Første Utgave: Juni 4, 2019

Første Utgave: Juni 4, 2019

I dag er tidlig morgen høydepunkter fra store nyheter organisasjoner.

California Healthline:
Newsom Foreslår At Straffen For Å Finansiere Helse Forsikring Subsidier

Claire Haas og hennes mann er på en helseforsikring veiskille. Hvis de var ett, hvert ville kvalifisere for en føderal skatt kreditt for å bidra til å redusere kostnaden av deres helse forsikringspremier. Som et ektepar, de får zip. “Vi snakker om å få skilt på hver gang vi får vår helse regninger,” sa Haas, 34, av Oakland. Hun har vært gift med sin ektemann, Andrew Snyder, 33, for to år. “Vi slags føles som at vi har rotet det til. Vi bør ikke ha fått gift.” (Unge og Ibarra, 6/3)

Kaiser Helse Nyheter:
Analyse: Hvorfor Alexa ‘ s Sengen Måte Er Dårlig For helsetjenester

Amazon har åpnet en ny helse frontier: Nå Alexa kan bli brukt til å overføre pasienten data. Ved hjelp av denne nye funksjonen — som Amazon betegnet som en “evne” — et selskap som heter Livongo vil tillate diabetes pasienter — som de kaller “medlemmer” — for å bruke enheten til å “spørring sitt siste blod sukker lesing, blodsukker måling trender, og får innsikt og Helse Nudges som er tilpasset dem. “Private equity og venture kapital firmaer er i kjærlighet med en gruppe av bedrifter og nyetableringer touting fordeler av virtuelle leger’ besøk og telemedisin å revolusjonere helse, investerer nesten $10 milliarder i 2018, en rekord for sektoren. (Rosenthal, 6/4)

Kaiser Helse Nyheter:
Se: En Statusoppdatering På Innsats For Å Løse Overraskelse Medisinsk Regninger

KHN korrespondent Rachel Bluth dukket opp på “PBS NewsHour Helg” å snakke med host Megan Thompson om den vedvarende problem av overraskelse medisinsk regninger, og hvordan problemet er å spille på Capitol Hill. Bluth intervju begynner rundt 10 minutter, 55 sekunder. (6/3)

Politisk:
Obamacare Rangere Turer Vises Beskjeden For 2020

I den æra av årlige eye-popping Obamacare rangere turer ser ut til å være over. Premium øker i lovens markedsplasser er på vei til å bli relativt beskjedne for andre år på rad, i henhold til den første batch av 2020 priser er foreslått av forsikringsselskapene. Prisen registreringer er en tidlig indikasjon på at årets liten pris fotturer ikke var en tilfeldighet, og at andre Trump administrasjon politikk — blant annet støtte for en sak som kan torch Affordable Care Act — har vist seg å være mindre forstyrrende enn ekspertene fryktet. (Demko, 6/3)

Åsen:
Utenfor Gruppen Slår McConnell Over helsevern I TV-Annonsen

En venstre skjev utenfor gruppe på mandag lanserer en TV-reklame for å slå Senate Majority Leader Mitch McConnell (R-Kentucky.) over hans innsats for å opphevelsen ObamaCare. Grøfta Mitch Fund, en gruppe fokusert på å prøve å løsne McConnell i 2020, er å kjøre fem-figur TV-reklame i Louisville, Ky, og Lexington, Ky, så vel som å gå opp med en statewide digitale kjøp i Bluegrass-Stat. (Carney, 6/3)

Åsen:
Demokratene Gjøre Medicaid Center Of Kentucky Governor ‘ Kampen

Kentucky Demokratene ønsker å gjøre statens 2019 gubernatorial rase ground zero i kampen om Medicaid ekspansjon og arbeid som trengs. Demokratiske utfordreren Andy Beshear ‘ s kampanje er ute etter å ta en side fra hans parti 2018 midterm vinne, utheving helsevesenet å uroe den Republikanske påhviler Gov. Matt Bevin, som nylig ble spurt som den mest upopulære guvernør i landet. (Weixel, 6/4)

Washington Post Faktum Kontrolløren:
Overraskende Reell Sammenligning Mellom Spedbarnsdødelighet I Ohio Og Iran

