Chucky Spiller en Dødelig Spill av Peekaboo i Første Barns Spille av Klippet

En ny sniktitt på denne måneden er Barns Lek Remake har blitt lansert, utstillingsvindu Chucky for å plage sin nye pal Andy. I klippet, Andy har klart oppdaget Chucky morderiske arten av dette punktet, og er på jakt etter dukken med et balltre. Dra nytte av teknologi og wi-fi, Chucky spotter Andy med diverse elektronikk før spotter ham med video-opptakene tatt av hans mor. Spesielt er klippet har massevis av Chucky ‘ s stemme fra new skuespiller Mark Hamill, noe som gir oss vårt beste idé ennå nøyaktig hvordan han skal lyde i den nye filmen.

Mark Hamill har noen ganske store sko å fylle for å ta over rollen som Chucky fra Brad Dourif. Som horror fans vet, Dourif har gitt voice of Chucky i hvert forrige utgaven i serien, fra og med 1988 opprinnelige. En av de største klager fans hadde om omstart er at det ville utelate Dourif som Chucky ‘ s stemme, og det synes ikke noen annen skuespiller ville være i stand til å gjøre like godt. Støping Hamill var noe kort av en strålende avgjørelse, som de kastet i utgangspunktet en person som ingen kunne virkelig bli opprørt over. Ikke bare er Hamill et kjært medlem av Star Wars-serien, har han etablert seg som en fantastisk skuespiller ved å uttale Joker i mange Batman animerte filmer, tv-programmer og tv-spill.

Relatert: Chucky & La Llorona Terrorisere Teater Full av Barna som Venter på å Se Detektiv Pikachu

Bli med Hamill i støpejern er Aubrey Plaza (Parks and Rec) som Karen Barclay, Gabriel Bateman (Lights Out) som hennes sønn Andy, og Brian Tyree Henry (Atlanta) som Detektiv Mike Norris. Mens mange diehard fans av den originale filmene var veldig skeptiske til å se et nytt, det har ikke vært mange klager på den nye cast. Mens Plaza og den andre så ut til å være velkomne tillegg til franchise, den mest bekymring var over hvordan Chucky skulle lyd med en ny skuespiller. Som sniktitt forhåndsvisning viser, Hamill er å gjøre det bra i den rollen, og legger til sitt eget unike preg ny versjon av den klassiske karakter.

Dourif vil fortsatt stemme Chucky igjen i 2020, når Syfy bringer sine Chucky TV-serie for den vesle skjermen. Serien vil plukke opp direkte etter 2017 er Cult of Chucky uten tilknytning til denne månedens film. Det har vært en viss bekymring fra horror fans om det blir to Child ‘ s Play tidslinjer som opererer samtidig, men hvis den nye filmen gjør det bra, som bare kan hjelpe serien ved å bringe mer oppmerksomhet til franchise. Det er ingen grunn til at begge kan ikke nytes i sin egen rett.

Barns Lek vil treffe teatre overalt på juni 21. I noen av reklame plakater for filmen, skyggen har blitt kastet på Toy Story 4, som også er åpne på samme dag. Dette inkluderer viser restene av Woody og Slinky Hund i de små hendene på den nye Chucky. For noen horror fans, Barns Lek vil være dukken film de vil se når den dagen kommer. Inntil da, kan du ta en sniktitt på filmen fra Orion Pictures