Colorado Parks and Wildlife avbryter SeaQuest akvarium licens

Colorado Parks and Wildlife tjänstemän har dragit in licensen för den SeaQuest Interaktiva Akvariet på ett Jefferson County mall efter dussintals klagomål och rapporter om skador på anläggningen eftersom det öppnade förra sommaren.

Avdelningen hade en utfrågning för SeaQuest och beslutade att avbryta akvarium licens för två år efter att det hade “många kränkning avsnitt och misslyckats med att hålla sig till flera av de villkor för statliga utbildningar”, enligt en CPW pressmeddelande. Avstängningen gäller arter i akvariet som regleras av CPW.

Akvariet planerar att hålla öppet på Southwest Plaza mall i Littleton och ersätta dessa arter med dem som inte kräver licensiering av CPW, institutionen sagt.

SeaQuest talesperson Elsa MacDonald sade suspension behandlas med reglerad djur och sade anläggningen var tvungen att skicka några djur — bland annat utter, kapybara, kookaburra, några fiskar, en sengångare och tre typer av ormar, deras syster faciliteter, som talesman sade till folket att de inte kan interagera med.

Relaterade Artiklar

En Fruita mannen stod åtalad för falskt märkning en bobcat och försöker sälja djur över statsgränserna

Superhjälte hundar dokumentär direktör säger berättaren Chris Evans är en valp entusiasten

Colorado djurliv kommissionärer avvisa förbud mot fångst och troféjakt av bobcats

Denver mannen ut med påstådda djurmisshandel efter valp lider brutna ben

Som mer bobcats dödas i Colorado, staten vilda djur kommissionärer väga förbud mot fångst och troféjakt

Läs mer på thedenverchannel.com.