Synspunkter: Oppdatere Medicare Part D til Å Betale For Ny kreftbehandling; undervisning På Columbine ‘ s 20 Års Jubileum Som ikke Klarer Å Være tatt hensyn

Synspunkter: Oppdatere Medicare Part D til Å Betale For Ny kreftbehandling; undervisning På Columbine ‘ s 20 Års Jubileum Som ikke Klarer Å Være tatt hensyn

Redaksjonelle forfattere synspunkter på disse helse emner og andre.

Stat:
Medicare Part D Må Utvikle Seg For Å Hjelpe Folk Å Bekjempe Kreft

I de siste fem årene har vi vært vitne til fremveksten av en revolusjonerende vitenskapelige nyvinninger for behandling av kreft som immunotherapies, målrettet oral kreft medisiner, gen-terapi, og mer. Disse nye tilnærminger er å snu mange skremmende kreft i håndterbare forhold. Disse nye fremskritt vil ikke realisere sitt fulle potensial, men med mindre pasienter har tilgang til dem. Så lenge pasientene sliter med å betale ut-av-lomme kostnader eller er ute av stand til å få tilgang til medisiner som kan redde deres liv, løftet av disse nye behandlingsformer går oppfylt. Dette er spesielt sant for eldre Amerikanere, som er mer sannsynlig å utvikle kreft enn yngre personer og som kan leve på faste inntekter. (Percival Barretto-Ko, 4/18)

Los Angeles Times:
I 20 År Siden Columbine, Vi Har Mer Skole Sikkerhet — Og Flere Skyteepisoder På Skoler

Mens full-skala massakrer som den på Columbine fortsatt sjeldne, skyteepisoder på skoler generelt er blitt mer og mer vanlig og mer dødelig. I henhold til statistikken opprettholdes ved Naval Postgraduate School, 349 mennesker har dødd i skyteepisoder på skoler siden Columbine. Blant de mest forferdelige var drapene av 26 mennesker, for det meste unge barn, på Sandy Hook Elementary School i Connecticut og dødsfall av 17 personer, for det meste studenter, på Marjory Stoneman Douglas High School i Parkområder, Fla. …Så hva er løsningene? Å begrense tilgang til skytevåpen, og som gir bedre forebyggende hjelp til urolige elevene er opplagte. (4/18)

Chicago Tribune:
20 År Etter Columbine, Skolen Sikkerhet Fortsatt Unnviker Oss

Columbine er en flerårig blomst ofte sett på som vokser vilt i Rocky Mountains. Men siden April 20, 1999, ordet har blitt en allment anerkjent referanse til det som da var den verste masse skyting på en skole i Amerikansk historie. Tretten personer ble skutt til døde og 21 ble såret av et par Columbine High School-elever som deretter drept seg selv. Massakren i Littleton, Colorado, ble en helt sjokkerende hendelse. (4/16)

Bloomberg:
NRA Utøver Ny Kraft I Føderale Domstoler

I en 86-side beslutning i Mars, U.S. District Judge Roger T. Benitez forhindret delstaten California fra å forby magasiner med stor kapasitet for halvautomatisk skytevåpen. I den prosessen, dommeren viste både refleksivt pistol tilbedelse forbundet med National Rifle Association og hvorfor NRA grep på President Donald Trump – og noen av de føderale dommere utnevnt av ham — lover å skape kaos i årene som kommer. (Francis Wilkinson, 4/17)

JAMA:
Arbeidsgiver Velvære Programmer—Et Arbeid Som Pågår.

Om lag 4 av 5 store AMERIKANSKE arbeidsgivere tilbyr en wellness program som en del av sine ansattes helse fordeler. Arbeidsplassen velvære programmer inkluderer et koordinert sett av aktiviteter som støtter de ansatte i å gjøre endringer til helse atferd som kan redusere risikoen for visse kroniske tilstander og aktiver ansatte med eksisterende diagnoser for å administrere dem mer effektivt. Omfattende, multicomponent programmer vanligvis omfatte helse-vurderinger og biometriske screening for å kvantifisere risiko faktorer; opplæring og coaching for livsstil atferd modifikasjon (f.eks, tobakk, røykeslutt, fysisk aktivitet kampanjen, stress-reduksjon og vekt management), og i noen tilfeller, kronisk sykdom ledelse. (Jean Marie Abraham, 4/19)

Washington Post:
Jeg Slo Brystkreft. Da Fant Jeg Ut Min Implantater Kan Føre Til Lymfom.

