Django / Zorro Filmen Skjer med Quentin Tarantino

Django Unchained er å få en helt ny film oppfølgeren, som tegneserie-serien Django / Zorro er på vei til den store skjermen. Kritikerroste regissøren Quentin Tarantino tidligere skrev en oppfølger til sin 2012-film Django Unchained for Dynamitt Underholdning, som skildrer en uventet team-up mellom Django og den legendariske Zorro. Nå, Jules håper å se crossover historie å spille ut på kino, som han har tappet Jerrod Carmichael å jobbe på et manus for film-versjon. Idet av nå, det er ikke klart om Tarantino er co-skriver med Carmichael eller tjene som en kreativ konsulent. Ikke mye annen informasjon er ennå ikke kjent om prosjektet på dette tidspunktet.

I tegneserien, handlingen er satt flere år etter Django Unchained, som fungerer som en oppfølger til filmen. Det følger Django ‘ s adventures som en bounty hunter i Vest, sender hans kone hjem penger etter hver jobb tar han på. Under disse turene, Django kommer over Diego de la Vega, som vi alle selvfølgelig vet best som den eneste og Zorro. Fascinert av dyktig fekter, Django slår opp et vennskap med Zorro, og blir med ham på et oppdrag å befri slaver fra sine fangevoktere. Det er en crossover folk flest sannsynligvis ikke var ventet, og ennå de to gel sammen veldig godt på den utskrevne siden. Forhåpentligvis, vil det også oversette like godt på den store skjermen.

Django Unchained ble utgitt i 2012, skuespiller Jamie Foxx i titulær rolle. Du tar plass i en revisionist historie før borgerkrigen, det følger Django arbeider med tyske dusørjegeren Dr. King Schultz (Cristoph Waltz) til å ta ned noen av de mest fryktede kriminelle i Sør. De vind opp mot en plantasjeeier Calvin Candie (Leonardo DiCaprio), som holder Django ‘ s kone (Kerry Washington) som en slave. Filmen ble en stor suksess, bank over $425 millioner ved billettkontoret. Det gjorde det bare så vel kritisk, tjene det flere prestisjetunge prisen nominasjoner for eksempel et Best mulig Bilde Academy Award. For skriptet, Tarantino vant en Golden Globe, en Academy Award, og en BAFTA.

På dette stadiet, det virker ganske usannsynlig Tarantino vil være å lede prosjektet, selv om det er en offisiell oppfølger til en av hans filmer. Regissøren har hintet om at han vil være ferdig med sin film karriere etter å ha tatt sin tiende spillefilm. Med ni filmer nå for tiden under beltet, en skulle tro Quentin Tarantino kommer til å bli veldig kresen når det kommer til å plukke hans gardin samtale. Så spennende som Django/Zorro kan være, det ville ikke virke som en passende avslutning for en slik legendariske karriere. I mellomtiden, vi kan alle sjekke ut tarantinos niende film når du en Gang i Hollywood treffer teatre på juli 26.

Vurderer tegneserie-serien er tonnevis av moro, det er et stort potensial for en Django/Zorro-film til å være den samme. Hvis Tarantino er involvert, selv utenfor direktør stol, og Jamie Foxx tilbake til reprise i rolle, det kommer til å bli mye spenning rundt filmen på sin utgivelse. Denne informasjonen kommer til oss fra Collider.