemo et al, 4/15)

Dit is een onderdeel van de KHN Ochtend Briefing, een overzicht van het gezondheidsbeleid dekking van grote nieuwsorganisaties. Aanmelden voor een e-mail abonnement.