Staten Høydepunkter: Connecticut Huset Går Bill Beskytte Pre-Eksisterende Forhold; Dommer Ordrer For Chicago Sykehuset For Å Gjenopprette Tjenester

Staten Høydepunkter: Connecticut Huset Går Bill Beskytte Pre-Eksisterende Forhold; Dommer Ordrer For Chicago Sykehuset For Å Gjenopprette Tjenester

Medier rapport på nyheter fra Connecticut, Illinois, Massachusetts, Wisconsin, Alaska, California, Pennsylvania, North Carolina, Maryland, Georgia, Kansas, Washington og Minnesota.

CT-Speil:
Lovgivning Skjerming Personer Med Pre-Eksisterende Forhold Tømmer Hus

Lovgiverne i Connecticut Representantenes Hus i vedtatt et mål onsdag for å beskytte mennesker med pre-eksisterende forhold som på kort sikt helse forsikringer, noen ganger kalt midlertidig helseforsikring. De kunne ikke si hvor mange mennesker regningen ville beskytte, men pekte på data utarbeidet av Kaiser Family Foundation viser at så mange som 522,000 folk yngre enn 65 i Connecticut har pre-eksisterende forhold, for eksempel kreft eller hjerte-og karsykdommer. (Carlesso, 4/17)

Moderne Helsevesen:
Suburban Chicago Sykehus Eier Må Gjenopprette Tjenester: Dommer

Et Cook County Circuit Court dommer funnet Rørledning Helse i forakt for retten og nødvendig for å gjenopprette de fleste tjenester som er tilbudt ved Westlake Sykehus i Melrose Park, Ill. Dommeren, Moshe Jocobius, bestilte Rørledning til å gjenopprette tjenester som atferdsmessige helse og obstetrikk av torsdag morgen eller ansikt daglige bøter på $200,000. Han tillot Rørledning til å slutte å tilby vekt-tap tjenester (bariatrics) og aksepterer innkommende ambulanse trafikk, som sykehuset allerede hadde fått lov til å gjøre gjennom en tidligere ordre. En skriftlig for å være gjort tilgjengelig vil gi flere detaljer om spesifikke sevices 230-seng sykehus er nødt til å fortsette å levere. (Goldberg, 4/17)

Boston Globe:
Hvordan Å Finne En Terapeut Når Du Trenger Det

Spør noen som har vært i denne posisjonen: å Finne en terapeut i Boston-området for å trykke på psykisk helse bekymring, spesielt for en tenåring eller barn, kan føles overveldende. Når du trenger en snill og forståelsesfull person som kan hoppe i fallskjerm i å bidra til å forhindre en krise, hvis bare ved å lytte, noen ganger søk føles som en uendelig scavenger hunt mens solen er raskt synkende. (Baker, 4/17)

Milwaukee Journal Sentinel:
SeniorCare Reseptbelagte Stoffet Program For Å Fortsette I 10 År

Wisconsin kan holde sin SeniorCare reseptbelagte stoffet program for minst en annen tiår under en avtale med føderale myndigheter som Gov. Tony Evers spioneringen onsdag. Senter for Medicare and Medicaid Services forrige uke autorisert programmet gjennom slutten av 2028, i et mer langsiktig utvidelse av programmet enn det staten har fått i det siste. (Marley, 4/17)

Washington Post:
Hake, Hake, Hake: Alaska Bukseseler For Invaderende Parasitter

Helse-og dyreliv tjenestemenn er å ta skritt for å forberede seg til potensielt farlige parasitter som kan få en fot på grunn av Alaska klima. Non-native flått representere en trussel mot dyreliv og mennesker fordi de kan bære, og overføre smittestoffer, sa Mika Hahn, en assisterende professor i miljø og helse med Institutt for Sirkumpolare Helse-Studier ved University of Alaska-Anchorage. (Joling, 4/17)

Associated Press:
Legionellose Funnet I Tilstøtende California Fengsler

Legionellose bakterier som drepte en innsatt og syk en annen er mer utbredt enn forventet i en California state prison, tjenestemenn sa onsdag, siterer ny test resultater. Foreløpige resultater ble funnet bakterier i vann i et fengsel medisinske anlegget i Stockton, og på to tilstøtende ungdom fengsler, Rettelser Avdeling talskvinne Vicky Farvann sa. (4/17)

