Er De Dagene Av Eye-Popping Rangere Turer Over? Helse Premium Øker Ganske Moderat For 2020

Er De Dagene Av Eye-Popping Rangere Turer Over? Helse Premium Øker Ganske Moderat For 2020

Den første batch av foreslåtte 2020 pris registreringer er i fra forsikringsselskapene. Prøvetaking viser til eksperter at markedet er stabiliserende. En stor grunn til hvorfor: Forsikringsselskapene er nå å gjøre massevis av penger på sine Obamacare kunder — de aller fleste som er sterkt subsidiert — etter å jekke opp priser til konto for høyere-enn-forventet medisinske kostnader i de tidlige årene. Andre helse-relaterte nyheter kommer ut av California, Minnesota, Georgia og Wisconsin.

Politisk:
Obamacare Rangere Turer Vises Beskjeden For 2020

I den æra av årlige eye-popping Obamacare rangere turer ser ut til å være over. Premium øker i lovens markedsplasser er på vei til å bli relativt beskjedne for andre år på rad, i henhold til den første batch av 2020 priser er foreslått av forsikringsselskapene. Prisen registreringer er en tidlig indikasjon på at årets liten pris fotturer ikke var en tilfeldighet, og at andre Trump administrasjon politikk — blant annet støtte for en sak som kan torch Affordable Care Act — har vist seg å være mindre forstyrrende enn ekspertene fryktet. (Demko, 6/3)

Den Wichita Eagle:
Ingen 2020 Helse Dekning Rangere Turer For Kansas State Arbeidere

Tusenvis av Kansas state ansatte vil ikke betale mer for helse forsikring i 2020 for første gang i år etter runder av renteøkninger trappet opp økonomiske presset på familier. Arbeidstakers bidrag priser for helse-dekning vil falle eller forbli flatskjerm neste år, etter en avstemning mandag ved en key state-kommisjonen. Mer enn 39,600 personer er meldt inn i planene.Noen stat ansatte bidrar med omtrent dobbelt hva de gjorde for bare fire år siden. Kansas krympet hvor mye midler det er gitt for helse dekning midt økonomiske uroen, men skatteinntekter er igjen klatring. (Shorman, 6/3)

Seattle Times:
Washington State Helse Forsikringsselskapene Foreslår Laveste Pris Økning I Affordable Care Act Era

Helse forsikringsselskaper har foreslått en gjennomsnittlig pris økning på mindre enn 1% for den enkelte markedet etter tre år med tosifret renteøkninger i premie. Den foreslåtte senking av gjennomsnittlige priser til 0.96% er knyttet til stabilitet i Washington individuelle markedet, og skal hjelpe folk å kjøpe helseforsikring gjennom Washington Helse Nytte Exchange, sa Pam MacEwan, administrerende DIREKTØR i Exchange. (Blethen, 6/3)

California Healthline:
Newsom Foreslår At Straffen For Å Finansiere Helse Forsikring Subsidier

Claire Haas og hennes mann er på en helseforsikring veiskille. Hvis de var ett, hvert ville kvalifisere for en føderal skatt kreditt for å bidra til å redusere kostnaden av deres helse forsikringspremier. Som et ektepar, de får zip. “Vi snakker om å få skilt på hver gang vi får vår helse regninger,” sa Haas, 34, av Oakland. Hun har vært gift med sin ektemann, Andrew Snyder, 33, for to år. “Vi slags føles som at vi har rotet det til. Vi bør ikke ha fått gift.” (Unge og Ibarra, 6/3)

Star Tribune:
Minnesota Strekker Seg ‘Reinsurance’ Program

Lovgiverne har blitt enige om å fortsette et statlig program for “reinsurance” som er blitt kreditert med å hjelpe holde et lokk på premie i statens marked der enkeltpersoner kjøpe helseforsikring.Programmet utvidelse vil ikke kreve ekstra penger, statlige tjenestemenn sa, siden den første $542 millioner bevilgning ennå ikke har blitt oppbrukt. Kalt Minnesota Premium Security Plan, reinsurance gir en økonomisk backstop for helse forsikringsselskaper som skjer for å tiltrekke seg enrollee med usedvanlig dyrt helsemessige forhold ved å dekke en stor del av de medisinske regninger. (Snowbeck, 6/3)

Atlanta Journal-Constitution:
Kemp Kontor Velger Konsulent for Å utforme helsetjenester “Waiver”

Gov. Brian Kemp ‘ s administrasjon valgt rådgivning gigantiske Deloitte på mandag for å lage en plan som ledere håper vil lette helsevesenet dekning for mer fattige og middelklassen Georgians under Affordable Care Act. The governor ‘ s office sa Deloitte vant kontrakt med et bud på $1.92 millioner kroner, mindre enn $2.6 millioner staten budsjettert for den prosessen dette året. (Bluestein, 6/3)

Georgia Helse Nyheter:
Staten Plukker Deloitte Til Å Lage Waiver Plan På Helse-Dekning

Staten sa mandag at det har plukket Deloitte Consulting as vinneren av en nesten $2 millioner rådgivning kontrakt for å utvikle helse “fritak” for georgias Medicaid-programmet og det private forsikringsmarkedet. Deloitte har vunnet over fem andre bedrifter kontaktet av statlige tjenestemenn på å fremme forslag. Sitt bud på $1.92 millioner var mindre enn $2.6 millioner, Georgia årsmøtet godkjent for kontrakten. (Miller, 6/3)

Milwaukee Journal Sentinel:
Tony Evers Fortsetter Å Presse Medicaid Utvidelse til Tross for GOP Motstand

Gov. Tony Evers fortsetter å presse på stolpene av staten sitt budsjettforslag til tross for et løfte fra Republikanske lovgivere å blokkere dem — denne gangen for å utvide Medicaid å bruke føderale midler. Evers og topp medlemmer av hans administrasjon holdt en pressekonferanse på trinnene av state Capitol på mandag for å kunngjøre et program som tar sikte på å øke påmelding i helse forsikring planer. (Beck, 6/3)

Og en ny meningsmåling viser at selv som markedsplasser stabilisere, Amerikanere fortsatt sliter med å ha råd til pleie —

Åsen:
Avstemning: 1 I 4 Amerikanerne Sier Kostnader Ført Til Hoppe Medisinsk Behandling

Mer enn 1 i 4 Amerikanerne sier at de selv eller et familiemedlem gikk uten behov for helsetjenester i de siste to årene fordi de ikke syntes de hadde råd til det, ifølge en ny meningsmåling. Undersøkelsen fra Monmouth University sluppet mandag finner at 27 prosent av voksne sier at de selv eller et familiemedlem har unngått nødvendig medisinsk behandling i de siste to årene på grunn av kostnadene. Som figur er litt ned fra 2017, når 31 prosent sa at de hadde hoppet over forsiktighet. (Sullivan, 6/3)

Dette er en del av KHN Morgen Briefing, en oppsummering av helsepolitikk dekning fra store nyheter organisasjoner. Registrer deg for en e-abonnement.