2020 BMW S 1000 RR Gjennomgang (19 Raske Fakta Fra Frisør -)

2020 BMW S 1000 RR Anmeldelse: M og Velg Pakken Utstyrt

Ti lange år siden, BMW Motorrad lansert sin jomfrutur superbike, kalt S 1000 RR. I den tid, den Bayerske dyret så en myk oppdatering i 2012, og en mer omfattende revisjon tre år senere. S 1000 RR er administrerende å være konkurransedyktig i et stadig skiftende liter-sykkel-markedet uten en full gjenoppbygging.

2020 BMW S 1000 RR er en ground-up redesign av Beemer superbike, fylt med enda større kraft, finere-tunet elektronikk, og fullstendig omarbeidet chassis dynamikk som omdefinerer S 1000 RR.

Vi pakket sekkene og dro av gårde til en av usas meccas for motorsykkel—Barber Motorsports Park. Det, vi brukte en hel dag i salen i 2020 BMW S 1000 RR utstyrt med strålende M-Pakke, og nå, uten videre, her er de Raske Fakta.

1. Det er tre forskjellige valgfrie pakker som er tilgjengelig: M—Pakke – $3700, Velger du Pakke—$1400, og Løp Pakke—$1600.

Det er en crossover mellom pakker, men som er testet, våre modeller omtalt M-Pakken, og Velg Pakken på totalt $22,095.

M-Pakke:

M Motorsport maling
M Karbon felger
Ri Moduser Pro
M Sport sete
M lett batteri
M Chassis Kit (Bak bakkeklaringen og swingarm pivot point justeringer)
7.7-kilos vektreduksjon

Velg Pakken:

Dekktrykk skjerm
Neste-Generasjon DDC (Dynamic Damping Control)
Oppvarmede håndtak
Cruise-kontroll

Rase Pakken:

Ri Moduser Pro
Smidde felger
M lett batteri
M Chassis Kit (Bak bakkeklaringen og swingarm pivot point justeringer)

2. 2020 BMW S 1000 RR ‘ s all-ny 999cc inline-fire motoren har mer brukbare kraft enn noen gang, delvis takket være BMW ShiftCam Teknologi.

Kronglete grep av denne nye BMW motorsykkel er en tankevekkende opplevelse. Vil du ha Zeus-som evner på beck og ringe, spole seg raskt opp nesten hvor som helst i rpm band. Det er en merkbar mengde av lav-end grynt kommer i rundt 4k, raskt etterfulgt av masse nye-funnet mid-range styrke. Den nye ShiftCam-teknologi forbedrer kraftlevering i lav-og midt-delen av rpm band. Alle som low-end og mellomtone sømløst overganger inn i en endeløs topp-end rush som er beslektet med en fighter jet treffer afterburner på 10k—motoren stopper ikke trekke til den 400 rpm høyere redline av 14,600 rpm.

3. Spec ark pugilists fret ikke— ” 20 RR vil overgå din venns forrige generasjons modell.

For 2020, S 1000 RR har hevdet 205 hestekrefter ved 13,500 rpm, og 83 ft/lbs dreiemoment på 11,000 rpm—det er +6 hestekrefter og en heidundrende +15 ft/lbs! Selv om dyno tallene forteller ikke hele historien, de gjør bistand i alle viktige veikanten skryt. Ingeniører sette powerplant på en diett, shedding ni kilo samlet sett, med 3,5 kilo knyttes til den nye lette veivakselen alene. Hul-bar titanium ventiler ytterligere årsaken til å redusere massen av drivverk komponenter, noe som hjelper den nye motoren produserer mye mer get-up-and-go enn noen gang før. Den ene ulempen er til alle de som fjærvekt interne biter er at du føler deg ganske mye vibrasjon gjennom grepene når dypt ned i turtall—noe som er glemt raskt når dine øyne er fokusert på banen.

