Som Familier Kommer Sammen For Påske, Offentlige Helsemyndigheter Engstelig Ferie Kan Forverre Utbrudd Av Meslinger

Som Familier Kommer Sammen For Påske, Offentlige Helsemyndigheter Engstelig Ferie Kan Forverre Utbrudd Av Meslinger

Mange av New Yorks meslinger tilfeller har vært i en ultra-Othrodox Jødiske samfunnet og offentlige helsemyndigheter frykter den kommende ferien er en oppskrift på katastrofe. Andre nyheter på utbrudd fokuserer på obligatoriske vaksinasjoner, flyvertinner, flere saker, og vaksineringen.

The Wall Street Journal:
Meslinger Utbrudd Upends Påske Tradisjoner

Den økende utbrudd av meslinger er kollidere med Påske, en av de helligste Jødiske feiringen og en gang når familier reiser for å være sammen. New York helsemyndigheter har advart om at det ferie, med sin store sammenkomster og lang, rituelle måltider, risiko for spredning av meslinger, som er svært smittsom og lett overføres. Byens myndigheter forventer at antallet av meslinger tilfeller å øke i løpet av de neste ukene delvis på grunn av samlinger i løpet av ferien, sa Herminia Palacio, byens varaordfører for health and human services. Utbruddet er verst i ultra-Ortodokse samfunn i Brooklyn, N.Y., og i nærheten av Rockland County. (West og Kongen, 4/17)

Åsen:
New York Strekker Obligatorisk Meslinger Vaksinasjon For

New York City Styret i Helse enstemmig stemte onsdag for å utvide til å forlenge en offentlig helse-krise i deler av Brooklyn som bydelen fortsetter å slite med et utbrudd av meslinger. Mandatet, som først ble gjennomført i forrige uke, og ordrer som beboere i nærheten av Williamsburg i alderen 6 måneder eller eldre få vaksinert for sykdom eller møte en bot på $1 000. Ordren ble utvidet til tjenestemenn erklærer utbruddet er over. (Axelrod, 4/17)

Washington Post:
Meslinger Utbrudd: Israelske Flyvertinne I En Alvorlig Tilstand Etter Eøs-Virus

Offentlige helsemyndigheter i Israel oppfordrer mannskap på nasjonale luftfartsselskaper for å sikre at de har fått riktig dosering av meslinger vaksine etter en flyvertinne ble smittet av dødelige sykdommen, muligens i New York. Tjenestemenn med Israels helsedepartement sa en 43-år gammel flyvertinne for det nasjonale flyselskapet El Al hadde fløyet tilbake til Israel sent i forrige måned fra John F. Kennedy International Airport i New York. Staten New York har blitt en slagmark for samtidig utbrudd av meslinger i Brooklyn og Queens, så vel som i Rockland County. Imidlertid, på grunn av kvinnens “svekket mental status,” tjenestemenn sa det ikke kunne bli bekreftet hvor eller når hun ble smittet av viruset. (Bever, 4/17)

Washington Post:
Tredje Meslinger Pasienten Bekreftet I Maryland, Som Ikke Er Relatert Til Tidligere ‘Husholdning Kontakt’ Saker

Maryland helse tjenestemenn bekreftet onsdag at det var en tredje person avtalte meslinger i Pikesville-området i staten denne måneden. Den siste personen til kontrakt sykdommen er ikke koblet til de to tidligere pasienter som hadde “husholdning kontakt” med sine saker, helse tjenestemenn sa. På grunn av helse-lover, embetsmenn gjorde ikke gi noen informasjon om pasienter. (Williams, 4/17)

Åsen:
Google Advarer De Ansatte Om Meslinger Tilfelle På Hovedkontoret: Rapport

Google angivelig advart sine ansatte denne uken at minst én person har blitt diagnostisert med meslinger på selskapets Silicon Valley-hovedkvarteret. Den meslinger diagnose, først rapportert av BuzzFeed Nyheter, kommer som Google ‘ s søkemotor og dens video streaming plattform, YouTube, ansikt gransking for å fremme anti-vaksine-innhold. Den svært smittsom sykdom har sett en oppblomstring i USA dette året, etter at det ble avskaffet for nesten 20 år siden. (Birnbaum, 4/17)

Arizona Republic:
Arizona ‘ s School vaksineringen Fallende, Og Verre Enn De Vises

For tredje året på rad, andel av Arizona foreldre unnta sine barn fra skolen, som er nødvendige vaksiner har økt, men situasjonen er enda mer utfordrende ettersom skolene har tillatt uvaksinerte studenter til å delta selv uten de nødvendige unntak. En Arizona Republic analyse av statens immunisering data, som ble lansert fredag, fant mer enn halvparten av landets barnehager har immunisering under det nivået som kreves for å avverge et utbrudd. (Innes, Philip og Pris, 4/17)

Dette er en del av KHN Morgen Briefing, en oppsummering av helsepolitikk dekning fra store nyheter organisasjoner. Registrer deg for en e-abonnement.