Høsten 2016, var jeg nyter det faktum at jeg hadde vunnet kreft lotteri: Etter den første diagnosen brystkreft (ja, det hadde jeg å tape på at lotteri første), min biopsi resultatene viste at jeg ikke trenger kjemoterapi eller stråling kun kirurgi. En operasjon og jeg ville våkne opp kreft-fri med rekonstruert bryster og være tilbake til vanlige aktiviteter i et par uker. Registrer meg for å bekymre deg-gratis BMX! (Akronym for bilaterale mastektomi selv hørtes kult.) Men flere måneder senere, ting ikke går som planlagt. Jeg hadde hud nekrose fra mastektomi, en muskel revet av mine sternum fra gjenoppbyggingen og kroniske smerter, både skuldre var så frossen at jeg ikke kunne trekke opp min bukse eller klem barna mine. (Ridgeley, 4/17)

Bloomberg:
Bernie Sanders er Medicare-For-Alle Brenner UnitedHealth (UNH), CVS

Helse-care-aksjer har vært under press i flere måneder som Demokratene har foreslått aggressiv helse-omsorg reformer, gang-vennlig Republikanerne målrettet bedøve priser, og begge parter harangued industriledere i Kongressens høringer. Denne uken sektoren tok en ytterligere hit, og det var delvis selvforskyldt. Katalysator for flukt var helse-forsikring gigantiske UnitedHealth Group Inc., som brukt sine inntekter samtale til å engasjere seg med den største trussel mot status quo ut det: Vermont Senator Bernie Sanders ‘ forslag om å avskaffe privat forsikring i favør av statlige universell dekning. Det er en viktig del av sin kampanje for 2020 Demokratiske presidentvalget nominasjonen. (Maks Nisen, 4/17)

Åsen:
Vi Er Å Kutte Statlig Regulering På Bekostning Av Pasientenes Liv

I forrige uke det Hvite Hus utgitt et memo, som setter ut et direktiv som potensielt truer fremtiden til mange vitenskapelige nyvinninger som kan spare pasienter’ liv. Memo skissert at Office of Management and Budget (OMB) ville nå behov for å gjennomgå alle uforpliktende veiledning dokumenter fra alle føderale byråer. Disse veiledende dokumenter vil da være gjenstand for en congressional stemme. Guidances er ment å formidle en etater posisjon på prosesser, retningslinjer og nye spørsmål av feltet der en bestemt byrå regulerer. Deres bruk og betydning varierer betydelig handlefrihet-av-etat, en nyanse som dette memo ignorerer fullstendig. (Ellen V. Sigal, 4/17)

Morgenen Kontakt:
Hva Er Veien Til Kvalitet-Og Sykehjem Omsorg?

Usas befolkning er aldring raskt: 10,000 baby boomers vil nå 65 år hver dag frem til 2030. Sykehjem omsorg er, og vil fortsette å være, en viktig del av vårt land ‘ s health care system. Sykehjem pleie og tilsyn har vært et tema av kongressens bekymring og media oppmerksomhet i de siste månedene. (Katie Smith Sloan, 4/17)

Arizona Republic:
Bostedsløshet Ofte Betyr At Søvnmangel. Her er Grunnen til At Saker

Søvnmangel plager unhoused folk, forverring traumer og psykiske og fysiske sykdommer. Bobby Watt, som leder den Nasjonale Helse-Omsorg for de Hjemløse Råd, sier at “søvnløshet i bostedsløshet er en offentlig helse-krisen.” (Lori Teresa Yearwood, 4/17)

The Philadelphia Inquirer/Philly.com:
Philly er Latinx Jenter Trenger Mer Mental Helse-Støtte

Nylig, jeg jobbet med the National Women ‘ s Law Center på sin nylig utgitte rapporten til å finne en vei fremover for Latinx elevene arbeider med psykiske problemer fordi, dessverre, situasjonen er akutt. Foreløpig 46,8 prosent av alle AMERIKANSKE Latina high school jenter følte vedvarende trist eller håpløse til det punktet av å være ute av stand til å engasjere seg i vanlige livet aktiviteter, i henhold til en 2017 rapport fra U.S. Department of Health and Human Services. (Angela Calderon, 4/18)

San Francisco Chronicle:
California Må Lagre Denne Kilden Av Boliger For Alvorlig Psykisk Syke

Siden 2012, San Francisco har tapt mer enn en tredjedel av styret-og-care homes betjener kunder yngre enn 60 som lider av alvorlige psykiske lidelser. Det er tapt mer enn en fjerdedel av de som serverer eldre kunder. De fleste av tap er i liten fasiliteter, ofte hjem. (4/16)

San Francisco Chronicle:
SF Generelt Ser Lys Etter Offentlig Press, Reviderer Systemet Som Produserte Store Regninger

Etter måneder med intens mediedekning av sin urettferdig fakturering system, San Francisco General Hospital tjenestemenn på tirsdag annonsert store endringer som tar sikte på å beskytte pasienter’ finansielle helse, så vel som deres fysiske velvære. Pasienter vil ikke lenger være “balanse fakturert” for forskjellen mellom hva sykehuset avgifter, og hva deres forsikring selskapene vil betale. (Heather Knight, 4/16)

Dette er en del av KHN Morgen Briefing, en oppsummering av helsepolitikk dekning fra store nyheter organisasjoner. Registrer deg for en e-abonnement.