[Rep. Tim] Ryan, som søker den Demokratiske presidentvalget nominasjonen, kom opp med en overraskende måte å illustrere etnisk ulikhet i Usa. Når du måler spedbarnsdødeligheten for alle raser kombinert, Youngstown har en lavere pris enn Iran. Men når isolere data for Afro-Amerikanere, spedbarnsdødeligheten i Youngstown overstiger satsen i Iran. Den uforholdsmessig høy dødelighet for Afrikansk-Amerikansk spedbarn og mødre har reist offentlige helse bekymringer for tiår i Usa, ikke bare i Youngstown eller i Ohio. (Rizzo, 6/4)

Associated Press:
Senatet Rapporten Avdekker Nesten 400 Urolige Sykehjem

Den føderale regjeringen i mange år har holdt under wraps navn på hundrevis av sykehjem landet rundt funnet av inspektører til å ha alvorlige pågående helse -, sikkerhets-eller helsemessige problemer. Nesten 400 fasiliteter landsdekkende hadde en “vedvarende oppføring av dårlig omsorg” som av April, men de var ikke inkludert sammen med en kortere liste over boliger som får økt føderale gransking og har advarsler, i henhold til en Senatet rapport utgitt mandag. (6/3)

The Wall Street Journal:
Huset Går Over $19.1 Milliarder Katastrofe-Aid Package

Huset gikk en $19.1 milliarder katastrofe-aid pakke med et tverrpolitisk flertall, sende lovgivningen til presidentens dusj etter måneder med krangel forsinket vanligvis uncontroversial finansiering. Lovgivere stemte 354-58 til å godkjenne tiltaket, overstiger to tredjedeler terskelen som kreves under en “fast-track” prosedyre. De som er imot tiltaket var alle Republikanere. (Duehren, 6/3)

New York Times:
F. D. A. Kan Handle Mot Stilk Cellen Klinikk, Dommer Regler

En føderal dommer på mandag slo et slag mot den raskt voksende stilk cellen industri, kjennelse for Food and Drug Administration i sin innsats for å stoppe behandlinger av AMERIKANSKE Stilk Cellen, en klinikk i Sunrise, Fla., at blindet tre pasienter ved å injisere et fett trekke inn i deres øyne. Beslutningen om ikke slår ned på klinikken, men sier at F. D. A. har myndighet til å regulere det og har rett til en midlertidig forføyning mot det. Dommeren, Ursula Ungaro av United States District Court for the Southern District of Florida, forventes å gi en ytterligere herskende kort tid som vil spesifisere hvilke tiltak kan iverksettes mot klinikken. (Grady, 6/3)

Washington Post:
FDA Vinner Banebrytende Saken Mot For-Profit Stilk Cellen Selskapet

Dommer Ursula Ungaro enige om at FDA har myndighet til å regulere en prosedyre som har blitt utbredt i den voksende industri — ved hjelp av pasientenes fett for å lage en stilk cellen behandling. Dommeren konkluderte med at FDA har rett til en midlertidig forføyning bestilling USA Stilk Cellen for å stoppe prosedyren. Dommen representerer en viktig seier for regjeringen, som har i økende grad forsøkt å begrense det bransjen selv som den har raskt vokst i de siste årene. (Wan og McGinley, 6/3)

Associated Press:
FDA: Prøvetaking Finner Giftig Nonstick Forbindelser I Mat

Food and Drug Administration funnet betydelige nivåer av en bekymringsfull klasse av nonstick, flekkavvisende industrielle forbindelser i noen dagligvare kjøtt og sjømat, og i off-the-sokkel sjokolade kake, i henhold til FDA-forskere. FDA ‘s mat-test resultatene er sannsynlig å høyne klager av stater og offentlige helse grupper som President Donald Trump’ s administrasjon er ikke å handle raskt nok eller godt nok til å begynne å regulere de menneskeskapte forbindelser. (6/3)

Associated Press:
Missouri Stevninger Abort Klinikk Leger Midt Juridisk Kamp

En St. Louis dommer på tirsdag er satt til veie om leger fra statens bare abort klinikken kan bli tvunget til å vitne i en juridisk kamp over anlegget lisens. Staten utstedt stevninger til medarbeidere, kontraktører og tidligere medisinske beboere som jobbet ved Planlagt Foreldreskap er St. Louis-anlegget, ifølge domstolen dokumenter inngitt ved Planlagt Foreldreskap. (6/4)