4. Det er en påminnelse i form av en flat-spot.

Nå, jeg skjønner at jeg har gitt ganske mye ros til denne motoren, og det fortjener hver unse. Men, det er en merkbar flatt område fra ca 5500 8000 rpm, spesielt når du er i andre gir. Dette flat spot er ikke et problem at våre Europeiske kolleger, og vi ble fortalt at problemet er knyttet til DOT-utslipp testing. Det er noe som BMW Motorrad USA jobber med å fikse før disse motorsykler gjør det til det AMERIKANSKE markedet.

5. Fire standard ri moduser dramatisk endre personligheten til 2020 S 1000 RR.

Regn, Vei, Dynamisk, og Løp endre hver parameter av den nye RR, alt fra seks-aksen IMU-støttet ABS, antispinn, wheelie-kontroll, bak-hjulet heis klimatiltak, gassrespons og elektronisk suspensjon justering, hvis du har lagt Merke Pakken på kjøpet. BMW har gjort en god jobb med å gjøre hver av disse modiene lagene gikk. Vei-modus er egnet for gaten, å ha en myk gassrespons, plysj demping priser, og konservative intervensjon, TC og WC lysene blinket febrilsk mens læring Frisør layout. Dynamisk er litt fastere i form av demping, og et hår mer avslappet inntrenging, mens Rase har en sporty svar, bekreftet opp demping, og intervensjon nærmere der jeg ønsker – det er egnet for spor ridning.

6. Race Pro-Modus 1-3 vil sette deg tilbake $250 og lar justerbarhet på din motorsykkel.

Selv om Race Pro-Modus er inkludert i andre lagdelt pakker, hvis du vil ha muligheten til å justere eller deaktivere +/- 7 nivåer av TC, tre nivåer av wheelie kontroll og motorbrems, og fem-nivå ABS, vil du trenger til våren for det. Også, vil du motta bakkestart assistanse, launch control, Dynamisk Bremsing Kontroll (deaktivert i Løpet Pro-Moduser) og en pit-limiter.

7. 2020 BMW S 1000 RR ‘ s elektronikk kan være lente seg på og pålitelige.

I den forhåndsinnstilte ridning moduser, intervensjon er litt for ivrige etter min smak. Race-modus ga meg noen slingringsmonn til å spille med. Det er tillatt meg å kjøre hardt over toppen av slå fire mens løfte hjulet litt, men det er fortsatt oppmerksom. Når jeg syslet med fullt justerbar Race Pro moduser, jeg utforsket lemping av elektronikk og sakte begynte å ringe ned TC og WC. Jeg slo med WC og ABS i nivå 1. TC ble dunket ned til -3, tillater meg å komme på gass så tidlig som jeg ville våge mens du avslutter blir for eksempel 5b— en lang, off-camber venstre hjørne. Gå lavere, lysbilder var litt for ekstremt for min dyktighet og risiko nivåer. Hvis noe, er det illustrerer hvor presis den nivåer av justering er.

8. En fantastisk 6,5-tommers full-farge-TFT-skjerm er standard.

BMW er absolutt viser av typen luksus viser at det er vanlig på fire hjul side. Alt er krystallklart og helt synlig til enhver tid. Min eneste klage er med grensesnittet er at den eneste on-the-fly justering man kan gjøre for å elektronikken er med TC-knappen på venstre side. Det ville være flott å bruke “wonder wheel” å være i stand til å få tilgang til WC, ABS, og ridning modus med samme letthet som noen av de Beemer er konkurrenter tilbyr.

9. Det nye kabinettet er 11 kilo lettere enn den forrige modellen.

BMW har revidert og lettet hele kabinettet, noe som gjør det mer manøvrerbare og mindre stiv, alle samtidig som det gir mer trygghet inspirerende tilbakemeldinger. Geometri har blitt subtilt revidert, ved å utvide den rake 0.4-grad til 23,5 grader, som strammet stien 0,2 tommer 3,7 tommer. Akselavstanden vokste litt, også.