Sacramento Bee:
Legionella Bakterier Utbredt I Stockton Fengsel Vann

Vann tester oppdaget legionella gjennom et statlig fengsel i Stockton, viser bakterier som er funnet i en avdød beboer siste måned er mer utbredt enn det som tidligere var kjent, ifølge en California Department of Korrigeringer og Rehabilitering e-post sendt til ansatte tirsdag. Den innsatte, og som avdelingen har ikke identifisert, døde den første uken av Mars etter å ha blitt transportert til en utenfor sykehus fra California helsevesenet. (Venteicher, 4/17)

San Francisco Chronicle:
Med Union Støtte, Kaiser Pasienter Etterspørsel administrerende DIREKTØR Møte Over Psykisk Helse

Kaiser Permanente pasienter samlet utenfor helsepersonell Oakland hovedkvarter onsdag, ringer for kortere ventetid for psykisk helse avtaler og forlanger et møte med administrerende DIREKTØR. Begivenheten ble fulgt av tjenestemenn i National Union av Helsepersonell, som representerer noen Kaiser ansatte og er i kontraktsforhandlinger med selskapet. (Kunthara, 4/17)

The Philadelphia Inquirer:
Millioner Av Familien Omsorgspersoner skulle Ønske De hadde Fått Mer Trening, AARP-Rapporten Sier

Dette kommer som en liten overraskelse til landets 40 millioner omsorgspersoner, men en ny rapport fra AARP er en påminnelse til alle andre som omsorgspersoner er å gjøre kompliserte, en stressende jobb med utilstrekkelig opplæring og support. Rapporten, kalt “Hjemme Alene Revisited,” ble gitt ut onsdag på det årlige møtet i den Amerikanske Samfunnet på Aldring. (Burling, 4/18)

North Carolina Helse Nyheter:
Mer Enn En Medisinsk Skole: Helse Giants Atrium Helse Og Wake Forest Johannes Helse Ønsker Å Konsolidere

Selv etter fjorårets fiasko til å fusjonere med UNC Health Care, Atrium Helse er ikke å gi opp på konsolideringer. I forrige uke, Wake Forest University, Wake Forest Johannes Helse og Atrium annonsert at ved slutten av året, ville de ha et forslag til hvordan du kan forene krefter. Mens prestige av en ny medisinsk skole kan appellere til Charlotteans, store fusjoner kan ende opp med skade pasienter’ lommebøker, sier helse økonomer. Og på toppen av forhandle deres avtale, to health care kjemper trenger å bevise til justisministeren og Federal Trade Commission at de kan kombinere uten å skade kunder. (Duong, 4/18)

Moderne Helsevesen:
KPC Gruppe stengt På Kjøp Av Fire Sannhet Helse Sykehus

Den KPC-Gruppen beveget seg et skritt nærmere til å anskaffe fire Sørlige California sykehus eid av Sannhet Helse med godkjenning fra en føderal konkurs retten onsdag. Den KPC-Gruppen, som er morselskapet i KPC Helse som driver sju sykehus i Sør-California, sikret den vinnende bud på $610 millioner kroner for St. Francis Medical Center i Lynwood, St. Vincent Medisinske Senter i sentrum av Los Angeles, Seton Medical Center i Daly City og Seton Coastside i Moss Beach, så vel som St. Vincent Dialyse Center i Los Angeles. California justisministeren Xavier Becerra må godkjenne oppkjøpet. (Kacik, 4/17)

Associated Press:
Politiet: Maryland Mann Spre HIV Til 4 Kvinner Han Møtte Online

Politiet sier en Maryland man bevisst spredning av HIV til fire kvinner etter møte dem på dating nettsteder og apper. Frederick Nyheter-Post rapporterte tirsdag at 34-åringen Rudolph Jeriko Smith har blitt belastet med en første-graders overgrep og hensynsløs endangerment. Han står også overfor tilfeller av bevisst overføre eller forsøker å overføre HIV til en annen person. Avgiften er en forseelse under Maryland generelle helse. (4/17)