Associated Press:
Abrams til Å Gå til Hollywood Som Frykten Vokser Over GA Abort Forbud

Etter georgias Republikanske Gov. Brian Kemp utsatt en tur til Hollywood midt nedfall over forby abort han undertegnet i loven, hans Demokratiske rival Stacey Abrams planlegger å gå i stedet. Atlanta Journal-Constitution rapporterer at Abrams vil møte med Hollywood-tall 11. juni sammen med presidenten i en abort rights group. En invitasjon innhentet av avisen og sier at de vil snakke om “virkeligheten at de ansatte i staten kan ikke ha full tilgang til helsetjenester.” (6/3)

Associated Press:
Dommer Spørsmål Grunner For Indiana Abort Prosedyre Forbud

En føderal dommer grillet en advokat for delstaten Indiana på mandag over om Lovgiver hadde legitime grunner for å godkjenne en lov som vil i stor grad forbudet andre trimester abort prosedyre. American Civil Liberties Union of Indiana søker en midlertidig forføyning blokkere restriksjoner på dilatasjon og evakuering aborter, som lovgivningen kaller “inndeling abort.” (6/3)

Åsen:
Haley Til Å Målrette Abort-Rettigheter Talsmenn Som “Etterspørselen Samsvar’: “Det Er Ikke Ekte Feminisme’

USAS tidligere Ambassadør til fn Nikki Haley på mandag er forventet å lambast abort-rettigheter aktivister som hun sier er krevende “konformitet.” Axios rapporterer at de tidligere South Carolina-guvernør og U. N.-ambassadør under President Trump vil kritisere abort-rettigheter talsmenn i sitt foredrag på Susan B. Anthony Liste ‘ 12. årlige Kampanje for Livet Gala mandag kveld. (Daugherty, 6/3)

Washington Post:
Virginia ‘ s Topp Demokratene til Å Ringe For Strengere Pistol Lover Etter Virginia Beach, Ett REPUBLIKANERNES Leder Villig til Å Snakke

Alle tre av Virginia statewide folkevalgte har tenkt å stå sammen tirsdag for å ringe for strammere pistol sikkerhet politikk i kjølvannet av fredagens masse skyting i Virginia Beach. Gov. Ralph Northam, Lt. Gov. Justin Fairfax og justisministeren Mark R. Sild, alle Demokrater, uttrykt frustrasjon over helgen at Republikanerne som styrer generalforsamlingen, har gjentatte ganger kvalt arbeidet med å vurdere noen form for våpenkontroll. (Schneider, 6/3)

Reuters:
Factbox: Virginia Beach Massakren Blant Dødeligste AMERIKANSKE Arbeidsplassen Skyteepisoder

Massakren på fredag 12 personer ved en Virginia Beach, Virginia, kommunale bygg ble arbeidet med en veteran-ansatt som hadde sendt inn sin avskjedssøknad timer før åpning av brannen, ifølge politiet. Angrepet står som den nest dødeligste AMERIKANSKE arbeidsplassen fotografering siden 2000. Her er noen av de andre. (6/3)

Washington Post:
Virginia Beach Masse Shooter Viser Lite I Resignasjon Merk Sendt Dagen Massakren

DeWayne Craddock skrevet en kort og høflig fratredelse brev fredag, forteller en Virginia Beach offisiell det hadde vært en “glede” til å jobbe for byen. Timer senere, er han dødelig skudd 12 personer, hvorav nesten alle var kolleger. Den slående trekk i e-posten sluppet mandag av Virginia Beach tjenestemenn dypere i mysteriet rundt hva du blir bedt om landets verste masse skyting dette året. Etterforskerne fortsetter å sondere Craddock personlige og profesjonelle liv, på jakt etter et motiv. (Miller, Shapira og Zauzmer, 6/3)

Washington Post:
FDA for Å Gjøre Det Lettere For Leger Å Få Godkjent Kreft Medisiner For Pasienter

