Oppturer Og Nedturer Av Kunstig Intelligens: IBM Stopper Salg, Utvikling Av Watson For Drug Discovery; Sykehus Lære Fra EHRs

Oppturer Og Nedturer Av Kunstig Intelligens: IBM Stopper Salg, Utvikling Av Watson For Drug Discovery; Sykehus Lære Fra EHRs

Mens omsetning og inntjening har vært laber for Watson for Drug Discovery, andre selskaper er god fortjeneste i å utvikle programvare som forbedrer den kliniske studier prosessen for narkotika. Også i nyhetene: Sykehus er å gjøre forbedringer ved bruk av data fra visse electronic health record systemer.

Stat:
IBM Stanse Salg Av Watson AI Verktøy For Drug Discovery

Siterer dårlige økonomiske resultater, IBM er stanse utvikling og salg av et produkt som bruker sin Watson kunstig intelligence-programvare for å hjelpe farmasøytiske selskaper oppdager nye stoffer, i henhold til en person kjent med selskapets interne beslutningsprosess. Beslutningen om å stenge salg av Watson for Drug Discovery markerer det høyeste-profil retrett i selskapets innsats for å bruke kunstig intelligens i ulike områder av helsevesenet. Siste år, selskapet har trappet ned på sykehuset siden av sin virksomhet, og det er slet med å utvikle et pålitelig verktøy for å hjelpe leger i behandling av kreftpasienter. (Ross, 4/18)

Moderne Helsevesen:
ONC Navn Sykehus ved Hjelp av EHR-Data de Fleste I Klinisk Praksis

Sykehus er i økende grad ved hjelp av data fra elektroniske helse poster systemer for å støtte kvalitetsutvikling innsats og for å overvåke pasientens sikkerhet, Office of National Koordinator for Helse informasjonsteknologi sa onsdag. Sykehus ved hjelp av Episke, Meditech og Cerner systemer rapporterte den høyeste bruken av EHR data til å informere klinisk praksis, mens de som bruker EHRs fra CPSI, MEDHOST eller “andre” leverandører—en kategori som omfattet utviklere som athenahealth, eClinicalWorks og GE Healthcare—var mest sannsynlig å rapportere ikke bruker EHR data for disse formål, ONC rapport sa. (Cohen, 4/17)

Dette er en del av KHN Morgen Briefing, en oppsummering av helsepolitikk dekning fra store nyheter organisasjoner. Registrer deg for en e-abonnement.