Scam Alert: Pensjonister med Lave Inntekter Nabolag Målrettet Av Folk som Hevder Å Samle inn DNA Vattpinneprøver

Scam Alert: Pensjonister med Lave Inntekter Nabolag Målrettet Av Folk som Hevder Å Samle inn DNA Vattpinneprøver

Folk kommer til å disse samfunnene i varebiler og tilbyr vattpinneprøver beboernes kinn angivelig for DNA-sjekker for kreft og andre sykdommer. Det er ikke klart hvem som står bak rapportert aktivitet. I andre offentlige helse-nyheter: asbest, candida auris, prostata medisiner, tre-forelder svangerskap, syfilis, og mer.

Bloomberg:
Svindel DNA-Tester Kan Være Nye Mål For Helse-Svindel, Sier Advare

Myndighetene i flere land er advarsel om en påstått svindel der folk besøker senior-levende lokalsamfunn og lav inntekt nabolag, og tilbyr å utføre DNA-prøver og samle informasjon fra folk i den offentlige helse-programmer. Den påståtte DNA-testing svindel ser ut til å være en ny vri på en gammel taktikk, der folk blir lurt til å gi fra seg personlig informasjon, eller som deltar i medisinske tjenester de ikke trenger. Gjerningsmennene av slike ordninger kan regningen regjeringen for unødvendige medisinske tester og prosedyrer, eller bruke den informasjonen de samler inn, slik som Medicare og Medicaid identification data — til å begå identitetstyveri og svindel. (Brun, 4/17)

New York Times:
E. P. A. Flytter Til “Lukk Døra” På Asbest. Grupper Av Forbrukere, Sier Smutthull Forbli.

Trump administrasjon på onsdag utstedt en forordning som sa det ville innføre nye restriksjoner på asbest, et dødelig stoff når som ofte finnes i isolasjonsmaterialer. Den endelige Environmental Protection Agency regel går noe lenger enn den første versjonen byrået hadde foreslått, men folkehelsen talsmenn sa at det fortsatt falt kort av beskyttelse er nødvendig. Under regelen, byrået vil kreve at selskaper for å oppnå føderale godkjenning for å innenlands produksjon eller import av bestemte typer produkter ved hjelp av asbest. (Friedman, 4/17)

New York Times:
Hvordan En Chicago Kvinne Ble Offer For Candida Auris, Et Stoff Som Er Motstandsdyktig Mot Sopp

Gregory Spoor fikk den sørgelige nyheten om hans kone på morgenen Jan. 16 mens du står utenfor rommet hennes på intensivavdelingen på Northwestern Memorial Hospital i Chicago. Legen forklarte at Stephanie Spoor, 64, hadde bestilt en “sjelden, svært sjelden, sopp.” Legen sa sopp ble kalt Candida auris, og det så ut til å ha inn i hennes blodet gjennom et kateter eller andre intravenøs linje under sin behandling. Mr. Spoor sendt en tekstmelding til parets fire barn. (Richtel, 4/17)

New York Times:
Prostata Medisiner Kan Øke Risikoen For Diabetes

To vanlig brukte legemidler for behandling av en forstørret prostata kan øke risikoen for Type 2 diabetes. Benign prostata hypertrofi, eller B. P. H., kan føre til problemer med vannlating eller økt frekvens og haster av vannlating. En studie publisert i BMJ undersøkt bruken av to lignende medikamenter ofte foreskrevet for tilstanden, finasteride (Proscar), og dutasterid (Avodart), i 39,000 menn. Som kontroller, 11-års studium som brukes på 16.000 menn som tar tamsulosin (Flomax), en annen type medikament for B. P. H. (Bakalar, 4/18)

Stat:
AMERIKANSKE Team Klar til Å Starte Svangerskap Med “Tre-Foreldre” Embryo

Forskere ved Columbia University i New York har opprettet embryoer som inneholder genetisk materiale fra tre personer og er klar til å bruke dem til å starte svangerskap. Men de er på en lovlig konflikt. På et offentlig forum på Harvard Law School på onsdag, Dietrich Egli, assistant professor of developmental cell biology ved Columbia, sa at hans team har brukt en kontroversiell teknikk som kalles mitokondrie erstatning terapi å gjøre embryoer for fire kvinnelige pasienter. Kvinnene er alle bærere av arvelige sykdommer som er gått ned gjennom mors mitokondrier, energi-genererende organeller inne i cellene. (Funderer, 4/18)

Kaiser Helse Nyheter:
Som Syfilis Invaderer Landlige Amerika, En Slitasje Helse Sikkerhetsnett Er Ikke Å Stoppe Det

Når Karolyn Schrage først hørte om “domino gjengen” i helsestasjon hun går i Joplin, Mo., hun antok det hadde å gjøre med pizza. Det viser seg at det var en gruppe av menn i 60-og 70-tallet som hadde en stående spillet night — som inkluderte sex med en annen. De møtte opp på hennes klinikk smittet med syfilis. Som har blitt Schrage nye normale. Gravide kvinner, unge menn og tenåringer er alle en del av den raskt voksende antall av syfilis pasienter som kommer til Valg Medisinske Tjenester klinikk i landlige sørvestlige hjørnet av staten. Hun kan knapt holde antibiotika behandling for syfilis, penicillin G benzathine, lager på sine hyller. (Weber, 4/18)

New York Times:
En Gigantisk Lagt Lavt For Mange Slag Mot Hodet

Høye og imponerende, ukuelig selv, 6-foten-8 med skuldrene og tilbake bred nok til å dytte en pickup lastebil. Han var en stjerne lineman på en state championship-laget i high school og University of Colorado i Buffalo, der han satt en team-posten for begynner og spilte minutter. Han var en Associated Press tredje-team all-American og spilte tre år i N. F. L. Ennå ordet som hopper de fleste raskt til tankene når vi snakker til Ryan Miller er “skjør.” (Powell, 4/17)

New York Times:
Stress Knyttet Til Hjerte-Og Karsykdommer, Spesielt Hos Personer Under 50

Stress kan øke risikoen for hjerte-og karsykdommer, særlig hos yngre mennesker. Forskerne skriver i BMJ brukes svenske data på 136,637 folk som er diagnostisert med stress-relaterte lidelser, inkludert post-traumatisk stress lidelse, akutt stress reaksjon og andre. De sammenlignet dem med 171,314 upåvirket søsken, og med 1,366,370 personer i den generelle befolkningen uten stress lidelse diagnose. De sporet deres helse for opp til 27 år. (Bakalar, 4/17)

New York Times:
Den Riktige Måten Å Bruke Et Offentlig Bad (For Å Unngå Å Bli Syke)

Det er en håndfull av ting i denne verden som jeg er svært takknemlig for, men også ganske spilte ut av. Offentlige bad er en av dem. (Også: colonoscopies.) Min avsky toppene rundt denne tiden av året, når alle rundt meg ser ut til å være hoste eller nysing eller begge — noen ganger i neste bås. Hva, om noe, kan vi gjøre for å minimere vår eksponering for bakterier når vi har å lindre oss selv i offentligheten? Jeg ringte en håndfull eksperter — det er moro å spørre totalt fremmede om toalett bakterier, tro meg — og gravde opp noen ganske ekle forskning for å finne ut. Du er velkommen. (Moyer, 4/17)

Dette er en del av KHN Morgen Briefing, en oppsummering av helsepolitikk dekning fra store nyheter organisasjoner. Registrer deg for en e-abonnement.