Food and Drug Administration planer om å gi “concierge” til leger som søker tilgang til ikke-godkjente legemidler for kreftpasienter som har ingen andre behandlingsalternativer, byrået kunngjorde mandag. Målet er å fjerne alle “oppfattet hekk” for leger som ønsker å bruke byråets “utvidet tilgang” – programmet, sa Richard Pazdur, direktør for byrået er Onkologi Center for Excellence. Pilot programmet vil inkludere Prosjektet legge til Rette for, en ny samtale senter drevet av byråets onkologi personale til å gi en single point of contact for leger å sende forespørsler til programmet. (McGinley, 6/3)

Associated Press:
OSS har som Mål Å Bidra til at Flere kreftpasienter Prøve Eksperimentelle Medikamenter

Sally Atwater er legen brukte to måneder på anrop, meldinger og papirarbeid for å få henne et eksperimentelt stoff han tror kan kjempe lunge kreft som har spredt seg til henne hjernen og ryggraden. Nancy Goodman ba åtte selskaper til å la sin unge sønn prøve eksperimentelle medisiner for en hjernesvulst som til slutt drepte ham, og “bare tre av selskapene selv ga meg en grunn til at de gikk ned,” sa hun. (6/3)

Associated Press:
Humana Tar Sjelden Trinn Av Squashing Centene Tilbyr Snakke

Centene aksjer er tumbling etter Humana tok sjeldne trinn av offentlig refuting rapporterer at det er interessert i å kjøpe selskapet. Centene Corp., basert i St. Louis, er midt i en $15 milliarder overtakelse av WellCare, et annet forsikringsselskap som spesialiserer seg på offentlige finansierte helse-dekning. Humana sa i en forberedt uttalelse mandag at det ikke vil fremsette et tilbud for Centene, som spesialiserer seg i å kjøre state-basert Medicaid dekning programmer. Humana er en av landets største leverandører av privatdrevne Medicare Nytte planer. (6/3)

The Wall Street Journal:
Humana Sier Det ikke Vil Gjøre Avtale Med Centene

Den uvanlige kunngjøring foreslår Centene avtale i Mars for å kjøpe WellCare for $15.3 milliarder kroner vil gå videre, selv om noen aktivist investorer hadde presset på for St. Louis-baserte syketrygd til å selge seg selv. Humana, av Louisville, Ky, sagt på en innlevering med Securities and Exchange Commission mandag at “i lys av den betydelige investor spekulasjoner og vedvarende markedet rykter,” det var foreta et en-gang-setningen for å “bekrefte at selskapet ikke vil lage et forslag om å kombinere med Centene som et alternativ til Centene foreslåtte transaksjonen med WellCare Helse Planer Inc.” Humana sa det planlagt ingen ytterligere kommentar. (Wilde Mathews, 6/3)

Washington Post:
Quest Diagnostics Avdekker Brudd På 11,9 Millioner Pasienten Poster

Quest Diagnostics (diagnostikk, medisinsk testing selskapet, sa en datainnbrudd har påvirket om 11,9 millioner pasienter etter en “uautorisert bruker” økt tilgang til finansielle data, personnummer og medisinske data, men ikke laboratorium testresultater. American Medical inkassobyrå varslet Søken om en potensiell inntrenging på Mai 14, og deretter rapportert på omfanget av brudd på fredag. (Rowland, 6/3)

Stat:
Meslinger Utbrudd Sette USA i Fare For å Miste Dyrebare ‘Eliminering’ Status

Med to store og fortsatt voksende utbrudd i New York presser landets meslinger telle til en kvart århundre høy, offentlige helsemyndigheter er i ferd med å gripe med en ubehagelig prospektet. Den Rockland County og Brooklyn utbrudd har dratt på i åtte måneder. Hvis overføring fra ett av de utbrudd fortsetter frem til slutten av September, vil Usa trolig miste et hardt kjempet og verdsatt status — at et land som anses for å ha “slått” av meslinger. (Branswell, 6/4)

Reuters:
AMERIKANSKE helsemyndigheter Rapport 41 Nye Tilfeller Av Meslinger Siste Uken

Usa spilt inn 41 nye meslinger tilfeller i forrige uke, noe som i året samlet antall tilfeller å 981 i verste utbrudd av sykdommen siden 1992, føderale helsemyndigheter sa på mandag. Den AMERIKANSKE Centers for Sykdom Kontroll og Forebygging sa antallet tilfeller av svært smittsom og noen ganger dødelig sykdom økte med 4% i uken som endte 31. Mai fra forrige uke. Den 2019 utbrudd, som har spredt seg til 26 land, er den verste siden 1992, da tilsvarende 2.126 saker ble tatt opp. (6/3)

