Jon Grå fortfarande inte producerar som Klippiga bergen falla till Phillies

PHILADELPHIA — Du vet att bakhjulsdrift sedan utan vinterdäck som backar upp ski trafik på jag-70, lämnar förare yttra ord förbannelsen? Klippiga bergen är sånt sedan.

Inget fäste.

Kämpar för att klättra tillbaka till .500 sedan den 1 April, Klippiga bergen (20-23) förlorade 5-4 till Slutspel fredag kväll på Citizens Bank Park. Philly är Bryce Harper, $330 miljoner höger-fielder som blev utbuad tidigare i spelet, slog till vad som visade sig vara avgörande slag.

Återigen, Colorado börjar pitching — i detta fall rätt-person Jon Gray — det gick inte att ställa in en vinnande ton.

Trots allt hans hårda arbete i offseason, Grå fortfarande inte producera de resultat han förväntade sig. Han behövde 98 platser för att få igenom 4 ⅔ innings, vilket ger upp fem löper på fem träffar, bland annat ett två-kör skitkul att Andrew McCutchen.

Manager Bud Svart gav Grå kroken med två outs och två i den femte, där högerhänt reliever Carlos Estevez att gå i pension de farliga Harper. Grå (3-4) hade slagit ut Harper två gånger, men Estevez gav upp ett två-kör dubbla som Phillies satsat en 5-2 ledning.

Gray ‘ s TID och har klättrat till 4,73, en del av en start rotation vars kumulativa ERA 5.65, lätt den värsta i den Nationella Ligan. Som jämförelse kan nämnas att förra året är att börja med skrev en 4.17 TID, näst bästa i klubbens historia.

Relaterade Artiklar

Klippiga bergen’ Brendan Rodgers ger varma bat, sweet swing till sin MLB-debut

Hur ex-Rockies outfielder Brad Hawpe s baseball liv har kommit full cirkel

Tre repliker att titta på på väg in i Klippiga bergen mot Phillies-serien

Klippiga bergen Insider: Bedömning av Colorado minor league utsikterna i rotation och bullpen

Kiszla: Att klättra tillbaka i playoff-racet, Klippiga bergen behöver rookie Brendan Rodgers till radera ångra att låta DJ LeMahieu lämna stan

Den fjädrande Klippiga bergen och var tillbaka i spel i den sjätte på två, två-kör hem som drivs av Ian Desmond, skärning Philly ‘ s leda till 5-4. Desmond fodrad starter Cole Irvin s 1-0 skjutreglaget i området säten, poängsättning av Nolan Arenado som ledde ut med en singel. Det var Desmond femte home run av säsongen.

Brendan Rodgers, Klippiga bergen’ mycket förebådade andra bas, vilket gör hans major-league-debut, körde i en kör i sin första at-bat för att ge Colorado en 1-0 ledning i andra. Rodgers hackad Irvin s 1-1 planen att först basemen Rhys Hoskins, som kastade hem för att försöka spika Raimel Tapia på plattan. Tapia, tävlar rom tredje bas, slå catcher J. T. Realmuto tagg, att bara glida hans hand bara under Realmuto handske.