Sacramento Bee:
10 000 Arbeidere Veie Streik Etter UC Oppstiller kontraktsvilkår

Union, som representerer 10,000 forskning og tekniske arbeidere ved University of California på onsdag anklaget UC sin beslutning om å ensidig pålegge lønnsvekst på 3 prosent årlig over de neste fire årene. UPTE-CWA 9119 ledere sa i en pressemelding at de skal veie sine valg, opp til og inkludert en streik. Medlemmer av unionen har sluttet i fire streiker i løpet av de siste 12 måneder. (Anderson, 4/17)

Atlanta Journal-Constitution:
Beste Og Verste Stater For Barns Helse Og Omsorg: Georgia Blant Verste

Når det kommer til det beste og verste stater for barns helse og omsorg, Georgia ikke prisklassen veldig godt, ifølge en ny rapport. Faktisk, Fersken Staten rangert blant bunnen av pakken i WalletHub siste analyse basert på barnas helse og tilgang til helsetjenester; barnas ernæring, fysisk aktivitet og overvekt og, sist, men ikke minst, kids’ oral helse. (Priani, 4/17)

KCUR:
Overland Park Psykiater Anklaget For Å Ha Sex Med En Pasient Mister Sin Lisens

En Overland Park psykiater har mistet sin medisinske lisens etter statlige myndigheter hevdet han hadde sex med en pasient, utnyttet en pasient-forholdet for økonomisk vinning, og fortsatte å praktisere etter hans lisensen ble suspendert i 2018. Under et samtykke ordre lagt inn tirsdag, Brian Patrick Lahey frafalt sin rett til en omstridt høring og ble enige om å ubestemt suspensjon av hans Kansas lisens. (Margolies, 4/17)

Associated Press:
For-Profit Fengsel, Familie Bosette Arkansas Beboer Døden Sak

Advokater nådd et ukjent oppgjør tirsdag i en føderal søksmål hvor familien til en Arkansas mann påståtte ansatte i en for-profit fengsel forlot mann til å dø i sin celle som hans helse ble stadig dårligere. Representanter for Michael Sabbie familie og LaSalle Korreksjoner, som går den Bi-Stat Justice Center i Texarkana, Texas, sa at de ikke ville uttale seg om vilkårene i forliket som stammer fra Sabbie er 2015 død, i henhold til Texarkana Gazette. (4/17)

Star Tribune:
Rasistiske, Inntekt Hull I Medisinsk Behandling I Minn. Er Avsluttende, Men Beskjedent

Fattige og minoritet pasienter i Minnesota er i ferd med å få bedre primærhelsetjenesten, men de fortsetter å ha dårligere helse resultater og mer problemer med å håndtere kroniske sykdommer som diabetes. I et tegn på fremgang mot staten langvarig helse forskjeller, en ny rapport viser at Minnesota klinikker er å gjøre en bedre jobb med screening med lav inntekt og minoritetsspråklige voksne for kreft i tykktarmen og sjekke minoritet tenåringer for depresjon — to av de medisinske indikatorer spores i den årlige gjennomgangen. (Olson, 4/17)

MPR:
Minnesota Helse Forskjeller Innsnevring, Men Likevel En Bekymring

Minnesota Samfunnet Måling sa at folk som dekkes gjennom statlige helse-dekning — Medisinsk Hjelp og MinnesotaCare — fortsatt har betydelig dårligere helse tiltak enn Minnesotans med private helse-forsikring eller Medicare. Helse utfallet sporing organisasjonens president, Julie Sonier, sa de forskjellene har blitt mindre over tid for flere tiltak. (Zdechlik, 4/17)

Chicago Tribune:
Dagen Etter Refs Fra Dommer, Eiere Av Westlake Sykehus Tilbyr Å Gi Det Til Melrose Park

En dag etter at en dommer truet eieren av Westlake Sykehus, og dens eier er å tilby å gi det til landsbyen Melrose Park — en pitch landsbyen kaller et “stunt.” “Hvis Melrose Park virkelig verdier Westlake Sykehus og er så sikker på at det kan gjøre en bedre jobb med å enten kjøre dette gamle anlegget, eller å finne en kjøper, bør de ta oss opp på dette tilbudet,” sa Los Angeles-baserte Rørledning, som eier Westlake, i en uttalelse onsdag. Rørledningen sa det ville gi 230-seng sykehus til Melrose Park uten kostnad. (Schencker, 4/17)

Dette er en del av KHN Morgen Briefing, en oppsummering av helsepolitikk dekning fra store nyheter organisasjoner. Registrer deg for en e-abonnement.