Associated Press:
Flere Stater Saksøke Opioid Maker Påstand Om Villedende Markedsføring

California, Hawaii, Maine og District of Columbia anlagt søksmål mandag mot maker av OxyContin og selskapets tidligere president, som påstås å være den faste feilaktig fremmet stoffet av nedtoner risikoen for avhengighet mens det dukket opp som en av de mest misbrukte opioider i USA rettssakene var den siste av stater og lokale myndigheter mot drugmaker Purdue Pharma som landet grapples med et opioid-epidemien. (6/3)

Associated Press:
California Sues Opioid Maker Purdue Pharma

Californias statsadvokat mandag saksøkt den farmasøytiske selskapet bak smertestillende OxyContin, som påstås å være det feilaktig fremmet stoffet som ikke er vanedannende, selv om det dukket opp som blant de mest misbrukte i Usa. Staten justisminister Xavier Becerra anklaget Purdue og sin tidligere president, Dr. Richard Sackler, påfylling av krisen med uansvarlig praksis. (Oxford, 6/3)

Associated Press:
Forskere Posere Som Heroin For Å Finne Behandling Hull

Forskere å stille som heroin brukere som søker hjelp kontaktet hundrevis av behandling klinikker i USA landene med den høyeste overdosedødsfall priser. Studien fant den “hemmelige kjøpere” ble nektet avtaler mye av tiden, spesielt hvis de sa de var forsikret gjennom Medicaid. Forskere ønsket å forstå hvorfor flere ikke behandles med en effektiv anti-avhengighet stoffet tilgjengelig på legekontorer. (6/3)

Associated Press:
Mutasjon Som Beskytter Mot HIV Øker dødelighet

Mennesker med en DNA-mutasjon som reduserer deres mulighet for HIV-smitte kan dø raskere, ifølge en studie som antyder at fiksing og triksing med et gen for å prøve å løse et problem som kan føre til andre. Studien forfatterne nevnte tilfelle av Kinesisk forsker som prøvde å produsere denne mutasjonen i to jentene før sin fødsel, for å redusere risikoen for HIV. Hans arbeid, som produserte den første gen-redigert babyer, ble mye fordømt som uetisk og risikabelt, og det nye papiret, og illustrerer en grunn til bekymring. (6/3)

Los Angeles Times:
Gene Mutation Beskytter Mot HIV, Men Kommer Med Økt Risiko For Død

Studien forfatterne nevnte tilfelle av Kinesisk forsker som prøvde å produsere denne mutasjonen i to jentene før de blir født i et forsøk på å redusere risikoen for HIV. Hans arbeid, som produserte den første gen-redigert babyer, ble mye fordømt som uetisk og risikabelt, og det nye papiret, og illustrerer en grunn til bekymring. “Du bør vurdere alle virkningene av mutasjoner du indusere,” sa Rasmus Nielsen av UC Berkeley, ledende forfatter av papiret publisert mandag av tidsskriftet Nature Medicine. (Ritter, 6/3)

NPR:
Kinesisk CRISPR Eksperiment Kan Øke Twins’ Risikoen For Tidlig Død, Studien Finner

Kinesisk vitenskapsmann, Han Jiankui, kunngjorde i fjor høst at han hadde opprettet to jentene fra et embryo som DNA han redigerte i sin lab ved hjelp av den kraftige gen-redigering verktøy CRISPR. Han sa han endret et gen som kalles CCR5 å beskytte jenter fra AIDS-viruset. Men det er også bevis for at CCR5 variasjon har andre effekter, som gjør mennesker mer sårbare for West Nile-og influensavirus. “Vi vet det har mange forskjellige effekter. Spørsmålet er: er det totalt sett gunstig eller ugunstig å ha denne mutasjonen?” Nielsen sier. “Det var ikke kjent.” (Stein, 6/3)

New York Times:
Deres Barn Ble Unnfanget Med Donert Sæd. Det Var Feil Sperm.

