Broncos Von Miller att få nationella utmärkelsen för sport public service

Von Miller utsågs till mottagare av en nationell ära tisdag firar sin hängivelse att tjäna Denver ‘ s community.

Broncos linebacker kommer att ta hem 2019 Jefferson Award för Utestående Offentlig Service i Sport, en årlig skillnad i sitt 47: e år, med tanke på att en professionell sport figur som utses av de nationella ideella Multiplicera Bra. Miller kommer att ta emot utmärkelsen under en ceremoni den 18 juni på Mayflower Hotel i Washington, D.C., där tidigare Broncos kanten rusher DeMarcus Ware kommer att införa Miller.

Miller, Broncos,’ all-time säckar ledare, som grundades Von Vision under 2012, som erbjuder låga inkomster barn med syn-och sjukvård och synundersökningar. Hans personliga välgörenhet har sedan dess samlat in mer än $4,5 miljoner. Miller ledde också en insats förra säsongen att höja med $200 000 från laget för att ge den lokala polisen med utbildning och utrustning för att svara på aktiva skyttar genom Sköld 616.

Tidigare vinnare av Jefferson Award för Utestående Offentlig Service i Idrott omfattar: Chris Långa (2018), Shaquille O ‘ Neal (2018), Joe Torre (2017), Mariano Rivera (2014), Troy Vincent (2012) och Peyton Manning (2006).

Relaterade Artiklar

Varför Broncos prioriterade logga undrafted Stanford cornerback Alijah Hållare

Broncos tecken veteran offensiva linjearbetare Chaz Grön

SE: Fotboll design presenterade för CONCACAF Gold Cup på Broncos Stadium

New Broncos OL coach Mike Munchak har “en bra start”

O ‘ Halloran: Broncos rookie Justin Hollins visat sig vara snabb undersökning på två linebacker fläckar