10. S 1000 RR ‘ s front-end vekt bias er økt til med 53,8 prosent, hoppe opp 1,5 prosentpoeng.

Med M Chassis-Kit, vil du også være i stand til å heve eller senke pivot point av de splitter nye underslung WSBK-inspirert swingarm +/- 2 mm, noe som gir deg mer finjustering evne. Også, sjokket har vært plassert lenger bort fra motoren, noe som reduserer sjansen for gjenværende varmen påvirker ytelsen.

11. Standard S 1000 RR har en våt vekt på 434 pounds, sjekker inn som en av de letteste superbikes på markedet.

Du kanskje tror at BMW kan ikke gjøre mye bedre, men med karbon fiber hjul og andre carbon biter av M-Pakken er installert, vekt, faller 427 pounds. Det er en forbedring i håndteringen, så vel som bremsing, takket være lavere uavfjæret vekt. Hvor mye koster det bedre håndtering? Det er en tøff ring, som vi ikke får til å sykle sykler uten M-Pakke. Likevel, det er trygt å si at en back-to-back sammenligningen vil lett avsløre en forskjell.

12. Mellom vektreduksjon og geometri endres, 2020 BMW S 1000 RR er nesten clairvoyant.

Selv i ansiktet av overveldende makt, den nye S 1000 RR har klart å ta manøvrerbarhet og helt plantet følelsen av en 600cc Supersport—lett den største kompliment jeg kan gi oss på noen 1000cc motorsykkel. Den bølgende Frisør-krets vil sette en hvilken som helst maskin gjennom sine skritt, takket være sin smart blanding av blindende fart, raske overganger, og et par svinger som krever at du setter all din tro på rock-steady S 1000 RR chassis; det gjorde ikke waver litt. Den RR er lys, flickable, og klar til å bremse så dypt som du liker på innlegget, og hell deretter på gass, legge den bak rattet, egging rytteren på under avslutte med et uttrykk av, “Å, jeg trodde vi skulle gå fort i dag?”

13. Den helt nye hest får fullt justerbare bukseseler med Marzocchi, grøfting Öhlins på dette til å gå rundt.

En 45mm invertert gaffel med 4.7 inches av reise, pluss en fullt justerbar støt med en lik mengde av reise, håndtere suspensjon plikter. Imidlertid, hvis du våren for Marzocchi-utviklet Dynamisk Demping Kontroll, vil du være i stand til å ha demping priser elektronisk justert som du kjører nedover veien eller krets—alle som kan endres fra dashbordet.

14. BMW ‘ s Dynamic Damping Control (DDC) er fristende.

Vår testenhet omtalt $1400 Velg Pakken, som gir deg tilgang til DDC, ellers kjent som elektronisk demping kontroll. Det er interessant, når du er i de fire standard ri moduser av Regn, Vei, Dynamisk eller Rase, demping styres 90 prosent elektronisk og 10 prosent mekanisk. Når du er i passelig Race Pro-modusene, er det motsatt—90 prosent mekanisk og 10 prosent elektronisk. Våren-preload reload er angitt manuelt.

15. Regn, Veien, og Dynamisk er alt optimalisert for gaten, og gir plysj demping og soaking opp alt med letthet.

Rase stivnet kabinettet opp til en langt mer pekte RR, erting ut spor tilbøyeligheter, fjerne mesteparten av dykket, og bedre stabilitet. Raskt dykking Race Pro-innstillingene, jeg var i stand til å stive eller myke demping som jeg ønsker— ingen verktøy og ikke noe oppstyr betydde at jeg er engasjert i mye mer leting. Det var enkle nok til å endre det tilbake hvis jeg ikke liker det. Jeg foretrukket DDC atferd i Løpet Pro, så det føles som analog suspensjon med automatiske justeringer som er i hovedsak umerkelig. Resultatet var en bemerkelsesverdig klar kabinettet.

16. Vi brukte Pirelli Supercorsa SC1 og SC2 DOT rase dekk på banen.

Som vi bare traff krets for denne testen, BMW valgt for uber-klebrig Pirelli DOT rase gummi for denne utflukten. Størrelsen er den samme som den forrige modellen, med 120/70 opp foran og 190/55 i baksetet.