Sytten år siden, da hun var i trettiårene, Cindy og hennes kvinnelige partner bestemte at de ville ha barn. Paret tilbrakte timer helle over sæd donor profiler, til slutt slo seg ned på en anonym mann med en ren medisinsk ta opp og få helse i sin familie. Han var en anonym donor, og de kjente ham bare ved sitt identifikasjonsnummer. Cindy fødte en frisk liten gutt. Til slutt paret har brukt samme donor til å bli gravid igjen — og snart nok de var å oppdra to gutter. (Mroz, 6/3)

New York Times:
Beskytte Sove På Sykehuset, For Både Pasienter Og Leger

Det var 11 pm og min 5 år gamle pasienten var sover fredelig i sin sykehusseng, kost opp med sin mor og flere utstoppede dyr. Pusten hennes var rolig og myk. Hennes seng pulsmåler, som glødet en svak gul i mørket sykehus rom, ble snudd til en “stille.” “Beklager, jeg må ta en lytt til hennes hjerte,” jeg hvisket til henne mor, å peke på skulderen hennes lett. Hennes mor og jeg hadde et godt forhold: jeg hadde fungert som en talsmann for datteren flere ganger i løpet av hennes syv-ukers opphold i menigheten. Hun hadde en sjelden sykdom som hadde vært en medisinsk mysterium for mange måneder, men hun ville bli overført til et mer spesialisert center snart. (Kalaichandran, 6/4)

Washington Post:
Gen Z Barna Er Stjerner Av Foreldrenes Sosiale Medier — Og De Har Meninger Om At

Alison Santighian flikke fingeren over henne smartphone-skjermen, og hennes Facebook-profil ruller forbi i en tåke. Hun er på jakt etter et bestemt bilde fra et par dager siden, et bilde hennes 9 år gamle sønn, Arsen, ikke vil ha henne til å ta. “Fant det!” sier hun. Arsen, som sitter ved siden av henne på familiens uteplass på deres Bethesda, Md., hjem, kolleger over skulderen hennes. “Han så veldig kjekk dag,” Alison forklarer, og Arsen ruller med øynene. Han var kledd i en dapper hvit dress for en piano ytelse, og når Alison spurte ham til å posere for et bilde som hun kunne dele med sine Facebook tilhengere, Arsen sa han heller ikke. (Gibson, 6/3)

The Wall Street Journal:
Trygg Plass Eller Politistat: Hvor Langt Skal Man Gå I Å Overvåke Barn På Nett?

Skolen er nesten ut og foreldre vet hva det betyr: ingen lekser, senere bedtimes og barn som ønsker å bøye reglene på skjermen tid. Under de lange sommerdager, foreldre bekymre deg for hvordan å sørge for at barna ikke havner i trøbbel på nettet. Det finnes verktøy som kan overvåke hvert bilde, e-post og tekstmelding en gutt sender eller mottar—selv hver Google doc et barn skaper—og varsle foreldre på ethvert tegn på skade. Men på hvilket tidspunkt må du krysse linjen fra foreldrenes plikt til å politistat? (Sjargong, 6/4)

New York Times:
I Sverige Finner En Enkel Måte Å Forbedre Nye Mødre’ Helse. Det Innebærer Fedre.

Ukene etter en mor som føder er en svært sårbar periode. Hun er på bedringens fysisk og mentalt, mens du arbeider med søvnmangel, døgnet-rundt-omsorgssvikt og muligens amming. Men etter et par dager på sykehuset, hun ofte ikke se en lege for seks uker. En ny studie antyder en måte å gjøre en betydelig forskjell i mothers’ postpartum helse: Gi den andre av foreldrene betalt permisjon, og fleksibilitet til å bruke det på dager som mor trenger ekstra støtte, selv om det betyr bare et par dager hjemme. (Miller, 6/4)

NPR:
Blekksprutene’ Store Hjerner Og Unike Atferd Anspore Grunnleggende Forskning

På Marine Biologiske Laboratorium i Woods Hole, Mass., det er et rom som er fylt med burbling akvarier. Mange av dem har lokk tynget ned med store steiner. “Blekkspruter er beryktet for å være i stand til å, type, rømme ut av sine skap,” sier Bret Grasse, hvis offisielle tittelen på MBL er “leder av cephalopod operasjoner” — cephalopods blir blekksprut, blekksprut og blekkspruter. Han er en del av et team som prøver å finne ut de beste måtene å heve disse sjødyr i fangenskap, slik at forskere kan undersøke deres gener og lære hemmelighetene av sine merkelige, nesten fremmede måter. (Greenfieldboyce, 6/3)

