Skred nærmer seg opprørt av Flammer med nådeløse angrep

Mikko Rantanen vil ta æren for overtid spillet vinner på onsdag kveld. Men resultatet var enkel matematikk. Flere skudd på mål lik flere muligheter til å score, og mot Calgary i Stanley Cup-Sluttspillet, Snøskred kan ikke få nok.

“Vi var summing,” Rantanen sa. “Vi hadde mange gode sjanser selv før mitt mål.”

Colorado kan lukke ut Flammene serien fredag i Spill 5 takket være sin nådeløse angrep. Avs kombinert for 108 skudd på mål over sine to siste seire; en historisk pris, vurderer sine 56 skudd på mål i Kamp 3 var mest den i en vanlig sesong playoff-spillet i seriens historie. Og uptick er strategisk.

“Vi oppfordrer våre gutta for å få i scoring områder og komme på innsiden av prikker,” coach Jared Bednar sa. “Ikke overkjørsel det. De gjør en veldig god jobb med å pakke det i front av net og deres pinner er ekte, aktive og godt. De spore tilbake hardt inn i midten av isen. … Du kommer til å prøve og bruke deres team som en tv noen ganger, jeg også.”

Snøskred, etter slogging gjennom to perioder, etter hvert høstet gevinster.

“Vi lei D ut,” sa fremover J. T. Compher, som utløste Avs’ comeback innsats med en rebound mål. “Vi var alle over dem. Vi var fysisk. Vi var slå pucken over å spille vårt spill.”

Men det var ikke alltid denne måten.

Husker det forferdelige strekning av Mile High hockey, fra midten av desember til slutten av januar, når Avs gikk 4-10-2 og dette sesongslutt kjøre virket umulig? Inkludert var spill med 22 skudd mot Minnesota, 24 vs. Los Angeles og 26 versus Montreal. Resultatene følger etter.

Relaterte Artikler

Kiszla: Det er ingen søtere støy i Colorado sport enn hockey hyl når Mikko Rantanen gir playoff vinne for å Avs

Skred vinner OT thriller mot Flammene, tar 3-1-serien føre

Skred rookie Kabel-Makar på sitt nye hjem i en Denver hotel, høyde og Stanley Cup-Sluttspillet

Flammer i Snøskred Spillet 4 live-blogg: Real time oppdateringer fra Stanley Cup-Sluttspillet

Kabel-Makar til å spille i andre karriere NHL-spill, igjen, sette Sam Girard for Spill 4 mot Flammene

Du kunne høre en 180 graders snuoperasjon onsdag kveld med sellout brøl av 18,102 på hver av Colorado 52 raketter mot Flammer’ keeper Mike Smith. Den 37-år gamle netminder det har oppstått en kryssild av pucker, 173 over fire spill i serien, mens du får lite hjelp fra lagkameratene for å forsvare Skred skyting baner. Hans 49 lagrer ikke var nok på onsdag.