Fråga Amy: Survivor ‘ s familj krafter kontakt med sin förövare

Kära Amy: jag har en äldre bror som sexuellt utnyttjade mig som ett barn på flera tillfällen över en period av många år.

Min familj har alltid strävat efter att tona ner detta, och att de ständigt försöker att tvinga in honom i mitt liv. De försöker tvinga mig till att förena och/eller låtsas att det hela aldrig hänt. Han (som tur är) liv i ett annat land och jag har ingen kontakt med honom — genom val.

Jag har uttryckt mina föräldrar och mina andra syskon inte vill ha en relation med honom. Det är mycket smärtsamt för mig.

Jag har också valt att inte lämna ut detta offentligt, så hans fru och barn inte vet tidigare historia mellan oss.

Jag har ingen lust att skada dem, eftersom de är härliga människor.

Jag vill bara begränsa min blick kontakta vår årliga släktträff.

Jag var på ett släktkalas igår och — ännu en gång — jag var gav telefonen till att prata med honom när han ringde för att prata med alla på festen.

Jag vet inte varför jag lämnades telefonen. De vet alla att jag inte vill prata med honom.

Jag vet inte hur jag annars ska uttrycka mina önskemål eller vad man ska göra i dessa situationer. I det här fallet, hans dotter var också i rummet på besök (hon hade inget att göra med passerande telefonen till mig) så jag bara sa hej och pratade kort och gått telefonen så fort jag kunde.