Ups En Downs Van de Kunstmatige Intelligentie: IBM Stopt met de Verkoop, Ontwikkeling Van Watson Voor Drug Discovery; Ziekenhuizen Leren Van EHRs

Ups En Downs Van de Kunstmatige Intelligentie: IBM Stopt met de Verkoop, Ontwikkeling Van Watson Voor Drug Discovery; Ziekenhuizen Leren Van EHRs

Terwijl de omzet en winst zijn glansloos voor Watson voor Drug Discovery, andere bedrijven zijn het maken van winst in het ontwikkelen van software, verbetert de klinische proeven proces voor drugs. Ook in het nieuws: de Ziekenhuizen zijn het maken van verbeteringen door het gebruik van gegevens van bepaalde electronic health record-systemen.

Stat:
IBM Stopzetting van de Verkoop Van Watson AI Tool Voor Drug Discovery

Het citeren van de zwakke financiële prestaties, IBM is het stoppen van de ontwikkeling en verkoop van een product dat gebruikmaakt van de Watson kunstmatige intelligentie software om te helpen farmaceutische bedrijven bij het ontdekken van nieuwe geneesmiddelen, volgens een persoon bekend met de interne besluitvorming. De beslissing om het afsluiten van de verkoop van Watson voor Drug Discovery markeert het hoogste profiel van rust in het bedrijf moeite om toepassing van kunstmatige intelligentie om verschillende gebieden van de gezondheidszorg. Vorig jaar, het bedrijf teruggeschroefd op het ziekenhuis van haar activiteiten, en het is de moeite om te ontwikkelen van een betrouwbare tool om te helpen artsen bij de behandeling van patiënten met kanker. (Ross, 4/18)

Moderne Gezondheidszorg:
ONC Namen van de Ziekenhuizen Gebruik van EPD-Gegevens het Meest In de Klinische Praktijk

Ziekenhuizen worden in toenemende mate met behulp van gegevens uit de elektronische medische dossiers van systemen ter ondersteuning van verbetering van de kwaliteit van de inspanningen en monitoren van de veiligheid van de patiënt, de Office of the National Coordinator for Health Information Technology woensdag gezegd. Ziekenhuizen met behulp van Epic, Meditech en Cerner systemen de hoogste meldde het gebruik van EPD-gegevens te informeren over de klinische praktijk, terwijl die met behulp van EHRs van CPSI, MEDHOST of “andere” leveranciers—een categorie die is opgenomen ontwikkelaars, zoals athenahealth, eClinicalWorks en GE Healthcare—waren het meest waarschijnlijk rapport niet het gebruik van EPD-gegevens te gebruiken voor deze doeleinden, ONC rapport gezegd. (Cohen, 4/17)

Dit is een onderdeel van de KHN Ochtend Briefing, een overzicht van het gezondheidsbeleid dekking van grote nieuwsorganisaties. Aanmelden voor een e-mail abonnement.