17. Hayes og Brembo bringe bremsekraft.

Foran, eiere vil finne BMW merket fire-stempelet Hayes calipers fastspenning på 320mm flytende rotorer. Bak, med et enkelt-stempelet Brembo caliper arbeider med en 220mm rotoren. Den Hayes calipers er progressive og har enorm bremsekraft, sammen med en myk første bitt. Det er mange føler på spaken, som er flott når etterfølgende inn i hjørnene. Bak-brems har god følelse, og kan brukes til å rette linjer godt.

18. 2020 BMW S 1000 RR er ergonomi er revisited.

S 1000 RR er en god plass for min 5′ 10″ selv, som var ganske velkommen gitt rykte om comfort at dette segmentet har. For å komplettere den smalere motor, drivstoff tank har blitt slankere, noe som gir følelsen av å være ‘i’ kabinettet, i motsetning til på toppen av det. Den 32.4-tommers sete høyde er høyere dette året, mens clip-ons er bredere og lavere. Til tross for disse endringene, er det lite vekt på håndleddene. Selv om beina mine var stekt ved utgangen av høy kvalitet og en dag med ridning, var det ikke på grunn av ubehag—bare mange runder på Frisør.

19. 2020 BMW S 1000 RR er en trussel mot Superbike-klassen, og vi kan ikke vente med å sammenligne det.

BMW har ikke hviler på sine laurbær—S 1000 RR betyr business. Hva skiller seg ut over laughably kraftig inline-fire motor og relativt komfortabel ergonomi er rideability av det. Det er sjelden at jeg kan få på en sykkel, og umiddelbart begynne å føle seg hjemme, umiddelbart komme til enighet med sine kvikk natur og stout vekst i hjørnene. Gjeldende Beemer eiere vil fråtse i det, mens andre superbike-entusiaster trenger absolutt å gi dette en test-tur. På slutten av en enkelt spore dag, alle disse ord kan like enkelt oppsummeres med en enkel, “Wow, nå er det en sykkel.”

Fotografering av Kevin Ving

Kjørestil:

Hjelm: Shoei X-Fjorten Randen TC-5
Farge: Alpinestars Tilpasset
Hansker: Alpiunestars GP Pluss R3
Støvler: Alpinestars Supertech R

2020 BMW S 1000 RR Spesifikasjoner (standard modell)

MOTOR

Type: Inline-4
Vekt: 999cc
Boring x slag: 80 x 49.7 mm
Maksimal effekt: 205 hestekrefter @ rundt 13 000 rpm
Maksimalt dreiemoment: 83 ft/lbs @ 11,000 rpm
Komprimering: 13.3:1
Valvetrain: DOHC; 4vpc
Girkasse: 6-trinns w/ rett-cut tannhjul
Siste stasjon: 525 kjede

RAMME

Type: Aluminium kompositt bridge w/ delvis selvhjulpen motor
Hjuloppheng foran; reise: Fullt justerbar Marzocchi 45mm invertert gaffel; 4.7 inches
Fjæring bak; reise: Linkage-assistert fullt justerbar Marzocchi sjokk, 4.6 cm
Hjulene: støpt Aluminium
Foran hjul: 3.50 x 17
Bak rattet: 6.00 x 17
Front dekk: 120/70 x 17
Bakhjul: 195/55 x 17
Foran bremser: 320mm flytende plater m/ 4-stempel fast Hayes calipers
Bakbrems: 220mm plate m/ enkelt-stempelet flytende Brembo caliper
ABS: Standard m/ flere innstilling, blant annet av

DIMENSJONER og KAPASITETER

Akselavstand: 56.7 tommer
Rake: 23.5 grader
Trail: 3.7 tommer
Sete høyde: 32.4 tommer
Drivstoff kapasitet: 4.4 liter
Vekt: 434 pounds (M-Pakke: 427 pounds)

2020 BMW S 1000 RR Pris:

Starter på $16,995 MSRP ($22,095 som testet w/ M, og Velg Pakken)

2020 BMW S 1000 RR Gjennomgang | bildegalleri