Se På Media Dekning Av Masse Skytingen Blir Ond Sirkel I Forhold Til Psykiske Traumer

Se På Media Dekning Av Masse Skytingen Blir Ond Sirkel I Forhold Til Psykiske Traumer

En ny rapport viser at folk ser på dekningen kan utvikle symptomer på post-traumatisk stress-men de kan bare ikke se bort fra nyhetene. Og stress fra å være limt til dekning ender opp med å spre seg gjennom samfunnet som et virus. I andre nyheter, som Columbine-årsdagen nærmer seg, overlevende av at skolen skyting nå ut til å hjelpe andre ofre. Og kvinnen som utløste en massiv manhunt over mulige trusler mot Colorado skoler ble funnet død.

PBS NewsHour:
Dekning Av Massedrapene Er Dårlig For Psykisk Helse, Men Som Gjør At Folk Søker Mer

Folk synes å ha den samme reaksjonen til media dekning av masse vold, og det å se og å dele disse forferdelige scener gjennom media ser ut til å skade oss, ifølge en studie publisert onsdag i Vitenskapens Fremskritt. Når folk vise nyheter av et massedrap, rapporten viser, er de ikke bare utvikle symptomer på post-traumatisk stress, men også bli mer tilbøyelige til å se på dekning av etterfølgende masse tragedie. (Akpan, 4/17)

Reuters:
Tjue År Etter Columbine, Masse Skyting Overlevende Hjelpe Andre Til Å Helbrede

Nesten to tiår egen traumatiske opplevelser av Michelle Wheeler og Chad Williams, som begge overlevde masse skytingen. Men som de delte sine historier en kveld i juli i fjor, 20 år syntes å fordampe i skarp Colorado luft. Likhetene var for mange til å telle. Det samme gripende frykt. Tap og ødeleggelser som fulgte. Den langvarige traumer og overveldende sorg. Så mange begravelser og minnestunder. (Millis, 4/17)

Associated Press:
‘Vi ikke Komme Over Det’: Smerte Av Masse Skytingen Strekninger På

Alex Rozenblat kan fortsatt høre ropet fra en såret gutt ringe om hjelp når hun gjemte seg fra skudd som drepte 17 mennesker på Marjory Stoneman Douglas High School siste året. Snakker til terapeuter på skolen i Parkområder, Florida, ikke hjelpe. Hver sesjon hadde en annen rådgiver, og hun fant seg oppkok traumene hun hadde allerede gitt uttrykk for. Hun vil heller slå til hennes venner, som forstår hva hun gikk gjennom. “Det er liten press for å få bedre så raskt som du kan, og siden det har vært et år, alle tror at du er bedre,” den 16-år gamle sa. (Spencer, Kennedy og Slevin, 4/18)

New York Times:
‘Forelsket’ Med Columbine: Trusler Og Frykt, 20 År Etter En Massakre

20-årsdagen for angrepet på Columbine High School var ment å være merket med bønner og minnesmerker. I stedet, millioner av foreldre, studenter og lærere på tvers av Colorado våknet onsdag til nyheter om at et væpnet 18-år gammel kvinne med en forelskelse med massakren hadde fløyet over hele landet for å Colorado og at hundrevis av skoler hadde lukket som en forholdsregel som myndighetene febrilsk lette etter henne. Ved dagens slutt, kvinne, en Florida high school student er identifisert som Sol Pais, ble funnet død av en tilsynelatende selvpåførte skuddsåret i fjellene vest for Denver. (Turkewitz og Healy, 4/17)

Washington Post:
Sol Pais: Forelsket I Columbine Skyting, Hun Fløy Til Colorado Og Kjøpte En Pistol

Da hun gikk inn Colorado Pistol Megler på mandag, Sol Pais visste nøyaktig hva hun ønsket å kjøpe. En 12-gauge pumpen handling hagle. Det samme pistol en av de skyttere som brukes i 1999 angrep på Columbine High School. 20-årsdagen for at angrepet var bare fem dager unna — og skolen var mindre enn to miles nedover veien. For uker, og 18-åringen hadde planlagt denne turen, en pilegrimsreise fra sitt hjem i Sør-Florida til Denver-forstaden hvor den moderne æra av skyteepisoder på skoler hadde begynt. (Oldham, Contrera, Shapira og Thebault, 4/17)

Dette er en del av KHN Morgen Briefing, en oppsummering av helsepolitikk dekning fra store nyheter organisasjoner. Registrer deg for en e-abonnement.