Associated Press:
Perk Opp: California Sier Kaffe Ubetydelig Risiko For Lungekreft

California offisielt ga sin velsignelse til kaffe mandag, erklære drikke ikke utgjør en “vesentlig” risiko for lungekreft. Den regel som er foreslått for et år siden av regulatorer, betyr kaffe slipper å bære skumle advarsler som drikke kan være dårlig for deg. Staten tok sjeldne flytte etter en Los Angeles-dommer funnet Starbucks Corp. og andre selskaper klart å vise at fordelene fra å drikke kaffe oppveies risiko fra et biprodukt av roasting prosessen. (6/3)

The Wall Street Journal:
Kaffe ikke Garanterer En Kreft Advarsel I California, Sier Byrå

Sikkerhet av kaffe har vært i tvist i California siden en statlig domstol dommeren dømte i fjor vår at kaffen må bære en kreft advarsel på grunn av tilstedeværelsen av akrylamid, en potensielt kreftfremkallende kjemiske opprettet under steking prosessen. En gren av Verdens helseorganisasjon, kom ut med en motstridende vedtak i juni 2018, finne utilstrekkelig bevis for at å drikke kaffe fører til kreft, basert på en gjennomgang av mer enn 1000 studier. (Randazzo, 6/3)

ProPublica:
En Hjertestans. Fire 911 Innringere. Og Et Tragisk Utfall.

Når Rena Fleury kollapset på tribunen under hennes sønn ‘ s high school fotball spillet i August i fjor, var det grunn til å være optimistisk. På 45, hun var på den unge side for en hjertestans, noe som forbedret hennes sjanser for å overleve. Og hun var på et offentlig sted, som viser studier, økte også hennes sjanser. Pluss, hun var i Cumberland, en “hjerte trygt fellesskap der medisinsk personell er blant de mest høyt utdannede i staten. (Arditi, 6/4)

Associated Press:
Maine Kan Gi Dødssyke Å Få Liv-Avslutningen Meds

Maine ville gjøre det mulig for leger å foreskrive dødssyke mennesker en dødelig dose av medisiner under et lovforslag som vender mot siste lovgivende tiltak i staten Senatet. Den Demokratisk-led Maine Hus stemte 73-72 til å vedta lovforslaget mandag som lovgivere fortalte de siste dagene av sine egne kjære. Demokratiske Rep. Michele Meyer sa at ingen vet hvor dyrebart livet er som en døende pasient som søker en fredelig slutt. (6/3)

Associated Press:
San Francisco Øyne Tvungen Behandling For Psykisk Syke Narkomane

San Francisco veiledere var forventet å vurdere et forslag tirsdag som kan tvinge narkomane med alvorlige psykiske lidelser inn i behandling. Ordfører London Rase og andre tilhengere av forslaget si flytte — kjent som conservatorship — er nødvendig for å hjelpe narkomane som ofte er hjemløse og som lider av en psykisk sykdom, noe som gjør dem en fare for seg selv. De sier det antall personer som kan bli tvunget til behandling er liten, trolig færre enn 50. (6/4)

Washington Post:
Rocky Mountain Flekket Feber: Kentucky 2-År-Gamle Jackson Oblisk Overlever Sjelden Tick-Borne Sykdom

For dager, Jackson Oblisk hadde kjørt en høy feber, og pjokk lille kroppen var dekket av små røde flekker. Hans barnelegen hadde mistanke om at det var en viral utslett og hadde sendt ham hjem å gjenopprette, hans mor sa. Men pjokk ble ikke bedre, han var verre, sa hun. Da hans mor, Kayla Oblisk, tilbød ham hans favoritt mat, en peanut smør sandwich, han bare holdt den i hånden. Da hun snudde på sin favoritt film, “Den Største Artist,” han sov seg gjennom det. (Bever, 6/3)

Dette er en del av KHN Morgen Briefing, en oppsummering av helsepolitikk dekning fra store nyheter organisasjoner. Registrer deg for en e-abonnement.