The Shining Er å Få en helt Ny Fantastisk 4K Ultra HD-Utgivelse i oktober

Warner Bros. Home Entertainment har annonsert Den Skinnende, Stanley kubricks skremmende 1980 horror mesterverk, vil bli utgitt på Ultra HD Blu-ray og Digital 1. oktober. 4K bygga er av kubricks opprinnelige 144 minutters versjon av filmen som hadde premiere i Usa, 23. Mai, 1980. På 17. Mai, restaurert 4K-versjonen av The Shining ble vist på Cannes Film Festival.

Nå ansett som en av de beste skrekkfilmene noensinne er laget, The Shining ble regissert og produsert av Kubrick, som skrev filmmanuset sammen med Diane Johnson. Filmen var basert på romanen “The Shining” av Stephen King, og stjernene Jack Nicholson i en ikoniske rolle som Jack Torrance, Shelley Duval som Wendy Torrance, Scatman Crothers som Dick Halloran’, og Danny Lloyd som Danny Torrance.

4K fornyelsen ble gjort ved hjelp av en ny 4K-skanning av den opprinnelige 35mm kamera negativt på Warner Bros. Motion Picture Bildebehandling. Filmskaperen Steven Spielberg og Stanley kubricks tidligere personlige assistent Leon Vitali jobbet tett med teamet på Warner Bros. i løpet av mestring prosessen.

Relatert: Jacob Tremblay Tiltrer Skinner Oppfølgeren Doctor Sleep

I 2018, The Shining ble valgt for bevaring i United States National Film Registry ved Library of Congress som “kulturelt, historisk eller estetisk betydning.” Filmen rangert 29. på AFI er 100 År…100 Spenning listen, og Jack Torrance ble kåret de 25 største skurken på AFI er 100 År…100 Helter og Skurker listen. I tillegg, sitat “Here’ s Johnny” fra filmen ble rangert 68th på AFI er 100 År…100 filmsitater listen.

Ultra HD* viser 4K-oppløsning med High Dynamic Range (HDR) og et bredere fargespekteret, og tilbyr kundene lysere, dypere, mer levende farger for en home entertainment seeropplevelse som aldri før.

The Shining Ultra HD Blu-ray Combo Pack har en Ultra HD Blu-ray disc med film i 4K med HDR, en Blu-ray disc med film i hd og spesielle funksjoner i high definition, og en Digital versjon av filmen. Fans kan også eier Den Skinner i 4K Ultra HD via kjøp fra select digital forhandlere begynnelsen på oktober 1. Den Ultra-HD Blu-ray of The Shining vil omfatte mer enn tre timer av tidligere utgitte spesielle funksjoner.

Jack Torrance (Jack Nicholson) blir vinteren vaktmester på den isolerte Overlook Hotel i Colorado, i håp om å kurere sine skrivesperre. Han bosetter seg i sammen med sin kone Wendy (Shelley Duvall) og hans sønn Danny (Danny Lloyd), som er plaget av psykiske forutanelser. Som Jack skrivingen går ingensteds og Danny ‘ s visjoner blir mer urovekkende, Jack oppdager hotellets mørke hemmeligheter, og begynner å løse inn en morderisk maniac helvete bøyd på å terrorisere sin familie.

The Shining Ultra HD Blu-ray Elements:The Shining Ultra HD Blu-ray inneholder følgende tidligere utgitte spesielle funksjoner:• Audio kommentarer av Steadicam oppfinner Garrett Brown, og Stanley Kubrick biograf John Baxter• Video fra Overse: Å skape Den Skinnende• skriv Inn skremmende verden av the Overlook Hotel, som bare Stanley Kubrick kunne se det• Visjoner av Stanley Kubrick• En detaljert titt på en av kino største visuelle historiefortellere, og hans unike evne til å bevege publikum gjennom den magiske uforglemmelige bilder• The Making of The Shining• Denne kino verite dokumentaren gir et sjeldent innblikk i regi stil av Stanley Kubrick som han samhandler med stjernene Jack Nicholson, Shelly Duvall og andre• Wendy Carlos, Komponist• Komponist Wendy Carlos gjenspeiler på å arbeide med komplekse regissør Stanley Kubrick og utvikle musikk score for The Shining og A Clockwork Orange

1. oktober The Shining 4K UHD vil være tilgjengelig til å eie for streaming og nedlasting av å se dem hvor som helst i high definition og standard definition på favoritt-enheter fra select digital forhandlere inkludert GooglePlay, Vudu, Xbox og andre, og vil bli gjort tilgjengelig digitalt på Video-On-Demand-tjenester fra kabel-og satellitt-leverandører, og på velg spillkonsoller.

I tillegg, Best Buy, vil være å få en eksklusiv Steelbook utgivelsen av The Shining , som kan sees nedenfor.